| Autor |
Zpráva |
Lexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 09:16
- Nahlásit
Flíček - pes, kříženec, stáří přibližně 1 rok, v útulku od 26. 10. 2006
MP Zábřeh
Tak ted nevim,jestli se mi povedlo vlozit fotku
Na toho pejsana myslim uz dlouho,byl totiz v jednom kotci s nasim Maxem a zustal tam sam.Proste furt myslim na to,jak na nas koukal a treba doufal,ze jdeme pro nej .Ptala jsem se uz snad kazdeho,jestli by ho nechtel,je krasny a mily,ale nejak se mi nevede Kdyby pro nej jel nekdo z Prahy,tak klidne budu delat doprovod
Mozna nekdo z vas vi o nekom ,kdo by toho pejska chtel...
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 09:21
- Nahlásit
Tak ja tu fotku sem dat neumim Je na www.eko.zabreh.cz.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 09:28
- Nahlásit
Lexa
hele ten odkaz není funkční????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 09:57
- Nahlásit
Lexa
tak jinak
http://eko.zabreh.cz/index.php?a=cat.230
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 14:16
- Nahlásit
sarax
diky MOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:47
- Nahlásit
Lexa
kdybych mohla tak bych hned jela, ale bohužel nejde to , ale doufám že někdo se najde kdo si ho vezme
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:07
- Nahlásit
Yé, skorobucka
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 11:46
- Nahlásit
Holky,ja si pripadam jako posledni s---e,ze jsem si ho nevzala,a zere to i manzela.Jenze poridit si tretiho psa do 2 plus 1...No,coz o to,i to by mozna slo,ale jde mi hlavne o to,ze pes potrebuje spoustu casu a take penez - myslim nejen na kvalitni jidlo,ale take na kvalitni veterinarni peci,a to bych uz fakt neutahla,fenula mi starne a pocitam s tim,ze vydaje se budou zvysovat,a do maleho take musim investovat pomerne hodne penizek,abych ho dala dohromady a vynahradila mu detstvi o hladu (coz ma samozrejme nasledky:sad .A take dost tapu,protoze nemam zadne zkusenosti s pejskama,ktere nevyrustali doma,a dva bych nezvladla,to uz ted vim jiste.
Jen si rikam,ze zrovna tady,na cz-pes,jsme nasli Maxika,tak treba nekdo se nahodou podiva a Flicek se mu bude libit,jako nam se hned libil nas smudla maly.
A preji vsem stastny a vesely (sice pozde...ale radej pozde,nez nikdy,ze:wink
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 12:35
- Nahlásit
Lexa
žádná s---e nejsi !
já mám 2 psy v garzonce, ale kdybych měla větší byt a trochu více peněz, tak neváhám ani minutku...
kluci mají kvalitní žrádlo a kdyby něco tak i jsou peníze na veterináře, ale 3 psa už bohužel nee
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:19
- Nahlásit
želva
ani nevis,jak Ti rozumim - my jsme v garzonce meli VK a mimino
Ale neni to o velikosti bytu,spis o tom,aby se clovek o pejsana(-y ) dokazal postarat - jak financne,tak i casove.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 22:34 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit
Lexa
No já myslím, že Flíček moc místa v bytě nezabere. A našeho času fakt pes potřebuje moc, ale nejvíc na venčení, což vychází s jedním, dvěma ,.. na stejno. Navíc je veterina a žrádlo, to je fakt. Nikdo neví, bude li zdravej, takže očkování+nějakej ten klíšťákovej přípravek, nebo bude hromádka nemocí a nebudeš stíhat. To se dá ale vyšetřením +- zjistit. Že byl smutnej, když jste odcházeli, je jasný, ale třeba už v kotci není sám. Nebo už vůbec, protože si ho někdo vzal. Brnkni do útulku, ať si neděláš vrásky nadarmo.
P.S. Gratuluju k manželovi, co má srdce na správném místě!
|
Ixie
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:34
- Nahlásit
Hledá se nový hodný páníček, prosím pomozte..... http://www.vaspes.estranky.cz/clanky/psi-utulky/pe jsek_-ktery-hleda-novy-domov-_
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:38
- Nahlásit
Sylva
no,mam uz dva,a je asi zbytecne rozebirat duvody,proc uz nemuzu mit tretiho ,proste je to tak.A to venceni take ma kazdy v jinou dobu ,spolu chodit nechteji...Ale to je malickost.Ke vsemu hodne cestujeme,takze ted zrovna resim,jak si rozdelime smecku ,pac zas budu asi 2 mesice pryc a vezmu s sebou nejspis mrnouse...jen se trochu desim cesty,nevim,jak zvladne 45 hodin ve vlaku.No,fenula to zamlada zvladala v pohode,tak snad...
V tom Zabrehu je hromada psu,v prosinci meli doslova zne ,ale tenhle mi nejak ... no,nevim,hrozne rada bych mu pomohla najit domov,tak to tak zkousim - pres zname,pejskare v parku,tady...
Ono to bude asi i tim,ze jsem poprve na vlastni oci videla utulek a tu spoustu "odlozenych" psu a nejak mne to vzalo...Zvlast kdyz vidim,jak se Max doslova vyziva v tom,ze je ted "domaci"
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:34
- Nahlásit
Lexa
ten pejsek vypada jako bud cistej nebo kriznej Jack Russell, hodim ho na stranky terieri v nouzi treba mu tim pomuzeme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:39
- Nahlásit
Dam to i sem..
Sice nejde o krizence, ale...
Nasla jsem psa BO Malinois na netu.. Dvoulety psik, prekrasny, bohuzel mu vlak ujel predni nohu. Je stale v utulku, pry je velmi mily, tak kdybyste vedeli o nekom, kdo by se invalidy ujal.. Jiste by byl vdecny partak.
KONTAKT ZDE
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 17:12
- Nahlásit
younglady
diky,to jses strasne hodna.Mne to vubec nenapadlo.Ale kdyz se tak koukam - jo,jista podoba tam je.Cistej JRT urcite neni,na te fotce vypada mensi,nez je ve skutecnosti.Mam pocit,ze ma i neco z jezevcika No,proste je to dalsi "himalajsky terier" Ale je to skvela rasa ,jednoho mam doma a vsichni ho obdivuji,jak je krasny
Dnes se nas pokusila navstivit kamaradka s pejskem ...No,po silenem zachvatu zurivosti,ktery dostal Max,kdyz videl "vetrelce" jsem konecne pochopila,ze to uz je na hodne dlouhou dobu opravdu nas posledni pes.Sice se po nejake dobe uklidnil,ale urazeny je jeste ted.Nechtel se mnou na prochazku a ted lezi schovany pod stolem a trucuje .No,takovehle blbe chyby delam - vim,ze je "zatizeny",hlida si sve veci,umi se porvat kvuli tomu,ze se mu zda,ze fena se podivala na jeho misku nebo na odpadkovy kos s "nekalymi umysly " (coz mimochodem nikdy nedela a jeste mu vzdy necha neco ze sveho jidla),hlida si i nas - a pozvu si domu navstevu s "pripadnym konkurentem".Nojo,jeste si musim zvyknout na spoustu veci...a mrnous take
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 10:45
- Nahlásit
Flicek uz ma novy domov,chci podekovat vsem za pomoc
|