| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Včera, dne 25. 8. 2012 se ztratil náš psí kamarád - thajský ridgeback FARANGH. Po návratu z procházky se u domu polekal, vysmekl se i s flexi vodítkem a utekl. Stalo se to ve Vážanech nad Litavou - okres Vyškov, nedaleko Slavkova u Brna. Farangh je nedůvěřivý k lidem, avšak není agresívní! V případě, že byste ho někde zahlédli, volejte prosím ihned majitelce - V. Siebrová, tel.: 603875524.
Prosím, v případě, že jste někdo z okolí, sdílejte na FB.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223 833_451141901575750_230857690_n.jpg
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 15:19
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 00:14
- Nahlásit
předpokládám, že co je napadlo prolezli...jestli není omotaný někde v remízku....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 07:36
- Nahlásit
worick
Prolézá se, prolézá. Choděj s háravkama, jeho psíma kamarádama. V sobotu nás tam jede taky partička a budeme hledat. Je tam i nějakej lán kukuřice, tak to asik projdeme, i když on měl z kukuřice hrůzu.
Já doufám, je to třetí den, že už by mohl mít pomalu hlad a vykouknout někam mezi lidi, sebrat nějaký zbytky u popelnic a už by ho moh někdo zahlídnout.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 08:21
- Nahlásit
Jinak samozřejmě absolvovali standardní kolečko - útulky, policie, starostové - rozhlas, místní rádio, nějaké deníky, kafilerka i technické služby, myslivci, jízdárny a ranče v okolí, atd. Te´d se prostě chodí a lepěj se letáky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 19:51
- Nahlásit
Pokud by byl někdo místní či zrovna v ten den okolojdoucí, uvítáme každého, kdo by se k nám přidal na hromadnou procházku po okolí.. Hromadnou podle toho, kolik nás bude. když víc, tak na skupinky a rozdělíme si úseky.
Jistý místní traktorista ho včera snad i potkal ve skupince dvou druhých toulavých psů. je to blízko jednoho lesíka, s vodou, nedaleko vesnice, taxnad se zdržuje v okolí..
http://www.facebook.com/events/375848769151413/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:07
- Nahlásit
Tak dnes taky nic...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:16
- Nahlásit
impact
Bohužel nepomůžu,ale hlavně do kukuřice nepouštějte psy - teď tam bývají zalezlý prasata a je to fakt o hubu!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:23
- Nahlásit
jana33
No fuj, dík! To tak ještě. Takže to nemáme asi ani procházet, co. Přímo lán s kukuřicí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:40
- Nahlásit
impact
No,nedoporučuju to,já bych tam bez flinty jinam než na kraj nevlezla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:43
- Nahlásit
jana33
Dobrý, no. Díkes! Mě by toto vůbec nenapadlo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 07:44
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:00
- Nahlásit
impact
nic jo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:12
- Nahlásit
impact
Jak je to daleko od hranic? Nestálo by za to zkusit kontaktovat ještě někoho z venku? Pro jistotu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:24
- Nahlásit
Eldoguero
No je to kousíneček po Brnem. Vzdušnou čarou 50km, ale to si nemyslím hele, že by šel přes hory, lesy a nádrže...
Ale majitelku na to upozorním!
davidkova renata
Nic, nebyl ani viděn. V sobotu tam razíme. Ale i tak tam courá už docela dost lidí a ani chlup. Podle mě bude potřeba razantně rozšířit oblast.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:59
- Nahlásit
impact
50 kiláků pro psa není až tolik, to dá za noc, ale nevím jak tam vypadá terén, neznám to tam
Každopádně držím palce ať se najde zrzavec
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:28
- Nahlásit
Psa snad vodil nějakej pán po Komořanech na špagátě a ptá se lidí, essi to není jejich pes. Snad to není poplašná zpráva.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 16:21
- Nahlásit
Je doma.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 16:33
- Nahlásit
impact
Je doma. - fakt?! Dneska beru každou dobrou zprávu...vyschnul nám potok (Magdalenka ti poreferuje )
A kde teda byl? Byl to ten chlap, co ho našel?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 17:39
- Nahlásit
Nic newim ješte. :-D Ale je živej a zdravej. Našli ho nějací chlapi zamotanýho v křoví a postarali se o něj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 17:48
- Nahlásit
impact
Ale je živej a zdravej. Našli ho nějací chlapi zamotanýho v křoví a postarali se o něj.
super ))) rwe eště že ho našli..byl chycenej za tu flexu jo??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
Hele ta flexa se rozlítla na atomy už u baráku, jsem se dnes dozvěděla. To je ten přenos informací. Takže běhal "jen" se špagátem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 17:58
- Nahlásit
impact
ježiši já su ráda, celou dobu to téma sleduju a furt když přispěješ se modlím, abych, až to otevřu už viděla to, že se našel, tak supéééér
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:05
- Nahlásit
impact
ta flexa se rozlítla na atomy už u baráku, jsem se dnes dozvěděla
aha to bé tedleten šum informační.-)) to je fuk,hlavně že bude brzo doma,,blbec.. od zejtra má lejt a bejt slušná kosa,to by asi nebylo dobrý
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:06
- Nahlásit
Eninka
Ty jo a já! A těch letáků vytištěnejch. Si můžu vytapetit bejvák.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
No to počasí..
Doma už určo je. Panička je vetka, tak si ho ošetřuje sama.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:10
- Nahlásit
impact
když si vzpomenu, jak jsem jedný starší paní pomáhala "hledat" psa, kterýho jí sebrali bezdomovci když jej uvázala u megaTesca venku, tak brrrr. Vylepili jsme milión plakátů a nejhorší bylo, že am měla mobil a že dá velikou odměnu a našlo se x debilů, co psa neměli, ale vylákávali ji na různý místa, aby dostali prachy a přitom psa neměli
Nakonec se našel, ale byla to děsná náhoda, ufff
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:45
- Nahlásit
Info: Jak měla majitelka neustále tušení, Farangh se našel nedaleko domova. Ozvali se v reakci na letáky, které jsme tam všude od pondělí vylepovali/rozdávali nějací pánové ""nevím jestli volám správně,ale asi máme vašeho psa-.on na nás vrčí,je tady v křoví".. To už majitelka věděla, že je to Fára. Byl zamotaný s utrženým špagátem od flexi vodítka ve křoví, kdesi daleko od civilizace, kam standardně člověk moc nezabloudí. Sám by se od tamtud asi nikdy nedostal. Zatím se neví jaké má zranění.. Nějaké jizvy budou ale jak řekla panička, čert vem výstavy. Na duši ale jizvy žádné! A to je nejdůležitější. Granulema i po 6-ti denní hladovce prý pohrdal - asi chytře tušil, že panička má sebou i šunku -tu vysál ajnzwaj.
Ještě jednou všem strašně moc děkujeme za sdílení, šíření informací a podpory, vše se hodilo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 22:12
- Nahlásit
impact
Je doma
Paráda, hlavně, že je v pořádku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 22:23