Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Malamut Ladronka
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:26
- Nahlásit

Dávám na vědomost, že dnes tak v 10:30 ve východní části parku u Ladronky (až u retranslační věže) se k nám přidal mladý kluk malamut, hodný, poslušný, opečovávaný. S nečitelným tetováním (dá se jen hádat), bez známky, zřejmě bez čipu, jen se stahovákem na krku. Vypadalo to, že přišel směrem z Košíř.
Do teď jsme zkoušeli, jestli nepozná kde bydlí, ptali se a hledali.

Pokud máte pocit, že o něm něco víte, tak můj telefon je 605 84 03 65.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:46
- Nahlásit

Walda
Zavolej na městskou policii a do útulku jestli ho někdo nehledá. Pak zkus vylepit plakátky v místě nálezu a dej ho na www.nalezenci.cz a www.milackove.net, tak má asi největší šanci, že ho majitel nalezne.

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 21:06
- Nahlásit

Jenom to jednou posunu.

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 09:26
- Nahlásit

Konec pátrání, pes patří nějakýmu blbovi ze Švýcarska, který ho nechce. Na Ladronce ho vypustil chudáka schválně!!!! A pes rozumně udělal to nejlepší, co mohl, šel k lidem, aby se o něj postarali.

Chlupáč je zatím v útulku v Tróji. Takže prosím Vás, kdo z Vás by chtěl hodného, vychovaného, zřejmě i cvičeného (německé povely, ale to já nevěděl - reagoval na posuňky) a opečovávaného mladého malamuta, jděte do toho!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 10:37
- Nahlásit

Walda
No to si snad děláš pr...l????????????Hele,a co ho hodit na stránky Malamut v nouzi?Jestli jsi to teda už neudělal..
A dík,že ses postaral aspoň takhle.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 13:25
- Nahlásit

Člověk se nestačí divit, co jsou lidi schopni.
Chudák pes.

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:09
- Nahlásit

davidkova renata

Ty stránky neznám, podívám se.

Ale průběžně rozhazuju sítě všude možně - dnes a zítra na cvičáku, na různých stránkách, a tak vůbec.

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:28
- Nahlásit

Walda

Bohužel vypadá to, že stránky Malamut v nouzi
http://www.kaya.cz/gallery/thumbnails.php?album=8
nefungují. Tak budu pokračovat v krasojízdě, jak jsem začal.

Ale klepnul jsem jen tak vedle na Retrívr v nouzi, a hned u prvního inzerátu jsem se vytočil do běla:
8-měsíční zlatý retrívr byl dán do útulku, protože páníček nezvládl jeho dominantní povahu. No co to je? Proč si ty lidi nepoříděj tamagoči, nebo jak se to jmenuje. To je síla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:34
- Nahlásit

http://www.marisky.ad-vis.cz/rescue.html
Co tohle?

Jinak "páník "od retreivra je debil!!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:36
- Nahlásit

Walda
Stránky Malamut v nouzi jsou tady, už jsem poslala tvou výzvu na uvedený mail, tak snad aktualizace fungují a toho psa tam brzo "vyvěsí"

http://www.marisky.ad-vis.cz/rescue.html

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 18:39
- Nahlásit

Walda
Co dát info na stránku klubu Malamutů, tak chodí převážně milovníci těchto plemen a někdo by se ho mohl ujmout.

jindriska
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:10
- Nahlásit

Walda
a on někdo zná toho pána ze Švýcarska? Nebo jak jsi se tohle dozvěděl? To mu přece nemůže projít, takhle se ho jednoduše zbavit

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 10:05
- Nahlásit

jindriska

Nové zprávy:

Pan majitel je mírně pošuk. To, že už psa nechce řekl v sobotu, prý ve vzteku z toho, že mu prý pes zase utekl. ( No reagovali byste tak na zprávu o nalezení vašeho psa? )
Doufám, že je to pravda, že to neříká jen ze strachu z komplikací.

Chlupáče si včera ( po třech dnech ! ) z útulku přeci jen vyzvedl. V útulku se dušují, že pán je jinak normální a že se o psa stará skvěle ( je fakt, že pes je opravdu super ).

Tak doufejme, že to je happy end.

jindriska
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 11:13
- Nahlásit

Walda
nezbývá než věřit. Ještěže pejsek je mírumilovný, být podle mě zlý, nevypočitatelný - v útulku zůstane. Nechápu některé lidi, že si nedokáží zabezpečit psa za plotem. V Klamovce je tulák boxer Drak, poprvé jsem volala útulek, ti mi řekli, že pokud vím, že pes je někoho v okolí, nepřijedou. Čekala jsem tam s ním snad 2h., než si pro něj přišli. A od té doby jsem ho tam potkala nesčetkrát. Páníčkové se vymlouvají na starou babičku, avšak když se to stává i o víkendu, nevím, nevím.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 15:16
- Nahlásit

jindriska

Já ani moc nevěřím, že pes opravdu utekl. Když jsme po cca 2 hodinách přišli k nám domů, nebyl unavený, nebyl hladový a napil se jen trochu. Určitě nebyl na cestách dlouho. Ale to jsou jen doměnky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání