| Autor |
Zpráva |
Amir
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:10
- Nahlásit
PROSBA O POMOC !!!!
Vím, že moc asi neuděláte, ale čím více lidí bude vědět, tím lépe. Prosím rozešlete tuto zprávu do všech stran ! Mnohokrát děkuji za pomoc.
Dne 24.11.2006 v dopoledních hodinách byla ze zahrady rodinného domu ve Žďáru nad Sázavou odcizena 10 měsiční fena velkého knírače Dynamic Daffi Goldest Danubius. Fena měla v levém uchu vytetováno číslo 5593. Fena má dlouhý ocas, nesený podobně jako Afgánský chrt. Tzn. rovně a na konci má
kolečko. Srst má hrubou, není moc chlupatá. Je velmi, velmi přátelská, výborně socializovaná.
Fotografie je přiložena, bohužel je z konce srpna.
Kontakty : majitelka - 605012995, 721526504, chovatelka - 605 50 54 58, 775 340 141
Všem děkujeme za pomoc
Petra Árvaiová
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:13
- Nahlásit
Amir
hele mamko ty lidi jsou pekny svine, kdyz ti seberou uz i psa primo ze zahrady .......
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:18
- Nahlásit
Jirikovo
Jo to bych nechtěla zažít, ještě, že nemám zahradu, teď se mi zase potvrdilo, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Chudák fenka, doufám, že si jí alespoň nekdo vzal jako psa a ne jako předvánoční guláš
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:20
- Nahlásit
Jirikovo
Tak jsem udělala snad něco užitečného a pádím cvičit lidi ... měj se krásně a vybodni se na Blavu !!!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Amir
Přidala jsem hafinku do ztracených na kníračích v nouzi. Snad to pomůže...
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 23:58
- Nahlásit
rendik
Jsi hodná, díky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 00:05
- Nahlásit
Amir
Nebyli jste dnes cvičit v Heleníně u Jihlavy?.Někdo tam scháněl tel. na útulek a myslím že se mluvilo o knírači.I tam někdo knírače velkého měl.
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:41 - Změnil/a: Sterkule
- Nahlásit
Jů, tak to jsem vůbec nečekala, Daffinku známe osobně, no hlavně přeju hodně štěstí, ať se Jarka dlouho netrápí a Daffinka se zase najde. Přikládám ještě jednu fotku, sice nic moc kvalita,ale aspoň něco. Je to fotka z podzimu teď asi tři týdny stará.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:42
- Nahlásit
Tak to je drsný, taky znám Daffinku ze cvičáku, její panička nás cvičí, tak doufám, že se brzo najde
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:00
- Nahlásit
Nebyli jste dnes cvičit v Heleníně u Jihlavy?.
Ada
Ne nebyli, já jsem z Brna a mám velkého pepřáka, jenom mi to přišlo domů do pošty, tak se snažím pomoct.
Sterkule
já ji nevidím
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:10
- Nahlásit
Amir
sakra, tak aspoň takhle URL
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:21
- Nahlásit
Sterkule
... já furt nevidím ale to je jedno, velkýho knírače každej pozná a myslím, že se moc od té minulé fotky nezměnila, hlavně aby se našla !
|