Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / našel se pejsek - grifonek či jeho kříženec, mezi Praha-Suchdol a Statenice
Autor Zpráva
Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit

Prosím o sdílení : našel se pejsek, asi grifonek nebo jemu velmi podobný kříženec, pobíhal na silnici mezi Prahou-Suchdolem a Statenicemi. Měl na sobě jen bílý antiparazitický obojek, pejsek byl velmi dobře živený - pěkně tlusťoučký, zablácený, velmi přítulný, takže doufám, že se jen někomu zaběhl a že ho nikdo nevyhodil. Pejsek byl předán policii v Kralupech nad Vltavou a bude převezen do místního městského útulku.. snad se najde brzo pán, já si ho doma nechat nemohla
kontakt do toho útulku: Telefon: Monika Kolková - 775 105 275
ještě připomínka - našla jsem ho dnes v 21:00, málem ho srazila auta v protisměru((

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Nebyl to tenhle?:
Pejsek Border teriera slysici na jmeno Brok se vcerejsiho dne 5.3.2012 v odpolednich hodinach zabehl v Chodove za Bahnakem u potucku a dosud se nevratil pokud byste meli jakekoliv informace,kontaktujte me,pripadne primo majitele na tel.cisle 603 398 093. Pejsek je tetovany a nema na sobe obojek ani znamky. Dekujeme za pomoc pri hledani!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

No, tak asi ne. Prý to je Chodov v karlovarském kraji, ne v Praze. Nevím, proč lidi neumí udat místo jednoznačně.

Hanca
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:21
- Nahlásit

pejsek už je doma, byl to tento shitzu: http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5621-q-Ztatil-se-p es-Okoli-Horomeric-(Praha-Zapad)

Hanca
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:26
- Nahlásit

pes byl čipovaný, takže nebyl problém dohledat ihned majitele

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit

Pisu pozde, ale mluvila sem pak s pani z utulku a dle cipu dohledali majitele... vubec bych ale nerekla, ze to byl shitzu :-D v te tme to nebylo videt a navic jak byl ostrihany a pekne ziveny, tak mu vubec nebyl podobny

tak hlavne, ze se nasel... ale pak sem mluvila s moji znamou, co bydli v Horomericich a jezdi tou trasou kazdy den do prace a ten pes tam prej pobihal uz nekdy pred tim nekolikrat (jako ze mnohem driv), tak to je asi chronicky utekar a v tom pripade nechapu, proc s tim ty lidi neco nedelaj..( protoze kdyz sem ho nasla, malem mi vbehl pod auto...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:54
- Nahlásit

Kachnička1986
Nic si z toho nedělej, Kachničko, já na Nový rok sebrala přejetého psa ze silnice, měl zlámaná žebra, druhý den ho vrátili majiteli a koncem března jsem ho zase viděla po té silnici lítat. Teď už vím, kde bydlí, tak jezdím schválně kolem pomalu, abych se podívala, jestli tam někde zase neběhá bez dozoru.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání