| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 01:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Byl odchycen mezi Královstvím a Kouřimí.
1. 3. byl odvezen do malého soukromého depozita Beruška v Horních Chvatlinách. V Kolínském útulku měli plno.
Od 8. 3. byl v nabídce depozita. 16. 3. šel pejsek do adopce.
Pořád se mi trochu nezdá, že ho někdo vykopl, možné to samozřejmě je, ale také je možné, že ho někdo stále hledá.
Inzerci jsem projížděla a také jsem to napsala slečně nebo paní, co dělá retrívry v nouzi. Ale dávám to pro jistotu i sem.
|
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 23:01
- Nahlásit
Na základě infa na fb se ozvala původní majitelka. Psa nevykopla, zatoulal se...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 23:40
- Nahlásit
ozvala původní majitelka. Psa nevykopla, zatoulal se...
tak to je paráda! si šikovná ! určitě jsou šťastní že se našel
|
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2013 00:10 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fajka
určitě jsou šťastní že se našel
Doufám...
Trochu mě zarazilo, že nikde na netu po něm nebyla sháňka a ani majitelka neobeslala okolní obecní úřady s dotazem...
Prý psa hledala po okolí a také byla hodně časově zaneprázdněna, protože má nemocné 2 malé děti...
Nicméně na výzvu paní Květy, která dělá na fb retrívry v nouzi, se hned ozvala a o psa zájem má.
Navíc ani já jsem netušila, že existuje depozitum Beruška, kam byl pes odvezen místo do kolínského útulku, kam se jinak běžně vozí psi z našeho kraje. Najít původního majitele se podle mne nesnažili ani z Berušky...
EDIT:
Tak snad to dobře dopadne. Nevím ale jistě, co si o tom všem myslet.
Při sebevětší zaneprázdněnosti bych udělala všechno pro to, aby se mi ztracený pes vrátil... A tady stačilo jen se podívat na web obce vzdálené pouze 7km od místa bydliště majitelky, ztracený pes je tam stále umístěn na hlavní straně...
Doufám, že tahle moje aktivita nespadá do cest do pekel, vydlážděných dobrými úmysly...
|