| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 11:03
- Nahlásit
Prosím o pomoc
Včera bylo ukradené auto v Karlových Varech, auto se dnes našlo na Kladensku.
Bohužel v autě byla Fenka SBT ESTEBANA NUROX slyší na jméno ELMA, ELMINKA ta se v autě bohužel nenašla pomozte ji najít, Fenka je celořerná a na levé zadní tlapce mezi polštářky má malou bílou skvrnku měla tmavě fialový nylonový obojek.
Je možné že jí zloději vyhodily z auta v Karlových varech ale je také možní že jí vyhodily cestou směr Kladno
Číslo čipu je 9656000000272504
Prosím zdílejte
Telefon 773 52 42 70
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.318048020 2293.139460.1574321861&type=3
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 15:20
- Nahlásit
Od chovatelky: Tak fenka je na světě. Její majitelé mi lhaly o tom že ukradly auto i se psem. Její páníček opylí naboural taxikáře a z auta utekl a nechal vše v autě i pejska. Psa si vyzvednu já a už jim ho nedám, jsem stále majitelka fenky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 16:14
- Nahlásit
Gi a smečka
jsem ráda, že se psice našla, lidi jsou fakt strašní kret**i, se té chovatelce ani nedivím. Chovatelka mé borderky dala jedno štěně lidem, kde borec jej snad dva dny poté, co si jej vzal,
vzal do hodpody, ožral se a štěně "ztratil". Mimušo se toulalo
kdesi po polích a lesích, nakonec skončilo cca 40 km od pův. místa, v útulku. Chovatelka jim jej už nevrátila a nechala si ji dodneška. Nejhorší na tom je, že jí bylo řečeno, že je jim to jedno, že mají peněz dost, že si hned koupí jiné štěně někde jinde a z přítelkyně toho chlapa vylezlo, že mají každou chvíli jinýho psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:36
- Nahlásit
Eninka
Nejhorší na tom je, že jí bylo řečeno, že je jim to jedno, že mají peněz dost, že si hned koupí jiné štěně někde jinde a z přítelkyně toho chlapa vylezlo, že mají každou chvíli jinýho psa
|