| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:48
- Nahlásit
jablunka
No a o nic jiného mi nešlo......jsem ráda,že jsme se pochopily.
jj
A že jsem na některé nicky jako vosa.....ano a zcela konkrétně na Vlčáčkovou moc
Jenže tohle je jen skopčený ze stran útulku... . Jinak ti to neberu, netrpím všeobjímající láskou k lidstvu a někdo mě bere, někdo sere a někdo je mi fuk... Ovšem mám jen podotek, tohle téma není o Vlčáčkové, ale slepém NO.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 11:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Ovšem mám jen podotek, tohle téma není o Vlčáčkové, ale slepém NO.
Ale no tak ....které téma se tady drží jen svého zadání....snad jen Ešusový a Davídkový.
A mě šlo prostě o to,že ona toho psa cpe někam,kde by ve finále byli asi nešťastný všichni.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:00
- Nahlásit
jablunka
A mě šlo prostě o to,že ona toho psa cpe někam,kde by ve finále byli asi nešťastný všichni
jestli jsi si nevšimla nikam ho necpe, paní se jen ptala na psa...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
jablunka
Už mě se*e s tím do nekonečna se opakujícím,"napiš mi na mail týranázvířata",když dojdou argumenty
a já se jí ani nedivím, že to píše, protože když se Eva chtěla zeptat na něco kolem psa, tak by se v zahlcenosti všech pro a proti a hlavně protiargumentů těžko dozvěděla co chtěla vědět, jelikož došlo k souboji Titánů, kde už nešlo o psa, ale o ega...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:11
- Nahlásit
Eninka
a já se jí ani nedivím, že to píše, protože když se Eva chtěla zeptat na něco kolem psa, tak by se v zahlcenosti všech pro a proti a hlavně protiargumentů těžko dozvěděla co chtěla vědět, jelikož došlo k souboji Titánů, kde už nešlo o psa, ale o ega...
No jasný,ona chudák nesvéprávná a neumí se jinak bránit!
Prosímtě,honem jí informuj mailem,nebo SMSkou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
hele víš jestli si pořádně přečteš začátek tak zjistíš že ty rozčílený reakce nastaly až od okamžiku kdy bylo napsáno, že se slepým psem jde bez problému fungovat ............ myslím, že když se řekne A - ano jde s ním fungovat, ale taky se musí říct B - může to býst dost obtížné, navíc pejsek je starý a je třeba počítat že bude mít zvýšené potřeby jak na stravu - dieta, tak na péči - léky, myslím že lepší je napsat všechno než aby pejsek šel k nějakým nadšencům, kteří po pár měsících zjistí, že péči nezvládají.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:18
- Nahlásit
jablunka
ona chudák nesvéprávná a neumí se jinak bránit
ona se bránit nepotřebovala, prostě jí vzkázala, ať napíše, nevidím v tom nic tak dramatickýho
Prosímtě,honem jí informuj mailem,nebo SMSkou
jestli jí něco chceš říct, informuj si jí sama... já ji za svéprávnou považuji, ona i umí číst, takže si to najde, co bude potřebovat...
Fakt by mě zajímalo, co tak hroznýho vám tady dělá, že jste na ni jak hejno rozzuřených vos, ne-li sršňů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:19
- Nahlásit
Eninka
Fakt by mě zajímalo, co tak hroznýho vám tady dělá, že jste na ni jak hejno rozzuřených vos, ne-li sršňů.
Měla bys už vědět,že vosy sou horší.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 12:45
- Nahlásit
Prosím vás občas tady zmíníte mě. Pes se mi líbí, vypadá hodný, ale uklidním vás. Ačkoliv psům vůbec nerozumím, tak mám natolik soudnosti, že mi dojde, že by ten pes byl v prostředí, kde lítají malé děti a kde by nevěděl, kdo mu kdy šlápne na ocas (nechtěně), úplně hotovej.
Ten potřebuje do klidnýho prostředí a ne mezi bandu ulítanejch děcek - nehledě k tomu, že k nám chodí na návštěvu další děti. To jsme z toho pak na Chocholouška i my, natož takovej pesan. to by byl jeho konec.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:34 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
a já teda bezproblémovost ke psům pochopila spíše jako že se nebé rvát s kolemjdoucíma (psama ) ) než jako že se hodí do 15členný smečky
Já taky.
Jo a běhá po světě hodně psychopatů, kteří chtějí získat a poškodit slepýho dědka natolik, že půjdou do útulku lhát, že nemají jiný psy? (Pokud jen neví, že to nejde do smečky, asi nic nezatají a tudíž se to dozví, aspoň lze v to doufat.)
Sice souhlasím se vším, co bylo podotknuto, ale celkově mi to téma zní hystericky. A spíš z nepřátelství než z obavy o dědka.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 13:39
- Nahlásit
Vero
celkově mi to téma zní hystericky
A spíš z nepřátelství než z obavy o dědka.
taky si myslím, že už nejde o starost o dobro slepýho psa, jako o kdysi známou soutěž "ring volný"...kdo vyboxuje výhru o poslední slovo a "porazí" Vlčáčkovou
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
psíček
Psíčku, a víš, že se i takoví psi umístí - lidé je litují, Takl proč mu nedat šanci?
|