| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 18:50
- Nahlásit
Prosím pomozte!! V Kvasicích se nešťastnou náhodou ztratil Saarloosův vlčák Big Ben slyšící na jméno Bigi (na obrázku vpravo). Naposledy byl viděn 11.7. ve Střížovicích. Také byl viděn v Trávniku, na Chlumu i v Kvasicích.... pravděpodobně se stále drží v této oblasti, avšak pohybovat se může v okolí až 80ti kilometrů od Kroměříže. Je však velmi plachý, proto je odchyt cizí osobou velmi nepravděpodobný. Pokud jste jej tedy jen zahlédli, kontaktujte nás prosím: 721 816 910
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:02
- Nahlásit
ketty
viděla jsem včera v tv reportáž, akorát mi bylo divný, že se majitelé tuto info dozvěděli teprve včera a ztratil se údajně už začátkem července. Tudíž časová prodleva v hledání je tomu psovi hodně k tíži (i když jej možná už hledal někdo jiný, ale majitelé ne).
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:07
- Nahlásit
Eninka
http://tv.sms.cz/televize/Prima/20110829/139033652 3_Zpravy_TV_Prima?porad_stav=archiv
jojo tady to je
joo to je on noo ja sme to neztihla dtriv napsat ..no je to slozitejsi ja je znam patri do rodiny..... a ex manzelka te jiste osoby jedne bez vedomi darovala psa dal....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:15
- Nahlásit
ketty
To snad nééé, ona jej měla u sebe, darovala jej dál a teď se ten, co o tom nevěděl to dozvěděl? Saarlos není obyčejnej pes, spíš hodně neobyčejnej a věděli ti obdarovaní co mají doma? Jak vzácnýho psa a s jakýma vlastnostma? Já už několik let o něm uvažuju, tak mě to zajímá o to víc, tak snad ti to neva. Mně se ztratit, pátrala bych jak vzteklá, tam je průšvih, že má malé šance, že se jej někdo ujme nebo chytne, je velmi fixovaný na člověka a k ostatním extrémně plachý - většinou teda...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:23
- Nahlásit
Eninka
jojo ono uz byl problem s tim prvnim pejskem chtela mit oba u sebe pritom ani jeden jeji sou martina no a druheho najednou darovala dal a nedala vedet ani chovatelce ..proste se ji asi nehoidil pritom vim ze by si ho domu vzali maj zahradu mel by kde byt byli dost v soku kdyz se to dovedeli tak hledaj noo snad se najde..............................no ontendle pes znal jen panicky jinak nikoho a k nimu nesel takze....... no snad se najde....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:28
- Nahlásit
ketty
oni měli dva saarlose? Každopádně se zachovala teda dost nechutně. A ti lidé, co jim utekl jej nehledali hned? Budu mu fakt držet palce, abys se našel, akorát mám obavu, jelikož si jej x lidí může splést s vlkem, nebo i myslivec, aby se vůbec našel a hlavně aby žil a myslivci jej nezlikvidovali. On totiž svým postojem vypadá spíš jak ten vlk. Prosímtě informuj tady když bude něco nového.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:34
- Nahlásit
Eninka
jojo dva jeden ma rad lidi a ten druhy byl plasan vsak toho jednoho vidis ze drbou za usima tam...joo tem co utekl hkledali ale ani letaky nedali nic me jak s eto dovedeli hanka hned volala atd co delat jestli nemuze byt mrtvi uz sem rekla ze v tomdle pocasi prezije a ze zije pokud nekdo mu nepomohl......no a ze to chce letaky atd a do velke vzdalenostui noo tak zavolali i do televize a vyslo to dali jim to tam ....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:41
- Nahlásit
ketty
ach jo, budu držel palce, snad se vrátí, ale hlavně tam, kde má své páníčky. Myslím ty pravé
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
Eninka
diiky
NAPOSLEDY VIDEN NEJSPI.....,ozvali se lidi ale zatím vše bezvýsledné ted čekám ješte na foto jestli se povede a pán pošle dneska volal jeden z Luhačocic že 3dny spátky knim na zahradu v noci přišel velký pes za jejich psem a vypadal jako vlk asi ale nic bližšího.Nahlásit · 19:46
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:03
- Nahlásit
ketty
ale bezva, že jim vyšla ta telka, moc moc moc přeju nalezení
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:06
- Nahlásit
Eninka
jojo snad joo kezby to byl tenco volal ten pan treba je bylo yb to fajn...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:04
- Nahlásit
Lidi esli došel do Střížovic už bych ho nehledala
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
Pakunobecny
a proč???
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:52
- Nahlásit
Eninka
Páč tam psy střílej a pak se stím chlubí v hospodě takže zastřelit vlka to bude panáků to si nenechájí ujít,takže doufám že huž je v těch Luhačovicích.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:55
- Nahlásit
Pakunobecny
ježiši
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
Pakunobecny
jejdaa to je mazec no snad je jeste an zivu a vrati se k braskovi....
|