Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / ZABĚHNUTÁ FENA BÍLÉHO ŠVÝCARSKÉHO OVČÁKA - DVŮR KRÁLOVÉ
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 11:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dne 6. 12. 2013 odpoledne se zaběhla z obce Doubravice (směrem na Velehrádek) - jedná se o okolí Dvora Králové jedenáctiměsíční fenka bílého švýcarského ovčáka, slyšící na jméno Ari. Na sobě má modrý obojek (Manmat) se známkou, na které je kompletní identifikace psa - jméno (Ruščák) telefon (777158607) a jméno obce - Doubravice. Na sobě měla i oranžovou reflexní vestu - stejnou, jako na přiložené fotce.
Děkuji předem za jakékoliv informace, případný nálezce dostane odměnu.
Dagmar Ruščáková
Doubravice 23
544 51
tel: 777158607

Foto Ari:

MOC PROSÍM VŠECHNY I V POMĚRNĚ ŠIROKÉM OKOLÍ , ABY MĚLI OČI OTEVŘENÉ. Je možná i varianta, že fenka mohla být během útěku odchycena a někdo si jí nechal - přeci jen, ta možnost identifikace je velká. Kdyby měl někdo možnost se do hledání případně i zapojit, bylo by to skvělé.

Mám k dispozici leták a chtěla bych poprosit, o jeho šíření ať už po netu, či v realitě, ale nejde mi vložit ???

Zkusila jsem ho z wordu hodit jako jpg, aby mi to šlo uložit na rajče, ale vysmálo se mi to na rajčeti.

edit - tady mapka okolí, kde se fenka ztratila

https://maps.google.cz/maps?q=Velehr%C3%A1dek,+Dou bravice&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.406986,15.777054&spn=0 .11575,0.297318&sll=49.965798,14.620228&sspn=0.058 412,0.148659&oq=velehr%C3%A1de&brcurrent=5,0,0&hne ar=Velehr%C3%A1dek,+Doubravice&t=m&z=12

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 11:40
- Nahlásit

tak už to mám, tady je letáček a jestli můžu poprosti o šíření:

majitelé pochopitelně, hledají a letáky roznáší, ale fenka může být kdekoliv a v jakékoliv situaci.

díky předem za pomoc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:09
- Nahlásit

tak posunu víc nahoru

radanova
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 21:16
- Nahlásit

Poslala jsem odkaz dívence žijící v Hořicích, víc mě nenapadá, krom držení palců a intenzivního přání návratu Ari.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 23:20
- Nahlásit

radanova

dík

jfi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2013 15:28 - Změnil/a: jfi
- Nahlásit

DOBRÝ KONEC, ARI UŽ JE DOMA!

Hlášení od paničky, na Zvířetníku:
"Tak jsme tu tulačku našli - pomohly letáky. Paní četla leták a bylo jí líto psa, tak to povídá synovi a ten na to - jo, takového psa jsem zrovna viděl! No a tak paní zavolala a my jsme jeli... a kluci u ní byli dřív, já jela z jiné marné mise) Našla se u zámku v Bílých Poličanech, to je vzdušnou čarou od nás kousek, jen my tam nikdy nechodíme. Je v pořádku, dost zhubla, ale náladu jí to nekazí, příšeře - pořád se tváří, že to byl v podstatě skvělej vejlet. To je povaha! (Kterou si zamilujete, že) Kromě toho, že byla špinavá (poznávám černé bahno ze zámeckých odvodňovacích struh), tak má na bocích a za krkem černé fleky od šmíru. Řekla bych, že někam zalezla a možná nemohla ven. Vesta přežila a podle té ji taky identifikovali - sláva vestě!) Mimochodem, tu cestu jsme projeli včera i dnes my, včera ještě navíc soused... musela být někde zavřená.
No díky Bohu, že doma a já začínám zase žít. Moc děkuju za podporu v těch hrozných časech."

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:23
- Nahlásit

jfi
super, tohle čte člověk vždycky rád.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:16
- Nahlásit

SLÁÁÁVA!!

dneska jsem byla mimo spojení a co hnedle člověk nezjistí!!

jfi

dík že jsi sem hodila info. Arinky pánčička mi psala, ale nebyla jsem u mobila, a ani na netu, takže bych to vyhodila se zpožděním.

jfi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:28
- Nahlásit

Petra: jó, právě že jsem si myslela že se někde flákáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:39
- Nahlásit

jfi
,
no já jsem teď tak jako dosti od netu a mobila odstřižená. Takže díky moc.
Dede jsem napsala aspoň emila, musí být šťastná jako blecha a taky vyřízená.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání