| Autor |
Zpráva |
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit
Prosím o sdílení : našel se pejsek, asi grifonek nebo jemu velmi podobný kříženec, pobíhal na silnici mezi Prahou-Suchdolem a Statenicemi. Měl na sobě jen bílý antiparazitický obojek, pejsek byl velmi dobře živený - pěkně tlusťoučký, zablácený, velmi přítulný, takže doufám, že se jen někomu zaběhl a že ho nikdo nevyhodil. Pejsek byl předán policii v Kralupech nad Vltavou a bude převezen do místního městského útulku.. snad se najde brzo pán, já si ho doma nechat nemohla
kontakt do toho útulku: Telefon: Monika Kolková - 775 105 275
ještě připomínka - našla jsem ho dnes v 21:00, málem ho srazila auta v protisměru ((
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Nebyl to tenhle?:
Pejsek Border teriera slysici na jmeno Brok se vcerejsiho dne 5.3.2012 v odpolednich hodinach zabehl v Chodove za Bahnakem u potucku a dosud se nevratil pokud byste meli jakekoliv informace,kontaktujte me,pripadne primo majitele na tel.cisle 603 398 093. Pejsek je tetovany a nema na sobe obojek ani znamky. Dekujeme za pomoc pri hledani!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 11:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
No, tak asi ne. Prý to je Chodov v karlovarském kraji, ne v Praze. Nevím, proč lidi neumí udat místo jednoznačně.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:21
- Nahlásit
pejsek už je doma, byl to tento shitzu: http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5621-q-Ztatil-se-p es-Okoli-Horomeric-(Praha-Zapad)
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 10:26
- Nahlásit
pes byl čipovaný, takže nebyl problém dohledat ihned majitele
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:04
- Nahlásit
Pisu pozde, ale mluvila sem pak s pani z utulku a dle cipu dohledali majitele... vubec bych ale nerekla, ze to byl shitzu :-D v te tme to nebylo videt a navic jak byl ostrihany a pekne ziveny, tak mu vubec nebyl podobny
tak hlavne, ze se nasel... ale pak sem mluvila s moji znamou, co bydli v Horomericich a jezdi tou trasou kazdy den do prace a ten pes tam prej pobihal uz nekdy pred tim nekolikrat (jako ze mnohem driv), tak to je asi chronicky utekar a v tom pripade nechapu, proc s tim ty lidi neco nedelaj.. ( protoze kdyz sem ho nasla, malem mi vbehl pod auto...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:54
- Nahlásit
Kachnička1986
Nic si z toho nedělej, Kachničko, já na Nový rok sebrala přejetého psa ze silnice, měl zlámaná žebra, druhý den ho vrátili majiteli a koncem března jsem ho zase viděla po té silnici lítat. Teď už vím, kde bydlí, tak jezdím schválně kolem pomalu, abych se podívala, jestli tam někde zase neběhá bez dozoru.
|