Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím o pomoc pro Barona!!!
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

Urgentní!!!! Hledám rychle a akutně alespoň dočasný domov pro Barona z Prahy - kříženec NO x ND, je mu něco málo přes rok, je to krásný velký černý pes, přátelské povahy ke psům (někdy až moc, chce za nima, jen co je vidí) i k lidem. Očkovaný, odčervený, čipovaný. Maminka majitelky je ochotná v dočasném domově zaplatit veškeré náklady, dokud se nenajde nový domov. Pokud se nikdo nenajde do zítra, poputuje Baron zpět do útulku Umí vcelku obstojně chodit na vodítku s haltie ohlávkou, umí sedni a lehni, zvládá se zastavit před silnicí, učíme se pozice k noze a ke mně a chodit u nohy. Pes je to fakt miliónový!!!!
Jeho osud je takový, že si ho před dvěma měsícema vzala slečna a její spolubydlící spolu z útulku z Maršovic. Po měsíci mě kontaktovala majitelky maminka a začali sme s Baronem cvičit, najednou se majitelky spolubadlící odstěhovala a slečně už na něj neměla tolik čas. Baron ho potřebuje hodně, na proběhnutí i na cvičení, ale učí se neskutečně rychle a je moc šikovný!!! V pátek večer Baron "vyjel" po člověku, byla tma, malý prostor, člověk si vedle něj nadhodil batoh, on se ho lekl. Nic se nestalo, jen se ho od té doby bojí majitelka!!! Stačilo by pár večerů potrénovat v rušném prostředí a problém by byl pryč! Jinak je to fakt zlatíčko... Prosím pokud byste o někom věděli, kdo by si ho mohl vzít aspoň dočasně do péče - jak jsem psala - náklady jsou hrazené, s cvičením klidně ráda pomůžu a maminka majitelky, která se z toho složila, páč si ho zamilovala, ale sama ho mít nemůže u sebe, by klidně pomáhala s venčením.

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 17:13
- Nahlásit

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 17:16
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 17:36
- Nahlásit

younglady
jen se ho od té doby bojí majitelka
to je přece tak zbytečný.. kvůli naprostý kravině zas přijde o domov..achjo
dej to na FB (esi to tam neni už) budem sdílet aspon!

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 17:58
- Nahlásit

davidkova renata
je to na FB, na lidech, na hafbu, snažím se, kde to jde, maminka majitelky se snaží, asi si ho nechá do víkendu, půjdeme cvičit a potrénovat a já budu hledat zatím dál... já vím, že je to zbytečný, já to vím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:54
- Nahlásit

younglady
je to na FB,
tak mě naved,nevidim to.-((

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
a máš mě vůbec v přátelích???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:07
- Nahlásit

younglady
asi ne bo nevim jaxe vopravdu jmenuješ.-)))

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:16 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

davidkova renata
...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:18
- Nahlásit

younglady

tak du na to,smaž se tu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:22
- Nahlásit

už jsem to nasdílela,šlo to normálně

younglady
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
super, já to dala jako veřejný, aby to viděl každý

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:03
- Nahlásit

Posouvám, Baron zůstává zatím u majitelky, ale urgence trvá. Dneska s ním jdu cvičit, abych otestovala tu lekavost, tak uvidíme...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit

younglady
Baron zůstává zatím u majitelky, ale urgence trvá
třá se přestane bát,co myslíš???

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
no kéééééž by, ale cvičit s ním jde se mnou její maminka :/ ale čím dýl tam bude, tím je větší šance, že zůstane

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:15
- Nahlásit

younglady
hele nejsem vědma,ale to cos popisovala neni žádná agrese,ten čokl se prostě lek něčeho co nezná .byly k tomu ideál podmínky,taky se to už nemusí nikdy opakovat,do hajzlu to se to zvíře už nemá nárok ani leknout??

younglady
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
hele já to vím, mě o tom nevykládej já ho znám, je to fakt milouš, takže se opravdu jen lekl, musí si na město zvyknout podle mě prostě slečně zjistila, že na něj nemá čaas a sílu a dává ho pryč ... no co dodat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit

younglady
podle mě prostě slečně zjistila, že na něj nemá čaas a sílu a dává ho pryč ... no co dodat

lidi sou kreténi! mě třá vytočilo včera todle
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5641-q-Border-Coll ie
asi nemusim vysvětlovat proč,žejo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:41
- Nahlásit

taky mam jedno nasiraci - nejaky znamy znamejch si koupili borderku, za pul roku se rozesli a psa dali pryc, protoze "si ho poridili do vztahu a ten vztah uz nemaj" - coz me prijde jako fakt duvod jak svina, tady ta slecna se aspon "boji" coz je furt aspon nejakej duvod. a nejhorsi je, ze takovy lidi ani nechapou, co na tom my nechapem a proc nas to jako rozciluje...

drzim palce, aby slecna zjistila, ze Barona se netreba bat a nechala si ho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:48
- Nahlásit

cernej caj
si ho poridili do vztahu a ten vztah uz nemaj"
no ty vole!! tak to jsi dneska vyhrála!

younglady
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:57
- Nahlásit

Když já už "chápu" proč se bojím. On když vyjede, tak vypadá fakt ZLE! Ale pro "odborníka" je to jasné strachovka, pro lajka je to agresivní pes
Musí se na tom pracovat, jako pes očividně vynechal období mezi 4 a 8 týdnem, neumí "komunikovat", nevrčí, nevaruje, hodně silně kouše, když si hraje, prostě se to neměl kde naučit :/ největší problém je reakce na prudké pohyby proti němu za tmy, je si nejistý, bojí se, ale to není nic tak strašnýho, co by se nedalo vyřešit... jinak je to normálně zvídavé "štěně", učenlivý, veselý pes, náprava by nebyla na dlouho a spuštěče jsem už vcelku odhadla
Tak uvidíme, zejtra jdem zase cvičit, ale v závěru musím cvičit já, protože panička si ho blízko lidí držet netroufá... :/

younglady
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2012 08:40
- Nahlásit

posouvám...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání