Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se bullteriér
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 15:38
- Nahlásit

Zkopčím sem tenhle inzerát- kdyby někdo věděl.

Hledám bullteriera trikolor jménem Cherri bývalá přítelkyně ho měla po dobu mé nepřítomnosti hlídat a místo toho ho bez mého vědomí prodala neznámo kam . pes je papírový otec: Qventin Pajar
matka: GO s Čerchovské
psa prodala i s rodokmenem a očkovákem
je to Cherri Plzenký bull 3 roky starý
psa vyplatim ..poznávací znak psa je vpáčenej spodní levej špičák do patra
za pomoc předem děkuji foto tež na stránkách http://bullterier.mypage.cz/
Švec Jiří tel: 606169717

Jméno:
Telefon:

Švec
606169717

Lokalita: 110 00 Praha 1

Udělat mi tohle někdo, asi by dlouho nežil. Zbláznila bych se, někdo mi zašantročit psa. Asi se poučila z války Roseových . Tak jsem si řekla, že to rozhodím, protože to musí být děsnej pocit.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 15:42
- Nahlásit

PetraK
Už jsem o tom četla několikrát..

Hele otázka je, jak to vůbec bylo, že.. Essi třeba klučík někde neujel na fetu apsa nenechal holce na krku? Nebo něco podobnýho? Třeba ho zavřeli za vraždu. Ví Bůh, co za tím je.. Nějak mi prostě nesedí verze - dal jsem jí ho komplet i s papírama na víkend pohlídat a pes zmizel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 15:47
- Nahlásit

impact

no já jsem taky asi třikrát psala, jako dodatek, že to taky tak být nemuselo, ale pokaždý jsem to smázla, a nakonec odklikla bez dalšího svýho komentáře, páč jsem si řekla, že jestli to je tak, jak on píše a ten člověk by to četl, tak by mu ten můj komentář asi nepřidal. Říkala jsem si, že nebudu za každým rohem vyhlížet čerta . Jo člověk neví prostě, ale i proto jsem ten svůj pochybovačný dodatek nenapsala, páč vědět nemůžu, tak jsem to jen hodila ven.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2012 11:43
- Nahlásit

PetraK
Čistému vše čisté...
Už jsem se setkala s podobným případem, ale šlo pro změnu o slečnu a jejího retrívra, kterého prodal bývalý přítel z pomsty.
Přítelkyně v dnešní době má velmi často stejné bydliště, v takovém případě není tudíž důvod, proč by si měl chlap odnést průkaz původu, když na víkend opouští rodinné, tedy pardon, "přátelské" hnízdo.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání