Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se Bob! Praha Řeporyje
Autor Zpráva
Erája
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 17:25 - Změnil/a: Erája
- Nahlásit

Cesmina
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 23:02
- Nahlásit

To je ten od modrých, že?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 23:51
- Nahlásit

Je, má i modrej vobojek a vodítko...

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 09:55
- Nahlásit

Šup s ním vejš.... stále se někde toulá..

Erája
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 13:50
- Nahlásit

Bob byl viděn s nějakýma dvěma klukama v Řeporyjích. Měli ho na vodítku. Prosím, koukejte kolem sebe!

Atika
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 15:25
- Nahlásit

Erája
Možná by to chtělo vylepit v tom místě kde je viděli další letáky a konkretizovat odměnu. Nějak se mi nechce věřit, že by na to neslyšeli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 17:34
- Nahlásit

Erája
Bob byl viděn s nějakýma dvěma klukama v Řeporyjích. Měli ho na vodítku. Prosím, koukejte kolem sebe!
hele a byl to tuty on?
Vedle je presentován v zásadě jako divoká šelma ,jejíž odchyt je laikem nemožný,tak nevim..podobných kříženců je docela dost totiž a jsou si podobní jak vejce vejci..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 18:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Erája

aha.. takže je možný,že už nežije..nicméně já do Troje na nabídku koukala každej den schválně kuli tomu a neviděla jsem ho..byl tam jeden velmi podobnej,jen u něj neseděl věk a taky cajky co měl na sobě ,třeba to nebyl on..
jinak něco o Troji zde.-((
https://www.facebook.com/#!/notes/michaela-zem%C3% A1nkov%C3%A1/%C3%BAtulek-praha-tr%C3%B3ja-hr%C5%AF zn%C3%A1-zku%C5%A1enost/292664437474619

Erája
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 20:46
- Nahlásit

Jo, tento článek jsem četla a bohužel připojuji další: Bob se "našel" Povedlo se najít pani, která tvrdí, že ho srazilo metro, jeho tělo vyprostila a zavolala MP, ti útulek a oni ho rovnou předali do kafiny. Nezkontrolovali čip, MP i útulek měli hlášku, že se pes hledá. Kdyby se nenarazilo na pani, která toto tvrdí ( bohužel to vypadá neprůstřelně), tak se pes s nadějí hledá stále a pravdy by se už asi nikdy nedopátralo.

Osobně plánuji to o útulku rozhlásit, protože tohle je prasárna, a po zkušenosti týdenní praxe tam ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 14:58
- Nahlásit

Erája
hele mě se to nezdá ..přece pokud má pes čip a neni registrovanej takže nelze dohledat majitele,uváděj vždy Karanténa do... aspon 14 dní pokud vim. nebo nemaj povinnost počkat aspon do tý karantény?? navíc je mi divný že v době kdy je psů jak s*aček si někdo honem honem veme velkýho černýho psa,navíc deprivanta v zásadě..ty moc na odbyt nejdou
jako já o troji nemám moc iluze delší dobu už,takže klidně budu šířit též

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

davidkova renata
Jaká karanténa? Toho pejska bohužel semlelo metro.. Jde o to, že čtečkou nezkusili tělo projet, než ho poslali do kafiny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:14
- Nahlásit

Gi a smečka
jo von nebyl vůbec v útulku?? já myslela že se tam octnul.odtama byl vydán někomu a pak že utekl a vletěl pod metro..tak v tom případě pardon,sem to blbě pochopila bo tam byla ještě info o nějakejch 2 klukách co ho vedli..tak nic..
pokud čip nebyl registrovanej,což spousta majitelů neví že si to musí zařídit sama,tak neni co komu hlásit ..bohužel

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit

davidkova renata
No podle mě registrovanej byl. Majitelé jsou i naštvaní na útulek, že ho nepřečet.. A nevypadaj, že by ho neměli reglýho..

Jinak psa srazilo metro, volali hasiče, ti ho vyprostili, MP ho odvezla do útulku a útulek ho poslal na kafinu. Aniž by ho projeli čtečkou právě a dali majitelům vědět. Nahlášený to majitelé samozřejmě měli..

Sere mě to. o to víc, že se to stalo už posledního dubna a majitelé prakticky do včerejška běhali s letákama a hledali ho a prostě udělali maximum, aby ho našli. Ach jo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:21
- Nahlásit

Gi a smečka
No podle mě registrovanej byl.
no tak to sou kokoti prostě!!!
já to četla vedle,akorát sem zmotala to že byl v Troji původně..no celkem hnusnej příběh ti povim

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:23
- Nahlásit

Ti dva kluci byli údajně někým viděni, kdo se pak ozval na leták "že to bylo stopro ten pes z letáku", ale bylo to snad včera, než se přišlo na to s tím metrem.. Takže to stopro z letáku nebyl. Asi teda.. Fakt je, že prostě nikdo neví jistě, essi to byl on. Pod tím metrem. Páč ho na útulku nepřečetli..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:25
- Nahlásit

Gi a smečka
Fakt je, že prostě nikdo neví jistě, essi to byl on. Pod tím metrem. Páč ho na útulku nepřečetli..

to by mě jeblo tě řikám(((((((((

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 15:51
- Nahlásit

davidkova renata
No jsou debilní. Přitom ztrátu černýho křížence měli hlášenou. Kurva co by jim to udělalo, kdyby ho sjeli.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 20:05
- Nahlásit

Nevím, co je na tom pravdy, ale kde ho srazilo metro? Většinou je pod zemí a kde není, tak je oplocený .. teda většinou. Navíc to ani nemusí být ten samý pes ... pokud se neprokáže že byl, tak bych byla opatrná s vynášením soudů a rozšiřováním "pomluv" ..

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit

brut
Mezi dvěma stanicema, už to nevím z hlavy. Ale je o tom záznam i v metru. Nebo v nějakejch těch jejich nevím co, záznamech ze stanic.. I se našla paní, co u odklízení byla. prej i věděla o letáku, ale bála se být osel špatných zpráv.

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:01
- Nahlásit

brut
bohužel to je pravda a do metra pes vleze snadno...ten šibáček, co jsem ho odchytávala onehdá na Karláku tam promenoval v klídku, aniž by kdokolvi cokoliv řešil a zrovna Luka a Lužiny nemají stanice nijak v podzemí....Luka jsou dokonce na úrovni povrchu

Erája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:11
- Nahlásit

ano, majitelé Boby si vše zjištovali, nahlédly do protokolu DPP, mluvili i s útulkem, ted se snažej dostat záznam protokolu z hasičů, ale tam to prej asi neprojde... A semlelo s etam toho víc - příbuzná které pes utekl nejdřív pšatně udala směr, pak lidi, co volali po včerejší kontrole jak pes vypadal najednou uváděli, že pes měl fousy a pod..... a pani, co to ohlásila po něm prej utírala kaluž krve ... když nesejmuli čip, pravdy se už asi nikdo nikdy nedobere ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání