Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / zas další množírna :(
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
andyskova
Člen
# Zasláno: 19 Led 2013 07:25
- Nahlásit

SPĚCHÁ !!!!!!
NUTNĚ POTŘEBUJEME DOČASKY !!!!!
NEJLÉPE Z OKOLÍ BRNA.
Jedná se o několik fen, štěňata a psy.
Rasy - bernský salašnický, novofundlandský, zlatý retrívři, čokoládový labradoři, německé dogy
Potřebujeme i pomoc s převozy. Prosím kdo můžete pomoci volejte Eva Nývltová 777 145 984 nebo Vladimíra Wunschová 603 575 238.

andyskova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 05:47
- Nahlásit

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.492070164 164394.109096.177717502266330&type=1

Andreany
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 18:12
- Nahlásit

Nechci být skeptik vůči záchranářkám - 50 zvířat, majitel umřel, manželka prodává dál štěňata, možná si nechá nějaké menší psy na množení, velké rozeberou dobrovolníci za přispění financí ženských na FB, co litují pejsky, co mají "kuásná a smutná očička".
Takže, kdybych množila, tak se nemusím bát,že až nebudu stíhat, nějaké OS to zachrání.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 18:18
- Nahlásit

Andreany
Tys u něčeho takového někdy byla, že to tak dobře víš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 19:32
- Nahlásit

Andreany
Nechci být skeptik vůči záchranářkám - 50 zvířat, majitel umřel, manželka prodává dál štěňata, možná si nechá nějaké menší psy na množení, velké rozeberou dobrovolníci za přispění financí ženských na FB, co litují pejsky, co mají "kuásná a smutná očička".
Takže, kdybych množila, tak se nemusím bát,že až nebudu stíhat, nějaké OS to zachrání.

hele ale todle je naprostá klasika.. těm chytřejším to časem dojde a ti druzí....Ani veterina se nemusí snažit a taky nesnaží když za ní její práci vždy udělaj záchranářky.
Ale jako chápu ty pohnutky ,to jo,jen to vůbec nikam nevede bohužel a neni to řešení,je to přesně jak píšeš.

Andreany
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 20:10 - Změnil/a: Andreany
- Nahlásit

Chov psů bez PP, tzn. za účelem zisku, je firma. Firma zkrachovala. Atd...
Jen jsem si povzdechla. Ono je to těžké, mrzne, psi potřebují žrát, taky mi je jich líto. Vadí ta beztrestnost a nezodpovědnost majitelky těchto psů.
Na druhou stranu, pokud má někdo chuť podporovat množitele, jeho vůle.
Jsem editovala, původně "s PP"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 20:22
- Nahlásit

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 14:31
- Nahlásit

Tak už sou všíchni rozebraný,tady je třošku vidět,že ty cáry papíru čili PP dávaj o dost větší šance na umístění psů,sice je možné,že se jen poposunuli o množárnu dál,ale i tak šlo to podezřele rychle. Na druhou stranu, pokud má někdo chuť podporovat množitele, jeho vůle. Todle neni o chuti,ale spíš o neznalosti lidí v první řadě a bohužel zas jen o penězích v druhé řadě čímž sme v začarovaným kruhu,člověk jim říká neberte křížence be PP sou levnější,ale vydáte majlant za veterinu,když přežijí a vono ejhle máte PP a ste na vetrině vařený pečený a pak je děsně těžký,těm lidem osvětlovat,že není papírák jako papírák

impact
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 15:49
- Nahlásit

Nejsou rozebraní podezřele rychle. Jsou v dočaskách a budou se řešit adopce. Aspoň pokud dobře čtu.

andyskova
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 10:09
- Nahlásit

Já nechápu,jak je možný,že nějaká obec nechá vzniknout takovouhle množírnu,co poplatky ze psů,kontroly podmínek chovu,teda rádobychovu a co ty danový úniky,proč to neřeší?než takováhle množírna vznikne a zaplní se tak to přeci nějakou dobu trvá.

andyskova
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 10:11
- Nahlásit

a utajit v domě a kolem domu přes 50 psů,to asi dost dobře teda nejde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 10:18
- Nahlásit

andyskova
,jak je možný
páč na to všichni serou nakonec proč taky ne..

andyskova
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 10:22
- Nahlásit

no jen se vždycky sere jen na tyhle věci,když tě někdo udá,že něco děláš s jedním psem,tak většinou ten kdo s tím psem hezky zachází,má ho jako partáka,tak se pak honí na komise a musí dokazovat ,že to je jen kec.to jsou ty paradoxy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 10:37
- Nahlásit

andyskova
njn..dyk si vem babu šíblovou ,bártů a jiný mr*dky..množárny jak prase,bylo to snad ve všech mediích,"aféra " jak prase a co? a howno..někde ani neshledali týrání a i když jo,jedou všechny vesele dál,tak co bys chtěla.
udání s jednim psem se řeší snadno,nemusej totiž nic dělat ani řešit,ale tady by museli a vo to právě de.

andyskova
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 11:29
- Nahlásit

no je to sviňárna

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Led 2013 21:45
- Nahlásit

andyskova
Pokud chceš, aby se v tomhle něco dělo, musíš shánět důkazy sama, sama dát podnět a žádat odpověď, dát TO a žádat, že chceš být o vývoji informována (to Tě pak informovat musí). Když nekoná policie, požádat o dozorování případu státního zástupce. Ale všechno se točí kolem těch línejch vší na KVS, kde se sice najde pár lidí, kteří se snaží (viz okres Blansko), ale povětšinou je to kastrofa (viz Plzeň).

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 19:54
- Nahlásit

sakra, zase zrovna proběhla reportáž na Primě v Reportérech o jednom "chovateli", co má doma 140 psů na "chov"...viděli jste? Vedoucí KVS řekl reportérce, že to není množírna, ale řádný chov, na kterej má živnostňák atd atd....teplo je jim zajištěno v plechových boudách prej teplou polívkou, tak je vše vpořádku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 20:04
- Nahlásit

Že je na KVS parta líných a nekvalifikovaných vší, je známá věc. Až na pár čestných výjimek, je pro většinu z těch "odborníků" zvíře OK, dokud ještě dýchá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 20:07
- Nahlásit

Vlčáčková

zvíře OK, dokud ještě dýchá

tak nějak to bylo právě tady. Já bych tomu z KVS takovou liskla, kdybych byla já tou reportérkou. Feny kryje každej půlrok, má je pozavíraný celej život na ploše 1 x 1 metr, ale prej veterinář, co tam chodí nic neříkal, že je něco na tom špatnýho, psiska mají Demodex (podle jedné co si psa vzala atd.). On je má prostě kdesi zavřený na pozemku a jenom plodí v těch klecích, hnusáci jsou to všichni fuj

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 20:20
- Nahlásit

Přesně, jak říkáš. Hnusáci.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 20:56
- Nahlásit

http://play.iprima.cz/iprima/all/19724

Ještě bylo údajně něco na Nově, čekám na archiv.

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 22:34
- Nahlásit

impact
Teď jsem si to pustila - no, pán sice auto na rozpadnutí, ale jinak slušně vypadající, voblečenej, čisťounkej. Zato ti psi, jestli jich tam má 140, to musí být tedy "chov". Zajímalo by mě, jak je prodává, jestli někde z auta do auta, nebo jestli vůbec někdy někdy zvenčí ty prostory viděl. A přitom množství, počítám, že prodává i do výkupu...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 22:35
- Nahlásit

corgi
Nebyla to ta ve Frýdku-Místku? Ten má na prodej údajně lidi, kteří to prodávají.

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 22:36
- Nahlásit

Vlčáčková
Jako ve stylu "Hej, kámo, pojď mi dělat dealera štěňat"? No to je síla...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2013 22:41
- Nahlásit

No to nevím. Ale inzerce je od jiných lidí i s kontakty na ně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2013 09:45
- Nahlásit

http://light.polar.cz/videa/tvportaly.cz/videa/pub likovano/2013/02/havirov_2012_02_14_mnozirna_konec _hq.mp4
a nastupujou samosebou sdružení,která za množitele udělají vše potřebné.. jak prosté a účinné..

impact
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2013 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
Mám informaci, že nastupují TT... Ještě ke všemu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2013 10:06
- Nahlásit

impact
Mám informaci, že nastupují TT... Ještě ke všemu...
no super! lepší už to bejt nemůže prostě jako vždycky..nedivim se že VS nic nedělá,taky bych nedělala s takovým ancáblem co nakluše pokaždý jak na pérko a "páchá" dobro..to by byli blbý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 17:03
- Nahlásit

http://www.tvportaly.cz/havirov/28941-prvni-psi-z- mnozirny-z-liskovce-maji-za-sebou-kastrace
majitel se zbavil jen starých psů..co mi to jen připomíná????

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2013 17:54
- Nahlásit

davidkova renatamajitel se zbavil jen starých psů..co mi to jen připomíná

Připomíná mi to jeden starej vtip-Dva zloději

Říká jeden druhému: Ať si říká kdo chce co chce, poctivost se přece jenom vyplácí! Před pár dny jsem ukradl psa a chtěl ho prodat za stovku! Nikdo ho ale nechtěl, tak jsem ho zanesl majiteli a ten mi dal dvě stovky nálezného

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání