| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 10:25 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ahojky,
nestíhám procházet inzeráty, tak vás poprosím, třeba máte po ruce něco "ideálního"
Mám poptávku po fence, ideálně z útulku, ale je potřeba aby splnila pár kritérií:
- spíš menší, nemusí ale být úplně mini (cca velikost kokr, bígl ap.)
- pokud možno bezúdržbová, nebo aspoň přiměřeně
- je pro staršího člověka, málo hybného, takže podmínkou je, aby byla KLIDNÁ a HODNÁ!
- věk přiměřený, dospělý pes ano, ale babuška ne (přednedávnem se rozloučili se svojí fenkou, myslím, že by to nemuseli hned tak absolvovat znovu )
- jižní nebo severní Morava (okolí Brna nebo Ostravy), nebo doprava do těch míst
Děkuji...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 10:35
- Nahlásit
wami
Rozeslala jsem to po inzerentkách. Dám Ti sem pak odkazy. Ale ne všechny jsou z žádaného regionu. Ale uvidíme, doprava by se nějak zajistila, pokud by nějaký pejsek padl do oka.
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 13:27
- Nahlásit
http://www.mpb.cz/psi-k-adopci/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 13:57
- Nahlásit
wami
Máš 3 maily a večer možná pošlu další. Kdyby si vybrali, dej mi vědět, který to byl.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 13:58
- Nahlásit
Jo a osobně se mi líbí ta z Vyškova. Měla jsem jí doporučenou jako fenečku vhodnou k pejskovi šeltičky, kterou jsem dala jedněm lidem. Nakonec si ale oni vybrali jinou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 14:02
- Nahlásit
wami
A ještě jeden mail se dvěma psíky z Brna.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:12
- Nahlásit
Vlčáčková
díky, mejly přišly, předala jsem...
all
nicméně zatím není rozhodnuto, takže kdyžtak klidně ještě kdokoliv může ještě přihodit, nač přišel...
fenka se bude mít jak prase v žitě, je to opravdu luxusní nabídka, za ty lidi dám ruce do ohně...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:20
- Nahlásit
NatalieNatynka
dík ale http://www.dogs-overboard.net/ - tam jich najdu na jižní i severní Moravě mnohem víc, těch útulků... ale to mi jaksi moc nepomůže... ;)
vím, že jsou tu lidi, kteří dělají různé psy v nouzi, a mají přehled, tak jsem poprosila o trochu praktičtější radu a nahození tipů na konkrétní psy, jak si najít útulky vím, jen to prostě nestíhám procházet...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:25
- Nahlásit
wami
Mne hrozne padla do oka mazlivka Lusy od Cibelek. Akorat je az v Budejicich.. - ale ten vyraz, ten vyraz!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:34
- Nahlásit
Fifi
no co tahle, ale já se tam zamilovala do toho Míšy... ale ten by nešel...
nic, tuhle taky předám... ale to by se musel vymyslet dovoz...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:36
- Nahlásit
wami
Predej a uvidis, Misa je taky prdackej... s pripadnym prevozem by treba nekdo pomohl? - no nebudeme predbihat...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:37
- Nahlásit
wami
Kdyby to mohlo být malé štěně tak vím o křížencích malamut x hasky v Otrokovicích. Právě k odběru. Je to nějaké súrné, zemřel majitel těch psů, nebo tak něco, jsem to moc nepochopila, nevěnovala jsem tomu pozornost. Když tak zjistím. Ale pro ty tvoje lidi bude asi tahle kombinace moc temperamentní, co?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:44
- Nahlásit
Biluška
kříženec husky s malamutem jaksi nesplňuje ani jeden z požadovaných bodů...
štěňata se udávaj relativně dobře, tohle je šance pro dospělou fenku, myslím, že je to prima...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 19:13
- Nahlásit
wami
kříženec husky s malamutem jaksi nesplňuje ani jeden z požadovaných bodů...
To je fakt, tak nic, zkusím je vnutit jinde. Možná je rozdám trekařům na Lvech jako ceny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 21:48
- Nahlásit
Tahle asi ne, ale co kdyby: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=29682641371 6012&set=a.103217633076892.4246.100001659671069&ty pe=1&theater
|