| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 08:06
- Nahlásit
Dnes mi přešel email toho znění-kopíruji.
Ahoj > všichni,
obracím se na Vás s prosbou. Vyskytlo se několik psů (3 > labradorky, zhruba tříleté) s pachovým výcvikem na hledání výbušnin a z > nějakého důvodu se nehodily a chtějí je dát utratit. Kdyby jste někdo > uvažoval o pořízení psa a nevadil by dospělý ale velice poslušný, > vycvičený, tak mi prosím dejte vědět na 604 264 909. Díky Alena > (veterinářka)
!!! Rozešlete prosím tento email svým přatelům a > poptejte se kde je to jen možné... !!!
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
žanda
prosim te, uz nic nerozesilej, protoze labradorky uz pred mesicem davno nasly domov.
Nez neco takoveho zacnete rozesilat, overte si, zda je to jeste zadouci a je to pravdive.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 08:48
- Nahlásit
žanda
no tohle tu už bylo a dával se odkaz na www.hoax.cz
tak tam radši mrkni..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:03
- Nahlásit
už to tady bylo snad 3x a pokaždé byli všichni upozorněni, že je to hoax!!! Vřele doporučuju kontrolovat všechny zprávy výše uvedenéhé typu na adrese, kterou uvádí sarax. Ty stránky se pravidelně aktualizují a jsou tam vždycky ke shlédnutí nejnovější hoaxy = poplašné zprávy.
Mně v poslední době přišlo několik takových "rozesílacích zpráv", koukala jsem vždycky pro jistotu na www.hoax.cz a musím říct, že ve 4 případech z 5 šlo o hoax. Tak bacha na to.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:24
- Nahlásit
nebyl to hoax v pravem slova smyslu, jen se ti psi udali a uz to pak nebylo aktualni, hoax je cileny zert.
|
Vistra
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 11:55
- Nahlásit
Evik
Probůh, díky za upozornění, to čumím a já vždycky na všechno skočím. Uff.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:53
- Nahlásit
hoax povětšinou není jen žert
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:24
- Nahlásit
dejavu
mno na seznamu na hoaxu tu bylo...a většina hoaxů vznikne možná s původně dobrým úmyslem.....jakože hoax znamená tohle:Falešnou zprávu, Mystifikaci, Novinářskou kachnu, Podvod, Poplašnou zprávu, Výmysl, Žert, kanadský žertík.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 13:38
- Nahlásit
sarax
tak
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:00
- Nahlásit