Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Inzerát - pomoc
Autor Zpráva
pama
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:06
- Nahlásit

Našla jsem tenhle inzerát, pokud by jste někdo věděl:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/474952/POMOCTE-MI- PROSIM.php

wensday
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:01
- Nahlásit

Není to nějaký divný ??? ten děda snad neví komu ji prodal ?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:07
- Nahlásit

Kolik tomu dítěti je? Osm? Řekla bych, že děda moc dobře ví, kdo má toho retrívra, ale prostě jí to nechce říct.

monika
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:08
- Nahlásit

Kdepak byla ta slečna když její nejlepší kamarádku dědek někam daroval nebo prodal? Nevím, zdá se mi to nějaké podivné.

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:10
- Nahlásit

Biluška
mám podobný pocity... jo hele, nechceš mi prosim do mailiku hodit spojeni na tebe na Skype?

pigie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:12
- Nahlásit

monika
Ja si to predstavit viem. Stari ludia su obcas naozaj divni...
Moja babka mi zabila zajaca, ktoreho som jej 100x prizvukovala, ze ju prosim, aby mi ho nechala. A nasla som o tyzden len jeho kozku vysiet na vratach. Zajaca mi do domu nedovolili, vtedy sa o chove zajacov v bytoch ani neuvazovalo ako je tomu teraz. A nasa babka rozdavala stence okoloiducim, ked sa niekto pristavil. Takze tak. Tomu inzeratu by som aj uverila, netvrdim, ze je vsak pravdivy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:29
- Nahlásit

Eimy
Biluska01 - skype, ale nevolat, jenom psát, můj prehistorický počítač nedisponuje funkční zvukovou kartou

pigie
já věřím, že je pravdivý. Mám takový dojem, že slečna měla "své psy" u babičky a dědečka. O tom, na kolik byli "její" vědí všichni, co takhle v dětství psi měli . Dědeček patrně usoudil, že psů je mnoho - na fotkách jsou tři, takže jednoho někam daroval. No a slečně nechce říci kam, neboť má oprávněný strach, že by si tam pro něj dojela. Na jednu stranu to dítě chápu, měla psa ráda. Na druhou stranu - s rozhodnutím dospělých toho děti holt moc nenadělají. A její zoufalství mi nepřipadne moc opravdové. Nejspíš ji to o Vánocích, až dostane nový mobil, nebo MP3 přejde.

pigie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:34
- Nahlásit

Biluška
Nejspíš ji to o Vánocích, až dostane nový mobil, nebo MP3 přejde
Hm, ja som tento typ dietata nebola. Placom za milacika ma dostal len iny milacik, ale na predchadzajuceho som myslela stale A presne takto som mala psa u babky aj ja. A doteraz myslim na nemohucnost, ked ho dali prec (rozumej zastrelit), lebo trhal sliepky Male deti nikdy nic nezmozu, ale na druhu stranu viem, od coho mam svoje dieta chranit, lebo mu zostanu jazvy na dusicke po cely zivot.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání