Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Slepý NO na dožití
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:34
- Nahlásit

Alexa

proč si radši nenechá toho Beníka?????

na to najdeš odpověď na tom tématu o Beníkovi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:35
- Nahlásit

Eninka
jj a kde bereš jistotu že ho druhý pes nebude " šikanovat " ? navíc nevím jak je v útulku dlouho, ale jsou psi co útulek začnou brát jako domov a najednou hod´ slepého pejska někam do nového prostředí kde to vůbec nezná........
je mi ho samozřejmě líto, ale někdy je třeba přemýšlet co by bylo pro pejsu nejlepší

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:36
- Nahlásit

Eninka
jako že není pejskař???? a kolik jich je když si pořizují prvního psa??? a starost o starého a slepého psa se mi zdá víc náročná jak o mladého skoro štěně

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:39
- Nahlásit

Alexa
no a proč si radši nenechá toho Beníka?????

Páč Beník je mladej a ona má čtyři děti a dělá školu.
Kdežto slepýmu staroušovi bude moct dát co potřebuje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:40
- Nahlásit

Alexa
jablunka
jako že není pejskař???? a kolik jich je když si pořizují prvního psa??? a starost o starého a slepého psa se mi zdá víc náročná jak o mladého skoro štěně

Páč Beník je mladej a ona má čtyři děti a dělá školu.
Kdežto slepýmu staroušovi bude moct dát co potřebuje.

nechápu to absolutně

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:41
- Nahlásit

kejtlin
nechápu to absolutně

Tak si napiš na mejl týranázvířata.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:45
- Nahlásit

jablunka

ty si debyl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:45
- Nahlásit

jablunka

si naprostej kretén

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:46
- Nahlásit

jablunka

Tak si napiš na mejl týranázvířata

jablunka
Člen
- Nahlásit

Alexa
kejtlin
Díky děvčata,dneska se mi bude lépe usínat.

Fifi
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
se slepým psem se dá normálně fungovat, když člověk ví, jak na to.
booože to je zase perla

Co je na tom za perlu? Dle myho to je pravda, znamy oslepla den ze dne mlada perdela a mnoho lidi ji tenkrat radilo, at ji necha uspat. Naucila ji povely novy, kdo je neznal, za par mesicu nepoznal, ze ma fena takovy handicap.
no však jo, prej je v pohodě na psy, což zcela logicky znamená, že ti domácí psi budou v pohodě i na něj, že jo
Cos napsala, nezni moc logicky, nebo ano? Pokud mam domaci psiska neprijemny vuci vetrelcum, tak to lze osefovat, pokud bych si brala podobnyho duchodce na doziti.
A vubec...
no právě, ale ten pejsek je bezproblémový přece akorát je trochu slepý a trochu mu je asi sto, ale jinak ideální pes do rodiny k dětičkám, domečku, na zahrádku
Popis z utulku zni:je německý ovčák asi 10let starý pes, v kohoutku cca 55cm, horší zdravotní stav- slepý, hodný.Je to ňuňa, na procházce jde u nohy, jinak si lehne a poslouchá co se kde šustne a co od koho dostane. Je zcela bezproblémový k lidem i k ostatním pejskům. Určitě by rád dožil u někoho na zahrádce s teplým zázemím.
Vidis tam nekde doporuceni k detickam, a tak podobne?
All
Sorac, ale proste nekomu se ho treba zzeli a vytahne ho z utulku, prave jen na to doziti. Co tu, mile damy, predvadite, je dosti nechutne. A u nekoho me to docela i prekvapuje. Ale mozna mam zkresleny pohled, diky tomu, ze zrovna z Jimlina jsem jednoho podobnyho na doziti mela, a byl skoroslepej, a muzu rict, ze i ty tri tydny si uzil, v teple, cistote a tak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:47
- Nahlásit

Vidím, dámy, že s chápáním textu jste stále na štíru. No, co naděláme, lepší už to asi nebude. Do samostatných úvah bych se ale, být vámi, opravdu nepouštěla.
Dobrou noc.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:47
- Nahlásit

jablunka
vypni se právě jsem si poprskala noťas
Jako co na tom nechápete, starej pes se nemusí tolik venčit, nakoupí se plíny XXL a pes bude chodit na bedýnku s plínou jako ten jork - to je přece úpa normál né

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

Fifi

Co tu, mile damy, predvadite, je dosti nechutne

souhlasím a nejen s touto jednou větou, se vším....

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

Eldoguero

starej pes se nemusí tolik venčit, nakoupí se plíny XXL a pes bude chodit na bedýnku s plínou

kolikrát pochybuju, že některým místním jde o psy, byť jsme na fóru o psech

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

Fifi
Co je na tom za perlu? Dle myho to je pravda,
Jinými slovy slepý pes je zdravý pes? To už tu jednou bylo s hluchým psem
Cos napsala, nezni moc logicky, nebo ano? Pokud mam domaci psiska neprijemny vuci vetrelcum, tak to lze osefovat,
Naopak to je dost logický - pes je bezproblémový k ostatním, tak ho šoupneme do smečky, která je zřejmě už nějakým způsobem sehraná 10let starý pes, v kohoutku cca 55cm, horší zdravotní stav- slepý, hodný.Je to ňuňa, takovýto pes má jistě velkou šanci na to být ve smečce v klidu a v pohodě
Vidis tam nekde doporuceni k detickam, a tak podobne?
Tak tohle byl pochopitelně ftip, nadsázka, joke, humor ... prostě alá Srstka

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:52
- Nahlásit

Eldoguero
vypni se právě jsem si poprskala noťas
no už du.
ako co na tom nechápete, starej pes se nemusí tolik venčit, nakoupí se plíny XXL a pes bude chodit na bedýnku s plínou jako ten jork - to je přece úpa normál né

A jo.
Fifi
Hele,sama mám jednoho takovýho doma a vím,že to není sranda,ale jasný zvládnout se to dá.Jenže já sem třeba pořád doma,takže to mám lehčí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:54
- Nahlásit

Eninka
Tak to jsem nějak nepobrala, proč by mi jako nemělo jít o psa, když si dělám srandu z člověka, kterýmu přijde normální nevenčit svýho psa venku, ale z "nedostatku času" a alergie ho naučil chodit doma na bedýnku s hadrem a plínou

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Fifi
hele máš pravdu, nakonec i eldorádo má podobnou zkušenost, ale na druhou stranu je mi dost proti srsti psa vykreslovat jako že to půjde v pohodě. Třeba eninka píše že by o něho měla zájem eva jak má Beníka - toho křížence NO, což si myslím že by byl docela problém. Myslím že by tady měly na rovinu napsat že to nebude žádná sranda, taky je něco jinýho když ti oslepne pes, kterýho znáš a víš co a jak žejo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:57
- Nahlásit

Eldoguero
Jinými slovy slepý pes je zdravý pes? To už tu jednou bylo s hluchým psem
Copak pisu, ze slepy pes je zdravy pes??? Psala jsem, ze pokud se nekdo rozhodne fungat se slepym psem, lze to tak bez problemu provadet! Twe, cti aspon, co pisu. Jablon ho ma doma, a pes funga. Znamy perdela taky funga, a to s ni neni porad doma.
pes je bezproblémový k ostatním, tak ho šoupneme do smečky, která je zřejmě už nějakým způsobem sehraná
To si myslis, ze by v Jimline dali takovyho staricka nekam do podobnych podminek?? Pokud si to myslis, tak v ramci tohodle psa se celkem mylis, ja byla lustrovana dost solidne i u psa, co byl na utraceni. A porad nejak nechapu souvislost toho, ze pes je pratelsky k utulkovym kolegum, proc by ho mel novy majitel pripadny soupat do smecky?? Kor sehrany? Budes se divit, ale znam par lidi, co si podobny duchodce na doziti berou, a vytvori jim komfort i mimo smecku szitou.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

Eldoguero

když si dělám srandu z člověka, kterýmu přijde normální nevenčit svýho psa venku,

protože jsi zmiňovala starýho psa, tudíž jsi mluvila o tom ovčákovi, číst umím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:02
- Nahlásit

Alexa
ale na druhou stranu je mi dost proti srsti psa vykreslovat jako že to půjde v pohodě.
Promin, ale videlas, kolik je v tom utulku psu? a ja v jeho popisu nevidim zadny ruzovy cukrbliky a vykreslovani neceho. Info jasne dany, kazdy si rozmysli, jestli si slepoucha domu vezme. Sem precitlivela, neb sem delala terose a zase nejaky utulky shlidla.
A me uz jen dost nasraly ty radobyvtipny hlasky, ste na tu Vlcackovou jak Oleee Torooo! A pritom jen zkopirovala nabidku staroucha, co hnije v utulku uz vic jak rok. Nejakyho benika a Eva - jejich boj.
No nic.

eva valoi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:12
- Nahlásit

Já myslím, že by tomuhle pesanovi bylo nejlíp někde, kde by měl hlavně klid, ne do rodiny s dětmi, protože ty lítají a pes by z toho byl chudák celej pryč, protože nevidí.
Jinak od pohledu vypadá hodnej, určitě si takový osud nezasloužil.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:13 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Alexa
taky je něco jinýho když ti oslepne pes, kterýho znáš a víš co a jak žejo.
Přesně tak
Fifi
pokud se nekdo rozhodne fungat se slepym psem, lze to tak bez problemu provadet!
Hm, jenže já si myslím, že to problém je a dost velkej notabene u psa, kterýho vůbec neznám, neznám jeho minulost, jeho reakce, jeho návyky ... a musím se spolehnout jen na tvrzení kohosi z útulku
Jablon ho ma doma, a pes funga. Znamy perdela taky funga, a to s ni neni porad doma
Nebuď hysterická mám doma téměř slepou čubu taky, ještě nedávno byla slepá naprosto a úplně a prdel to teda není vůbec žádná, kdyby se jí zrak částečně nevrátil, nemám tucha, jak by zvládala dál smečkový soužití, obávám se, že bych ji musela separovat od ostatních, což by obě strany velmi těžko braly (separace byla krátkodobá a už bych to nikdy nechtěla zažít ) Prostě ten pes NENÍ psychycky ok a to naše čubina je pes, kterej neřeší nikoho a nic, přesto byly začátky nepěkný
To si myslis, ze by v Jimline dali takovyho staricka nekam do podobnych podminek??
Nevím jak se lustrují potenciální zájemci o psa. Ale pokud budu tvrdit, že nemám doma ani chlup, těžko mi zaměstnanec útulku, který mě vidí poprvé v životě, dokáže opak.
Budes se divit, ale znam par lidi, co si podobny duchodce na doziti berou, a vytvori jim komfort i mimo smecku szitou
Nedivím se ani trochu já tím chtěla říct jen celkem do očí bijící fakt, že takto podaná informace může být pro psa v některých případech i dost nebezpečná.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:18
- Nahlásit

Eninka
protože jsi zmiňovala starýho psa, tudíž jsi mluvila o tom ovčákovi, číst umím...
Ok, ještě jednou a pomalu jo - téma o jorkovi jsi četla? Pokud ano, souvislosti chápeš nebo ne zde jsem to "navlékla" s nadsázkou na starého velkého psa - proto ty plíny XXL - už ok?

Tady snad nemá nikdo smysl pro humor nebo co
Fifi
nabidku staroucha, co hnije v utulku uz vic jak rok
no, hele a co ti chudáci co hnijou v útulku třeba 5, 6 let? To nic, nebo přijdou na řadu jako další až jim bude 10?

eva valoi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:19
- Nahlásit

To víš, že jo, navíc takhle z jara.
Je srpen.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:19
- Nahlásit

Eldoguero
no, hele a co ti chudáci co hnijou v útulku třeba 5, 6 let? To nic, nebo přijdou na řadu jako další až jim bude 10?

A co s tím má společnýho tenhle slepej ovčoun?

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:22
- Nahlásit

eva valoi

To víš, že jo, navíc takhle z jara.
Je srpen.

prosímtě, Psíčka ber s rezervou on je extravagantní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:22
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
nabidku staroucha, co hnije v utulku uz vic jak rok
Nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 23:24
- Nahlásit

Eldoguero
Ty, ja furt dumam, co je na tom popisu staryho NO tak nebezpecny, ze:
chtěla říct jen celkem do očí bijící fakt, že takto podaná informace může být pro psa v některých případech i dost nebezpečná.
Nebudu to sem znovu kopirovat, ale nevidim tam nic spatnyho, jen fakt od vencitelu, ktery psa zaplatbuh aspon obcas vytahnou z kotce, sebrany zkusenosti v dobry vire. Opakuji, nikdy jsem nenapsala, ze slepy pes, kor stary, je zdravy ci psychicky OK. Ale aspon o jeho stavu info z utulku clovek dostane.
Narozdil treba od: tohodle utulku

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání