Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Malinois 7 měs.
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Belgický ovčák malinois, 7 měsíční pes. V sobotu jej uvidím na vlastní oči. Dle kamarádky velice temperamentní pes, budeme jej nejspíše brát přímo do Ostravy. Doufáme, že se udá velmi brzy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:52
- Nahlásit

Mucholabka
Z Dětmarek?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
Jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Mucholabka
Tam ta hrůza snad v životě neskončí . Hoď na něho inzeráty a za chvíli bude pryč. Dejavu tady kdysi zveřejňovala seznam inzertních serverů. Je to pracné, ale účinné. Hlavně na čistokrevné psy.
Co ten kanadský ovčák, toho paní S. nebere?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:57
- Nahlásit

Mě to úplně sere, stejně jako tisíc jiných psů..jenže tohle je pes ve věku, kdy se dá nádherně rozvíjet jeho povaha a jeho dovednosti a za dva měsíce už ten pes může být úplně v kýblu...k pláči.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 20:59 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška

Myslíš tenhle pes? Nebavila jsem se o něm. Ale vypadá spíš jako kříženec akity.
Taky si myslím, že bude hned pryč, že by se dal i zpeněžit-což ale na jednu stranu nechci, na stranu druhou zase aby si ho nevzal nějaký debil bez zkušeností se služebními-sportovními psy...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:06
- Nahlásit

Biluška
Tam ta hrůza snad v životě neskončí

Jako...prý je to o něco lepší-je to tam natřené...na sobotu nevím, jestli se mám těšit, nebo chystat kapesníky. Každopádně říkaly holky, že tam rozhodně není prostředí pro mladé štěňata a raději je vyvezly.
Jenže horší situace je v Karviné-tam holky sbírají deky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:16
- Nahlásit

Mucholabka
Zkus pesana hodit na stranky KBB Klubu do guestbooku a i na stranky KCHBO klubu - pres maila na PCH. Snad najde brzy "tu svou" rodinu...

wami
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:18
- Nahlásit

Mucholabka
Jenže horší situace je v Karviné-tam holky sbírají deky.
kdo to tam ted vede...?

jela jsem okolo 24.12. a mela tam parta taxikaru jakousi oslavu...

pokud mate nejaky system pomoci rozjety, tak se rada pridam, do Kavine to mam kousek, zatim jsem planovala zajit se tam domluvit na nafoceni psu a vytvoreni stranek s inzerci, jenze jestli to tam vede porad stejny magor, co pred par lety, tak asi moc neuspeju...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:23
- Nahlásit

wami
Moc prý psy nechtěli v Karviné vydávat, ale pak na jednoho člověka dali jednoho psa. Jedeme tam v sobotu, jak jsem říkala, tak se můžeme ve středu domluvit. Nevím, kdo to vede. Každopádně jsem viděla fotky před půl rokem a docela mi vstaly chlupy.
Prý ten ošetřovatel, který tam zrovna byl, byl slušný chlap a samotného ho to štvalo...jenže víš jak...co naděláš-dovezeš jim deky, vyvezeš pár psů, ale přijdou další a majitel se stejně nabalíkuje.
Kurňa, já si asi taky založím útulek a budu vydělávat.

wami
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:26
- Nahlásit

Mucholabka
ja s tou stredou uvidim, jezis, jsem ti to blbe napsala do mejlu, dom jedu zitra, to jeste neni streda...

Ja nevim, jak je to s vyvazenim psu, driv sice vydavali, ale krmeni strkali lopatou pod plotem kotcu, tak aspon osetrovatel ze je rozumnej. Jak se na tom chce majitel ale nabalikovat netusim, tam moc nema na cem...?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:28
- Nahlásit

wami
Na čem? Přece na 90 Kč za psa na den. To dost dobře pokryje všechno kolem čokla několikrát více. V Třebovicích je na psa 15 Kč na den.

wami
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:35
- Nahlásit

Mucholabka
Na čem? Přece na 90 Kč za psa na den.
aha, takze zatlacit na magistrat...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:36
- Nahlásit

wami
Bohužel ty holky, které se o to teď začaly starat, to nechtějí řešit takovým způsobem.

wami
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 21:45
- Nahlásit

Mucholabka
Bohužel ty holky, které se o to teď začaly starat
pokud s nima neprijdu do konfliktu, muzu proste tlacit z druhy strany... Uvidim, otukam to, jak to tam vypada, kdo tam je a tak a uvidime.

Ono stejne - kde neni vule a je jen pohodli...

tosca
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 22:32
- Nahlásit

Karviná - webové stránky ... no nevím, pokud mě Google nepodrazil, tak nabídku na webu mají, dokonce na oficiálních stránkách města. Fotky sice nic moc, ale na webu jsou:
http://www.karvina.org/cgi-bin/602cgi8.exe/muka/ww w/utulek.htw?cat=urad&page=12&lang=cze&htw=utulek& htw_page=utulek

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 22:35
- Nahlásit

Vim o mistech v utulcich, kde je volno, pokud by byla doprava, ale nebudu to resit verejne, pokud nekdo potrebujete umistit psy a mate dopravu, ozvete se mi na mail

Baileys
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 12:28
- Nahlásit

Mucholabka:
tak ho dovez k nám, nebo se domluvíme a s radkem zastavíme, jo??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 13:36
- Nahlásit

Baileys
CO tím myslíš? Napiš mi to na mejla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nasla jsem taky Malinacka.. Dvoulety psik, prekrasny, bohuzel mu vlak ujel predni nohu. Je stale v utulku, pry je velmi mily, tak kdybyste vedeli o nekom, kdo by se invalidy ujal.. Jiste by byl vdecny partak.

KONTAKT ZDE

wami
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:44
- Nahlásit

tosca
tak nabídku na webu mají, dokonce na oficiálních stránkách města. Fotky sice nic moc, ale na webu jsou

no prave, fotky nejsou aktualni a u snad 4 psu maji tu samou fotku, tak jsem chtela nabidnout pomoc, psu je tam mraky, peknou prezentaci na netu s fotkou by si zaslouzil kazdy utulkac, a hned by se to udavalo lip...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:58
- Nahlásit

Biluška
Tak to opravdu má hodně daleko do kanadského ovčáka, je to vyšisovaná akita, i s bílým koncem ocasu. Je to fenečka, údajně mladá. Určitě moc dobře víš o tom, jak se tam chová-běhá pořád pořád pořád dokola, potřebuje mít trochu víc pohybu a hlavně zaměstnání, kotec je jí malý, jasně na něj není zvyklá. Teče jí z očí.
Jednání lidí z útulku mě položilo na lopatky.
Jinak prostředí není tak hrozné, v tomhle počasí se dá, ty dřevěné boudy mají podestu, ale nejsou zateplené a bez podložek, paní S má odtamtud necelý týden křížence basenjiho s oleželými klouby. Měl otevřené rány, ty už zaschly a pes je trochu lepší. A to v tom útulku nebyl zas tak dlouho.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání