Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Bígl- pomoc
Autor Zpráva
Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 14:53
- Nahlásit

Na zpovědnici (www.zpovednice.cz) jsem našla tohle: Muj pes se má dneska utratit

Mamka má sylnou alergii a náš bígl musi z domu obvolaly sme utulky ale nikdo ho nechce je totiž epileptyk mamka řekla že se bude muset dneska uspat mamka už z toho nemuže dychat 31 se ji malem kvuli toho volala zachranka ja nevim co mam dělat je mi ho líto nemuže nic dělat co mam dělat prosím pochopte mě a budte v mojí kuži děkuji

Myslíte, že půjde nějak pomoci? Snažila jsem se tam zaregistrovat, ale zaboha mi to nejde, takže holce nemůžu ani napsat. Napadá vás něco?

Anka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:07
- Nahlásit

Ahoj!
nemá tam uverejnený mail?

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:13
- Nahlásit

Anka
ahojky, nemá... Já ty stránky moc nepobírám, našla jsem to náhodou, ale asi s ní půjde komunikovat jen přes ně. Je to nějaká třináctiletá holka. Ale už jí tam někdo psal, že má řešení, tak nevím. Ona se neozvala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:59
- Nahlásit

Dáška
To jsem jí psala já. Ale neozvala. Mimochodem, zdá se mi opravdu divné, že by se alergie na psa vyvinula z ničeho nic. Spíš v tom bude něco jiného

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 17:08
- Nahlásit

Biluška
Aha
To je pravda, bůhví co se děje. Snad to neodnese hafan.

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 17:17
- Nahlásit

Biluška
Tak jsem jim to tam ještě hodila nahoru, ať se ti ozve (já jsem ten mucosolvan- mám ho tu na stole na kašel )

Anka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 18:04
- Nahlásit

Aj mne sa to zdá čudné...

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:30
- Nahlásit

Biluška
Tohle je mail na tu holku, kdo by ho chtěl, má se ozvat: Broskvicka33@seznam.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:34
- Nahlásit

Proč hned každého podezříváte? Vždyť ta mamka mohla zjistit, že je alergická až později....Jasně, že je i možnost, že si to vymýšlí, že rodiče prostě psa epileptika nechtějí, ale hned jí podezřívat mi připadá padlé na hlavu.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:43
- Nahlásit

Verca
Protože se třeba alergie neobjeví náhodou taková, že musí volat sanitku (nebo jo?) takže to mohly řešit už dávno a vyřešit, podle toho, co psala, mi přijde, že to řešily několik posledních dnů, najednou jim došla trpělivost a hned utratit. Navíc se pak už neozvala, já tohle prožít, tak mě nikdo od netu a od všeho komunikačního nedostane a reaguju na všechno a řeším to. Proto si myslím, že bůhví jaká je pravda.

shiba
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:53
- Nahlásit

Dáška
Protože se třeba alergie neobjeví náhodou taková, že musí volat sanitku (nebo jo?)
Jo.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 14:02
- Nahlásit

Dáška
No jo, ale co když se to stupňovalo a mamka říkala, že dobré dobré a pak jí bylo tak zle, že museli volat sanitku (znám to z vlastní zkušenosti, i když ne na psa a nevolali jsme sanitku)? I když podle toho zas nesedí to, že chtějí psa hned utrácet. Ale kdo ví...to ví jen páníčci a my můžeme jen spekulovat. Ale zas je hned odepisovat, když víme všichni velké kulové, se mi zdá na hlavu postavené.
Někteří (tím nemyslím tebe) se tady ve spekulacích naprosto vyžívají a mě to rozčiluje. Pokud to nevíme přesně, jak to je, tak je blbost to řešit, protože to psovi stejně nepomůže.
Ale to už je OT

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:17
- Nahlásit

shiba
To jsem nevěděla. Už to vím.
Verca
Tak jo, jsem hnusná, že jsem ji podezřívala. Prostě to na mě tak působí, + ten sloh, to je taky síla. Ale neodepsala jsem ji, dala jsem to sem, abych jí pomohla, bígla nechci ani já, ani nikdo z okolí, tak aspoň tohle. OT.

diana
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:43
- Nahlásit

neviete niekto,ako to s tym biglom skoncilo?

Gája
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:37
- Nahlásit

diana
taky by mně to zajímalo, navíc si myslím, že epilepsie není nepřekonatelný problém, teď nedávno o tom byl nějaký pořad, taky mám bígloše a byla jsem překvapená, že k tomu mívají sklony. Alergie problém je a dost vážný a docela průser je, že se může objevit kdykoliv...
připojuji se, nevíte někdo co je s tím bíglíkem?

Danča
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 14:39
- Nahlásit

i já se připojuji k zájmu, co se s chudákem stalo? Jestli ho fakt nechali utratit, tak....nevim...asi bych je zabila. Nechápu, že žádnej útulek nepřijme pejska v nesnázích?? A když se zatoulanej pes náhodou nachomejte u útulku, tak ho taky jako vyprovoděj? To je trochu paradox, ne? Od čeho jsou útulky?

Já to celkově vůbec ani nechci pochopit, pejska mít doma nemůžu, nikdyo si ho nechce vzít, a tak mu vezmu život, protože prostě je na obtíž. To je na kriminál!!!

PS: nemůžu to v tý zpovědnici najít..

Danča
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 15:24
- Nahlásit

Tak jsem to našla, píše tam (asi o den později), že ho ještě neutratili díky příspěvkům, co lidi poslali, ale kdo ho bude chtít, má se prý ozvat.
No dám jsem ten text:
,,Ahoj ještě sme ho neutratily rozhodla sem se bojovat budu po něm uklizet cvičit ho a odnaučovat ho počuravání i když se počura i 4za den budu dělat vše a by zustal co takhle nako udělat mistnost jenom pro něho muj pokoj?budu bojovat díky vašim komentářum ale kdo by ho chtěll ozvěte se na Broskvicka33zavináčseznam.cz,,

Ale je to téměř měsíc, tak snad se nic nezměnilo!!! A když už, tak snad jedině k lepšímu!!!!

Danča
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 19:41
- Nahlásit

Tak mi dneska přišel email od oné slečny, že pejsek už je ve psím nebíčku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání