Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledám švadlenku pro psí oblečky.
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:15 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

HLEDÁM ŠVADLENKU!
V rámci akce Chceme přinést teplo do útulků v ČR a SK https://www.facebook.com/events/525917207422908/ se nám sešlo hodně oblečení na přešití pro oblečky pejskům. Takže to přesáhlo možnosti slečny, která je má šít.
Hledám proto nějakou jinou švadlenku přímo z Brna nebo okolí, která by byla schopná různě velké oblečky našít, abychom je mohli rozeslat přímo do útulků. Materiál bych přivezla kamkoliv do Brna a poblíž něho. Ozvěte se, prosím, sem, nebo na mail: tyrana.zvirata(zav)gmail.com.
Nějaké střihy bychom dodali a já můžu zapůjčit šicí stroj.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:17 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vlčáčková

jestli zapůjčíš ten šicí stroj, můžu ti našít něco, umím šít všechno a baví mě to a hlavně, když je to pro psíky, tak s radostí

edit: a je na šlapání nebo elektrickej? Umím na obou, ale jen abych věděla

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:24
- Nahlásit

Eninka
No, nepovídej!!!!!!
Je elektrickej.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:27
- Nahlásit

Vlčáčková

aha, elektrickej, tyjó a ty šiješ, že jej máš? Já jsem si kdysi šila totál všechno, i zimní bundy a veškerý povlečení a záclony a tak, tak to mám vše též šité sama, to je ta poslední drobnost...hele, tak se ti ozvu teda, to bude prča, psí oblečky...snad to zvládnu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:56
- Nahlásit

Nešiju. Ale nemyslím a mozek mám taky. Takže vlastnictví ještě neznamená používání...

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:13
- Nahlásit

Vlčáčková

nemyslím a mozek mám taky. Takže vlastnictví ještě neznamená používání

jé, z tebe by byl dobrej právník

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:26
- Nahlásit

Eninka
jé, z tebe by byl dobrej právník
Víš, co mě jednou velmi překvapilo? Když jsem se kdysi zajímala o druhy oborů na VŠ, tak jsem si někde přečetla, že studenti právničiny musí mít větší talent pro logiku než matematici.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:38
- Nahlásit

Vlčáčková

právničiny musí mít větší talent pro logiku

samozřejmě...stará známá věc, a bez kombinačních schopností seš v hájí úplně, v tomto oboru....
ono totiž nejde o žádný zákony, ale hlavně o to, propojit v mozku (jak to říct)... - určitý cesty prostě, aby z tebe vylezlo něco použitelnýho a taky jsem tenkrát zjistila, že tohle se nejde naučit, prostě buď to tam je, nebo není. Možná to zní nadřazeně, ale kdo tím neprošel, nepochopí - třeba matiku bych nikdy v životě nedala, ale třeba matematik by zase nedal nikdy právničinu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:51
- Nahlásit

Eninka
propojit v mozku (jak to říct)... - určitý cesty prostě, aby z tebe vylezlo něco použitelnýho
No tak jistě. A myslíš, že například propojit si v opilosti cesty skrz obývák a chodbu k záchodu taky zvládně právník mnohem líp než matematik?

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:54
- Nahlásit

Vlčáčková

propojit si v opilosti cesty skrz obývák a chodbu k záchodu taky zvládně právník mnohem líp než matematik

v tomto případě jsou oba na jedný lodi, nebo-li: padouch nebo hrdina - všichni jedna rodina...v tomto jsou si všichni rovni

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:01
- Nahlásit

Eninka
Hele, nevím. Někteří se netrefí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Vlčáčková

Někteří se netrefí

nesmíš tak chlastat, já do postele trefím vždycky a wc po cestě navštívit nepotřebuju, jelikož i zvíře ví, kdy má dost
(říká se hovado, ale chtěla jsem být jemná)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:10
- Nahlásit

Eninka
(říká se hovado, ale chtěla jsem být jemná)
Hovado možná jo. Ale u lidí si tím nejsem až tááák jistá.

Jdu dělat výplaty, tak se rozloučím. Zatím pa.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:11
- Nahlásit

Vlčáčková

dobrou

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání