| Autor |
Zpráva |
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:22
- Nahlásit
Prosím, pomozte, dnes odpoledne při vycházce práskly nějaké petardy a mámě utekla moje bílá kníračka - je přerostlá, cca 40 cm, neukupírované uši, kupírovaný ocásek, slyší na jméno Fáti, bojí se. Prosím, zavolejte jakoukoliv zprávu na 603 541 013 Bylo to odpoledne v Praze - u Branických skal /pod Dobeškou.... bydlíme na Novém městě, takže může být kdekoliv. Prosím, pomožte
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:35
- Nahlásit
Altcha
predpokladam, ze mestskou policii a utulky jste uz zkouseli ....
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:51 - Změnil/a: Altcha
- Nahlásit
Zatím trojský útulek (účastná paní) a MP (docela nepříjemní, skoro jako bych je otravovala....) jinak vylepujeme cedule ..... Já bohužel celou akci řídím z práce a jsem těsně před zhroucením........
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:54
- Nahlásit
Altcha
Bohužel nemužu pomoct, protože jsem z Brna, ale držím palce, ať se feňulka co nejdřív najde... Bych těm blbečkům, co házej petardy dala nejradši občas po tlamě
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:55
- Nahlásit
Altcha
Ježišmarja,tak to držím palce, cestou domů se podívám,jestli ji neuvidim,jedu před Výtoň...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:05
- Nahlásit
Altcha
držíme tlapky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:06
- Nahlásit
Altcha
ještě to zkus dát na www.nalezenci.cz
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 17:56
- Nahlásit
Eimy
Bych těm blbečkům, co házej petardy dala nejradši občas po tlamě
Tak v tomhle s Tebou naprosto souhlasím .
Altcha
Držím palce.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:05
- Nahlásit
Bydlíme naSrarém městě a jdeme to obejít tady, kdyby něco dám vědět.A jinak držím palce!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 18:53
- Nahlásit
Altcha
ahoj alčo, mě to opravdu šíleně mrzí a hrozně ráda bych ti pomohla. je to opravdu na zhroucení, ale musíš to nějak přežít, abys měla sílu na hledání...já pevně věřím, že se faťulka brzo najde...je fakt hrozný, že sme se o tomhle hodně bavili a teď se vám to stalo..já jestli se mi dostane do dosahu kromě silvestra nějakej podělanej hajzlík s petardou, tak fakt nevim..furt žiju v tom, že i když má jonda z petard psycho, tak mi utýct nemůže...teď vidím, že je to blbost..stát se může všechno..takže určitě pomůžu s hledánim a vůbec s tim, co bude třeba..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:20
- Nahlásit
Altcha
Zkuste kromě MP a útulků kontaktovat co nejvíce pejskařů. Pros je, ať to šíří dál. A VŠEM a VŠUDE rozdávej své tel. číslo. Docela často se stane, že vědí, že toho psa někdo hledá, ale nevědí kdo a kde ho sehnat. Ty letáky tiskni velké, alespoň A4 a slib "tučnou odměnu", na to lidi hodně slyší. Lep je všude, kudy půjdeš. Doslova na každý sloup. Jinak to nemá smysl. Pokud máš možnost tak to nech vyhlásit místním rozhlasem, popř.rádiem (všemi, kde ti vyjdou vstříc). Ihned kontaktuj VŠECHNY vet. lékaře, i ty vzdálenější. Nech jim plakát a kontakt na sebe - většina lidí když najde psa tak s ním na veterinu zajde. Bohužel mám s hledáním psů častou zkušenost .
No a pochopitelně požádej co nejvíc lidí ať s tebou vyrazí do terénu. Rozdělte si "rajony" ať nehledáte na stejných místech. A ptejte se, ptejte se a ptejte se. Přeju hodně štěstí, Fati se určitě brzo najde.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:24
- Nahlásit
vylepuj ty letáky , to je dost účinné .....BORIS SE NAŠEL !!!!!, najde se i Fáti
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:31
- Nahlásit
Altcha
Ach jo, tak musim zítra hlídat ségru, je nachcípaná..ale tak max. od 4 odpoledne se 100% zapojim do hledání, kdyby se do tý doby ještě fáti nenašla..jen kdybys mi napsala rajón, kde hledat. jak psala biluška, nejlepší bude, když se to nějak rozdělí a bude se hledat organizovaně.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:40
- Nahlásit
Altcha
Alčo, jestli bude ještě ráno třeba - doufám,že snad ne - napiš mi, kam se mám vydat, projdu to tam. A napiš mi,jezdili jste do toho Bráníka tramvají nebo chodili pěšky, jak je zvyklá???
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:49
- Nahlásit
Všem vám moc děkuji, brečím tady jako Amina, po Fáti se zatím slehla zem. Nikdo jí neviděl. Nalepeno je hodně letáků a osloveno spousta pejskařů.
Plus samozřejmě ofic. cesta - útulek, městská policie, národní registr... spousta webových stránek. Právě jsme se vrátili, už skoro ani nemůžu mluvit, jak jsem jí stále volala.
Bohužel musím zítra do práce, ale snad tam budu moci zajet přes poledne a hledat dál, lepit další letáky. Docela mne dostali jedni klienti, kteří, když mi volala máma, tak okamžitě vzali letáčky a jeli to tam nalepit. Děkuji takto i jim.
Zítra obvolám veterináře z okolí a máma se bude se Širunkou pohybovat v oblasti...
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:51
- Nahlásit
Ježiš to si děláš legraci?? Já ti taky bohužel ze vsetína pomct nemůžu Doufám, že se Fátimka brzo najde Taky bych tyhle lidi střílela...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:54
- Nahlásit
Drřím ti z Ostravy palce, víc asi udělat nemůžu-snad tě potěší, že nedávno jsem se naštvala a malým harantům s petardama jsem vynadala a vyhnala je, až toho nechali.
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:54
- Nahlásit
Abych řekla pravdu, tak mi to v současné chvíli vůbec nemyslí.... takže plánovat rajony je pro mne nepředstavitelné.
Ztratila se - mezi Dvorce a Přístaviště (tramvaj. zastávky) ... je to pod skalou Dobeška (tzv. Branické skály) - hledala jsem i nahoře (no ve tmě to tam byl super zážitek.... ještěže jsem zrovna dnes mámě koupila k Vánocům baterku - jak se hodila). Potom přijela Markéta s Hatty, na žádnou stopu jsme nenarazily.... pěšky jsme šly skoro až domů.
Většinou jedzíme částečné úseky tramvají, tentokráte šla s nima máma od Podolské vodárny pěšky
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
Altcha
To mě moc mrzí! Teď jsem jela od Komořan na Výtoň autem a vědět to, kouknu se tam Zítra tamtudy jedu zas plus od Výtoně do Nuslí, tak se budu rozhlížet!!! Hlavně ať se najde
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:23
- Nahlásit
někdo ji našel, jede si pro ni
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:24
- Nahlásit
mac1
Jé, tak to je bezva!!!
Jen aby to byla ona.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:57
- Nahlásit
Mám ráda šťastný konce
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:08
- Nahlásit
Je to ona a už je doma.
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:14
- Nahlásit
Všem moc děkuji za podporu, dostávám se sem až teď, napřed jsem obvolávala a odvolávala pátrací akce .... jste opravdu zlatí
Fáti je doma, a už se ani neklepe...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
Altcha
a jak se našla?
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
I když - jak nás viděla, tak přilítla, ale vzápětí zdrhla u těch lidí, co jí našli, dozadu - a celou cestu domů úplně vibrovala...
A kdyby jste viděli to setkání - Širunka se z ní mohla zbláznit
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:21 - Změnil/a: Altcha
- Nahlásit
Volali mi z jednoho krámu, že jí odchytli.
Úžasní lidi, nevím, jak se jim mám odvděčit, protože peníze si od nás odmítli vzít.... Asi tam budu chodit hodně hodně nakupovat, abych se aspoň částečně revanšovala
Každopádně samozřejmě zítra tam putuje máma s kytkou a vánočním cukrovím...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 05:01
- Nahlásit
Altcha
Som moc rada, ze to takto dopadlo Najkrajsi vianocny darcek pre teba, co? '-)
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 07:46
- Nahlásit
Altcha
je to super, úžasný, dokonalý, prostě krása!!!!!!!!tak mám pocit, že si dostala už ten nej dárek k vánocum !!!!!!!!!!!!!!!!!
a navíc aspoň víme, že šťastný konce existujou!!!!tak jí za mě moooc podrbej, pohlaď, zmuchlej, i širunku
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 08:26
- Nahlásit
Altcha
Ježiš, to je skvělý, chystala jsem se Ti volat,jestli mám vyrážet do Bráníka...tak ještě že to dobře dopadlo!!!Pozdravuj ji od Artíka!!!
|