Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Brňáci mrkněte sem!
Autor Zpráva
Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:24
- Nahlásit

A poraďte mi místa v Brně, kam chodí pejskaři a kde je povolen tzv. volný pohyb psů. Do Brna totiž asi půjde feňula border kolie, které jsem hledala lepší domov (oproti malému balkonu a krátkým venčením). Ten výběh nejblíž ulici Švermova.
Díky, haf

bord
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:34
- Nahlásit

Sylva
Můžeš jít dolů na pole nebo nahoru,kde je ofic.výběh celkem velkej,ale není oplocen a vede těsně kolem dálnice.

bord
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:38
- Nahlásit

Sylva
jo pokud je pes v pohodě,tak je povolen volný pohyb i po sídlišti, ale s košem a dost po tom měštáci jdou

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:57
- Nahlásit

Sylva
zkus napovědět o jakou část Brna máš zájem... přece jenom je to 2. největší město v ČR.

wensday
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

milovnikpejsku
kdybys pořádně čet, tak u ulice Švermova

Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:01
- Nahlásit

bord
Díky. Takže je Švermova na kraji města? Můžu mrknout na mapy, ale tam nepřečtu, kde je povoleno "bez". Půjde s ní její nová majitelka. Já jsem jen prostředníkem. Volný pohyb s náhubkem jasně, ale ten ona zatím nemá a než ho nová panička koupí.. A taky, když pesani řádí, náhubek není asi moc příjemný. Ona nová majitelka slibuje jiné aktivity se psem, ale první dny, než se sehrajou, ať má ta prďola možnost vylítat se, nejlíp s jiným hafošem. Je veselá, hravá a po původním domově, ikdyž stojí za prd, bude asi tesknit. Bude li mít prima nové zážitky, zapomene snáz. Řeším to do zbytečných detailů, ale mám ji ráda (už několik týdnů ji brávám ven) a jde mi o to, ať se má co nejlíp.
Ten váš ofic výběh je zas sprosťárna od města! Poplatky vybrat to jo, ale ani kousek plotu za ně zaplatit to ne

Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:04
- Nahlásit

milovnikpejsku
No jóó! je to 2. největší město v ČR..

bord
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:09
- Nahlásit

Sylva
tak to má nejblíž na to pole a tam se dá courat dlouho a jít dál a dál...my chodíme po sídl.na vodítku,nechci ho mít pod autem a vypouštím taky na klidnějších místec ,ale s bývalou fenkou jsme chodili na volno,záleží jak je pesan akční.

Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:23 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

bord
záleží jak je pesan akční. - je to borderka, co dodat? Mě poslouchá, ale zná mě a opičí se po mé smečce. Ona si to její nová panička časem pošéfuje, jen ty první dny budou náročné pro obě. Tak ať to mají co nej.. Poradím jí co píšeš. Oni teda už jednu pejsu mají, ale nějakou starší, takže to bude nejspíš to vodítko a sídliště. A to pro borderku néni. Ta holka prej jezdí ke koním, tam plánuje brát feňuli s sebou. Pak chce dělat canisterapii, ale to je spíš klidové. Než to vše spolu budou dělat, chtěla bych, ať má co nejlepší program. A to je myslím pro psy lítačka spolu.

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:06
- Nahlásit

Tak třeba Wilsonův les, Kraví hora nebo v Líšni je takový velký park...
Ale záleží, kde přesně, Brno je velký

Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:06
- Nahlásit

Arguskaaa
No jo, že je velký sem už tady cetla Hlavně má hezký okolí. Šalinou si zajedete do lesa, nebo do ZOO, nebo dovíkam.. ? Že? To u nás v Prdelkově tak akorát na pole. Psala jsem, že co nejblíž ul. Švermova.
Víš že ty máš přezdívku skoro jak moje předešlá fenka? Ona byla bez "r", tedy Aguška. Když tvůj nick vidím, první moment se mi zastaví dech

Hafina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:48
- Nahlásit

Sylva
Tak to se asi budem s fenečkou potkávat. Bydlíme kousek od bord. Nejlepší je asi fakt to pole. Jinak je oplocenej výběh za základní školou na Bosonožské, ale v polotě jsou díry a hned vedle je dálnice. S výběhama je to u nás špatný, ale zasejc máme kousek do lesa nebo na pole.

bord
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:16
- Nahlásit

Hafina
zasejc
to je moc pěkný slovo - a co že to budeme sejct?jak seš na tom marode?

Hafina
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:49
- Nahlásit

bord
ne zasejt ale zasejc, jinak dneska už lepčí, akurát mi to nějak sedlo na průdušky, tak jsem taklová sípací lokomotiva, ale už su v práci...

Kreis
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:15
- Nahlásit

SylvaMoje sestra kousek od tama bydlí, tak můžou třeba chodit na procházky i spolu, zkus ji napsat beeneester@gmail.com

Beenee
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 19:01 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit

Sylva: Se hlásím, že plně souhlasím s bord. Nejlepší je to pole. Ten výběh pod nemocnicí moc nedoporučuji. Je sice veliký, ale není oplocený a od září je povoleno, že zde mohou běhat pejsci na volno bez košíku a toho využívá jeden pán, který tam nechává běhat svého nezvladatelného pitbula jen tak.
Jestli se můžeme vtírnout, tak mám doma jednoho 15ti měsíčního submisivního laboša-poboša a můžeme naší novou přistěhovalkyni pěkně protáhnout. Bydlíme dvě zastávky od Švermove směr od města.
Jinak v Lískovci máme dost naprd "městskou". Pokutují za každou blbost, takže venčit na volno bez košíku po sídlišti moc nedoporučuji.

Sylva
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 23:20
- Nahlásit

Bezva! Díky moc, jste milí!
Předám vaše návrhy na rande budoucí paničče. BOrderka se u ní asi bude mít móc fajn. Plánuje ji tahat i do školy. - ?? KAm chodí že? Dělá veterinu. Prej bežně vodí pesany na přednášky a pak je pustí spolu vylítat (to mi upřesnila dnes). Taky její přítel údajně bydlí v RD, kde na zahradě běhá nějakej větší mlaďoch. Jsem ráda, že bydlíte blízko. Budete mi bonzovat případné špatné zacházení, jo? Říkáte si jistě, že su prdlá jak to prožívám. Kdyby jste tu fenku poznali, žrali by jste ji taky tak. Je naprosto takový to srdce na dlani, teda pacce. A "všéchny milujú". Mimo to je moc hezká. Já vím, kerej pesan není? Zítra si pro ni přijede. Tak večer napíšu jak to dopadlo. Jestli se na ni můžete těšit od soboty v ulicích vašeho velkoměsta

Sylva
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:27
- Nahlásit

Tak ten "náš" pošuk černobílej odjel po poledni do Brna. Zprávy od nové paničky jsou zatím příjemné. Při loučení chtěla jít feňula s námi, ale je prodejná za kousek dobroty, tak odjela vstříc novému životu. Kdo ji uvidí, prosím teplý bonz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání