impact
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2014 16:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
PROSÍM VŠECHNY SVÉ ZNÁMÉ A KAŽDÉHO, KDO MÁ CHUŤ POMOCI, ABY MI POMOHLI NAJÍT DALIHO!!!
DALI SE ZTRATIL 25.12.2013 V NEVEKLOVĚ U PRAHY!
Středočeský kraj, okres Benešov.
JE ODE MĚ 250km A NENAJDE CESTU DOMŮ. BOJÍ SE LIDÍ A BLOUDÍ UŽ TŘI TÝDNY. URČITĚ ČEKÁ, ŽE SI PRO NĚJ PŘIJDU!
ON SÁM SI K CIZÍM NEPŘIJDE PRO JÍDLO, NENECHÁ SE CHYTIT. MUSÍ BÝT FYZICKY I PSYCHICKY NAPROSTO VYČERPANÝ. NAPOSLEDY BYL VIDĚN 8.1.2014
POKUD MÁTE ZNÁMOSTI, PROSÍM POMOZTE MI. POTŘEBOVALA BYCH TO DOSTAT DO TELEVIZE, DO RÁDIÍ, NOVIN APOD. JAKÝKOLI NÁPAD BERU!!!
Děkuji!
Chtěla bych Vás touto cestou moc požádat o pomoc s hledáním mého pejska Daliho.
Dali se ztratil v okolí Neveklova ve Středočeském kraji. Jsem z toho opravdu hotová, protože bydlím v Kroměříži, což je 250km od místa ztráty. Nemůžu se nijak zapojit ... Dali utekl nezodpovědným lidem, kteří ho měli v opatrovnictví. Utekl jim už po dvou dnech, co si ho odvezli, ale bohužel mi nikdo dřív nedal vědět a tak se ho snažím najít až teď ..
Ztratil se 25.12.2013
Dalinek je kříženec staforda s boxerem, krásný, hnědo-černý žíhaný pejsek, asi 3 roky starý. Je velice plachý a nedůvěřuje lidem. Sám si nepřijde ani pro jídlo. Zažil si hrozný život, měl jet do lepšího, po tom, co jsem ho dala psychicky dohromady, a dopadl snad ještě hůř. Je venku, sám, určitě vystresovaný Nikomu nic neudělá, je to strašně hodný pejsek, ale obávám se, že už dlouho nevydrží.
Prosím pomozte mi Dalinka najít. Budu vám nadosmrti vděčná!!!
Dali má za sebou hrozný život, byl nalezen a umístěn do útulku v Havířově, kde se o něj starali, jak mohli, ale i přesto byl v kotci schoulen do klubíčka a třepal se strachy.... po celý rok. Musel si před útuklem zažít strašné věci Těch už se nikdo nedopátrá. Dalinka jsem si vzala, dala psychicky dohromady a pak odešel do nového domova. Když si pro Dalinka přijela nová rodina, byl na tom dobře. Odvezli si ho, ale že utekl, už nezavovlali. Utekl, protože ho nezodpovědný člověk vzal na náměstí mezi lidi, kde ho vystašilo auto, a to i po tom, co byl informován, jak na tom pejsek je.
Vím, že případů ztracených miláčků je víc, než dost, ale obracíme se na vás všechny s velkou žádostí, zda by jste mi nemohli pomoci Dalinka najít. Dali je naprosto odlišný od ostatních pejsků. Za nikým nepřijde, ani pro jídlo, zbývá mu opravdu málo času. Venku je už 3 týdny.Zvykl si na mě a chodil se mnou venku bez vodítka, ale za cizím by nepřišel.
Je to neuvěřitelně hodný pejsek, který potřebuje pomoci. Není útočný, agresivní ani náladový. Chápejte, kdyby jste ho znali, dali by jste za něj život. Lidskou rukou se z něj stal bojácný vystrašený pejsek, teď potřebuje každou lidskou ruku k tomu, aby se dostal zpátky domů do bezpečí!
Moc vás prosím o pomoc, je někde v lesích vystresovaný a sám a čeká, že si pro něj přijdu. Prosím o uveřejnění, že Dalinka nemá nikdo chytat, bude ještě víc ve stresu. Kdyby ho kdokoli viděl, ať se mi ozve na 777627676, přijedu okamžitě kamkoli.
Rozehnalová Kateřina
FB událost -> https://www.facebook.com/events/675301232521177/
[imgs]http://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos- prn2/t1/1503845_10202888732288748_842474663_n.jpg[ /imgs]
|