| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:44
- Nahlásit
připutoval ke mě odkaz na stránky, které byly vytvořeny pro staré, handicapované psy, či psy se špatnou zkušeností. Tak jako jsou stránky pro určitá plemena, tak zde je prostě přehled výše jmenovaných pesanů z celé ČR. Přijde mi to jako dobrý nápad, když někdo hledá staršího pesana apod. chce mu nabídnout místo k dožití, tak že nemusí projíždět všechny útulky, ale má to tak jako u plemen na jednom místě. Takže :
http://www.dejtenamsanci.estranky.cz/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:56
- Nahlásit
PetraK
To už je staré, ne?
Žuldu z malých a Arona z handycapovaných můžu doporučit. Opravdu moc milí, veselí, vstřícní a snášenliví pejsci. A oba i hezcí, ten pudlík Aron je daleko hezčí než na obrázku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:31
- Nahlásit
Vlčáčková
co je staré? jako že ty stránky už běží dlouho? No to možná jo, ale v podvědomí lidí to myslím moc není. Takže myslím, že není na škodu vyhodit to do světa a na různá psí fóra, protože pokud začne hledat člověk , který se v útulkové branži nepohybuje, nemusí na to narazit. A tohle je myslím nejlepší cesta, jak můžou vybírat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 14:46
- Nahlásit
PetraK
Jo, jo, ty stránečky. Ale mají nový kabátek. Akorát mnoho těch pejsků je tam stále stejných...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 15:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
co je staré? jako že ty stránky už běží dlouho?
jj stránky běží dýl, ale teď mají lepší strukturu a je pravda, že v povědomí moc nejsou
Kolikrát už bylo, že nějaký starší člověk hledal klidnějšího psa na dožití, a projížděl se pracně útulek po útulku...
Pokud se podaří spolupracovat s útulky tak, aby infa o psech byly aktuální, bude to moc fajn . Nepochybuju o tom, že je to stejně časově i organizačně náročné, jako např. "Štěňata v nouzi"
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 15:47 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
Akorát mnoho těch pejsků je tam stále stejných...
Tak ono na starý, handicapovaný nebo problematický psy se zrovna fronta nestojí...
Dále "cílová skupina" pro staré psy, tj. většinou starší lidi, nemá mnohdy přístup na net, i tím se to trochu komplikuje.
Nicméně to, že takoví psi jsou soustředěni na jednom webu je základ, se kterým už se dá dál pracovat.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:36 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
Ta fenka pinče Fanny je roztomilá, hned bych ji bral. Ale teda nevim, jak by ji přijala smečka. Asi by si mysleli, že jsem jim přivezl hračku.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:13
- Nahlásit
Psíček
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:16
- Nahlásit
No, ale není to moc akruální, alespoň Dobranov už tam toho psa nemá asi půl roku?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:35
- Nahlásit
Psíček
Kdysi, před mnoha lety, jsem někomu pomáhala vyhledávat jezevčíky v nouzi. Po půl roce jsem zjistila, že výsledky hodin na netu se nenamáhal uveřejnit a dokonce mi ani nenapsal, ať už toho nechám. Trapné
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:58
- Nahlásit
stetisek123
No, ale není to moc akruální, alespoň Dobranov už tam toho psa nemá asi půl roku?
tak napiš Ańuli do knihy návštěv, když víš o konkrétním pesanovi, že už není v nabídce, jistě ho smaže a ráda.
Psíček
hrajou si tu děcka a zároveň se třeba dospělí snaží o seriózní věci ..
a jak konkrétně se snaží pan Psíček? Nebo se počítáš mezi ty nevděčný haranty?
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:38
- Nahlásit
Psíček
aaaaha, no tak se baf, když už nemáš ty "vyšší cíle"
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:26
- Nahlásit
pe3ce
napiš Ańuli do knihy návštěv
sem hledala nějakej emilovej kontakt na ni,ale nepovedlo se.Dělám jim stránky, tak vím, že tenhle pes je už hodně dlouho pryč
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
stetisek123
napiš to sem http://www.dejtenamsanci.estranky.cz/clanky/chcete -pomoci_.html
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:19
- Nahlásit
Jenom díky těmto stránkám mám doma už dva roky moje milované handikepované zlatíčko. Doufám, že je nás víc....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:11
- Nahlásit
berdula
A který pejsek to je?
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
Pochází z útulku v Chrudimi, jmenoval se tam Pajda a byly mu tehdy 3 měsíce. Jednou ho někdo adoptoval, ale hned po dvou dnech vrátil. Až my byli ti praví....Má těžkou křivici, ale nám to neva.
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:04
- Nahlásit
Nene, shoda jmen - dnes je to Charlie.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:06
- Nahlásit
berdula
Fotečka by nebyla? Pejska, pochopitelně.
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:36
- Nahlásit
Fotečky jsou, jenom se mi je sem nějak nedaří vložit...Chjó..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
berdula
Někam se zavěsí na net, pak se najdou "vlastnosti obrázku" a jeho adresa se zkopíruje do okýnka, které se tady otevře po kliknutí na ikonku s kolečkem, čtverečkem a trojúhelníčkem.
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
Chárlík
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:10
- Nahlásit
A jinak jsem tu nováček a tak vás všechny zdravím a Vlčáčkové děkuji za návod !
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:16 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
berdula
Pěknej hafan. Co že to má za handycap?
Není zač.
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
Křivici neboli rachitidu. Jako malý se nedokázal postavit na nohy, jen se plazil. Nyní po nepřetržité léčbě se už na ty své křivé nožičky postaví a ujde i pár desítek metrů.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:20
- Nahlásit
berdula
Aha. A jak to nese?
Chtěla jsem fotku, jestli si ho nepamatuju, ale ne.
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:22
- Nahlásit
A ještě jedna s naším druhým psem, také útulkáčem. http://www.ifauna.cz/images/mforum-foto/prew/20110 1/4d3b407de44fc.jpg
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
Už se s tím smířil. Snažíme se, aby o nic nepřišel - chodí na všechny výlety s našimi dalšími psy (poponášíme ho), hraje si s nimi a oni jsou opatrní, je neskutečně chovací a mazlivý. Žije v domě se zahradou, miluje vyhřívání na sluníčku, spí v posteli, moc mu chutná papání - no snad mu jinak nic nechybí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:36
- Nahlásit
berdula
To je pěkná dvojka.
Naštěstí je malý. Kdybych měla poponášet svou 25 kg fenu, která hůř chodí, tak to teda nevím ...
|
berdula
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
Vlčáčková
To chápu, Chárlík má 8 kg a pěkně se pronese. Klokanky a baťohy na psy jsou na něj malé, takže se pěkně chová na rukou a jde se. Jemu se to líbí a já mám zdarma posilovnu...
|