| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 18:53
- Nahlásit
Dne 11. 7. 2011 v 18.00 někdo odvedl z parkoviště před nákupnim centrem Tesco, ul. Skandinávská v Brně, Heršpicích, pejska slyšícího na jméno Mates. Je to 4-letý kříženec boxera černé barvy s bílou náprsenkou, konečkem ocasu a bílými tlapkami. Pes je registrovaný a má známku a čip. Je nemocný s ledvinami a je velká pravděpodobnost, že se jeho stav zhorší případně zemře, pokud nebude dostávat léky a speciální krmení.
Za jakékoliv info vedoucí k nalezení psa předem děkujeme a nabízíme odměnu!!!
Tel. : 608 603 639 nebo 728 854 729
Mail: libuse.r@atlas.cz
Fotky: http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Ukradeny_kriz enec_boxera_Brno_11._7._2011/
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 07:51
- Nahlásit
Před obchoďákem bych psa nenechala ani 10minut...jinak tímto posouvám
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:17
- Nahlásit
přesně to mě napadlo - tesco na skandinávské to je ještě obrovské nákupní cenmtrum sikeou a pod...držím palce, aby se našel...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 08:47
- Nahlásit
jj, nákupy byly asi přednější :-/
snad se pes brzy najde ...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
Zrovna před tímhle Tescem je to opravdu na pováženou...
Po parkovišti se pohybují různá smradlavá individua (obzvlášť v noci), která atakují žebráním každého, kdo vystupuje z auta. Pokud jim nic nedáte, během Vašeho nakupování servou SPZky, škrábnou lak atd. Osobní zkušenost.Nikdo s tím nic nedělá, Tesco to absolutně nezajímá, ochranku jsem tam neviděla ani jednou.
Raději si o kousek zajedu a nakoupím v Hypernově - Albert.
Psa tam nechat ,- ani omylem!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 10:43
- Nahlásit
to je tam tak hrozny? my obcas nechavame psi pred tescem na skandinavske v aute... mame se zacit bat a nenechavat? jeste sme nikdy nepotkali ani indivua...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
Opravdu je.... Jezdíme večer i v noci po cyklostezce na kole, u Tesca dáme kafe z automatu a na chvíli sednem, ale oni Vás to kafe ani nenechaj vypít ,- hned se k Vám šinou a otravují. Totéž, když jsme tam jezdili nakupovat. Ještě jsem ani nevystoupila a už byl u dveří. Dvakrát jsem nedala nic a odbyla ho ,- odnesl to lak, jindy SPZka. Potom jsem už měla v kapse nachystanou desetikačku, automaticky mu to vrazila (skřípajíc zuby, páč tyhle špíny fakt nesnesu) a auto bylo vždy v pořádku.
Je to prostě "placený" parkoviště.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
cernej caj
nechavame psi pred tescem na skandinavske v aute
tak tohle bych neriskovala, už se mockrát stalo, že pes zmizí i z auta, a to i "bojová plemena", natož nějakej "hodnej" psík...
Prostě lidi jsou svině a vezmou cokoliv, za co by mohli dostat byť jen nějakou kačku...Když už bych je tam potřebovala nechat, tak radši zaparkuju přímo u vchodu, byť ne na park. místě a ještě požádala někoho od stánků před obchoďákem, ať na auto pokukují.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:33
- Nahlásit
Eninka
my takhle parkujem rekla bych 1x za 14 dni pravidelne a prave nikdy se nam to nestalo. Zas je fakt, ze nasi dost stekaj a skacou, tak se treba mistni boji.
no pokud u Olympie tohle nebezpeci nehrozi, tak budem jezdit radsi se psama tam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 11:43
- Nahlásit
cernej caj
to je tam tak hrozny? my obcas nechavame psi pred tescem na skandinavske v aute... mame se zacit bat a nenechavat? jeste sme nikdy nepotkali ani indivua...
ne, ti tvoji by ho přejeli.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 12:23
- Nahlásit
cernej caj
pokud u Olympie tohle nebezpeci nehrozi
já ti nevím, ale takhle bych to nebrala... kde hrozí a nehrozí nebezpečí, záleží kdo jde zrovna okolo, kdo se tam pohybuje, já bych nic v autě nenechala nikde. Jednou jsem nechala kabelku u Tesca tři auta od vracení košíků, na auto normálně vidím, tak si říkám, že se nemůže nic stát, protože jinak bych nikdy v autě tyto věci nenechala, prostě jen to jednou jak píšu a víš co se mi stalo? Vím to z kamerového systému... malej nepřizpůsobivej občánek skrčenej vedle auta si vlezl do auta jak jsem távala dozadu kabelu a nechal se v autě zamčít, vzal co chtěl, zevnitř odevřel dveře a byl pryč, nic jsem absolutně neviděla, nikde nikdo, tak co chceš, nemá cenu riskovat nikde nic...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
kachna_
ne, ti tvoji by ho přejeli. obávám se, že od doby co při parkování používáme ruční brzdu by žádný nenechavý občan neměl to štěstí, aby ho přejeli psi.
Eninka
nojo, sou to svině. Hlavně nechápu, že někdo může takhle vzít psa někde, kde je hodně lidí. I když přesně todle je důvod, proč si radši odpustím kde co, než nechat psa 5 minut venku. V tom autě mám aspoň trochu pocit bezpečí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 13:22
- Nahlásit
cernej caj
někdo může takhle vzít psa někde, kde je hodně lidí.
nojo, vždyť dneska má každej strach se někde někoho zastat nebo někumu v něčem bránit, tak proč by si to někdo nedovolil,
kolik lidí ti pomůže, když tě bude třeba někdo bít na ulici, hádej?
Nic moc taky... tak co čekáš...
Ještě k tomu Matýskovi, říkám si, jestli jej vzal nějaký místní pobuda, že by paní mohla obejít ten prostor stezky a Tesca atd. a zkusit ho tam hledat...hlavně k večeru, když se tam tyto party scházejí...
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 13:46
- Nahlásit
Já dříve ještě jezdil dodávkou s psiskama, dva byli v klecích a dva navolno v nákladovém prostoru. Dodávka byla zatemněná, takže nebylo vidět dovnitř, co tam je. Jednou jsem se stavoval i s psiskama u Penny a na chvilku si odskočil, mezitím se do dodávky vlopali nepřispůsobiví spoluobčané, páč si mysleli, že tam bude nějaké nářadí. Jaké bylo jejich překvapení, když otevřeli, že jsou tam jak na potvoru dva služebně vedení hafani, kteří neváhali provést zadržení pachatele. Ještě teď slyším, jak v rozhlase v penny volali, aby se na parkoviště naléhavě dostavil majitel červené dodávky, že mu utekli psi. Cikáni byli dva, jednomu se povedlo utýct s prokousnutým lýtkem, ale druhý ležel na silnici za autem a ani strachy nedejchal, páč oba psi leželi na něm a hlídali ho. Byla zima, takže měli péřové bundy, a tak měl jen několik menších ran a modřin. Za chvilku přijeli policajti, tak jsem z toho měl průšvih akorát já, jelikož psi pachatele sice napadli v autě, ale opustili ho a pokousali je i mimo můj majetek. Ale přihlížejícím lidem se to líbilo a i tleskali.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 13:56
- Nahlásit
pajda222
no to si děláš srandu, že to byl tvůj průser, že oni otevřeli auto a pustili je ven...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 14:21
- Nahlásit
pajda222
to je to samé, když budeš mít na plotě ze všech stran upozornění, že jsou uvnitř objektu psi (oblíbené cedulky "tady hlídám já+foto"), a když k tobě někdo vleze a pes jej pokouše tak jsi zodpovědnej pouze ty a hradíš vše, škodu, bolestný, jsi trestně odpovědný minimálně za přestupek atd. Tak je to normální???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 15:17 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
cernej caj
nám kdysi pustili psa přímo z baráku - silně nesnášenlivýho argetince pes si naštěstí jen hlídal cestu kolem baráku, takže tam nikdo nemohl projít, ale, kdyby se něco stalo odsr...bychom to s plnou parádou
dokonce jsme i tak nějak "věděli" kdo to udělal, ale ...
takže je to hotovej kocourkov - když je pes hodnej, riziko ukradení je větší, když je zlejší, nebo prostě hlídá a někdo vám vleze do baráku, auta ... tak za to může páníček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 18:36
- Nahlásit
Eldogueropresne,tak samo to je vobjektu,bohuzel,nase posrany zakony o nicem,kdy jenom nahravaji takovy zasranum grazlum!
pajda222tleskam,velice tleskam,perfektni pejsci,kupte jim za me kokino!no muzu rict,ze kdyby mi nekdo vlezl do auta,tak miji psi se zachovaji upa stejne.je to fakt kocourkov,clovek nema ani pravo tady v te made in bananas si chranit svuj majetek.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 21:50 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
cernej caj
jj, měl jsem z toho průser, ke všemu jeden byl služební mýho kamaráda, kterej tam byl taky, ale on se k tomu radši nehlásil a já toho jednoho psa zaměnil za svýho jinýho, aby z toho ještě neměl problémy i on.
Ale dost mi pomohl kamerovej systém, páč oni tvrdili, že bylo auto otevřené a oni jen procházeli okolo a psi zaůtočili, jenže vše bylo na kameře, takže měli smůlu.
Ale policajti byli rádi, že je maj, byli to dlouho hledaní zloději, takže s mwjma známostma u policie to nakonec dopadlo dobře.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:21
- Nahlásit
pajda222
takže ti psi vlastně udělali dobrej skutek
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:27 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
Eninka
jj, dobrý skutek. Akorát jsem si na tom parkovišti udělal trošku ostudu, jelikož můj velice nasraný pesan (asi že ho vzbudili, či co) nechtěl toho cikána vyplivnout. S každým povelem pust, dle výrazu kousaného přitvrdil v zákusu , naštěstí už držel jen bundu. Kdyby ten pes měl prostředníček, tak ho na mě vztyčí.
Taky byla pak doma pochvala, manželka na něj byla tak hrdá, že mu dala maso, z kterého měl být druhý den guláš, to zas moc nepotěšilo mě, páč jsem pak dostal šunkafleky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:38
- Nahlásit
corin
Hele a co zkusit na ně volat měšťáky?
Nám se to vyplatilo. Před pár lety jsem pracovala ve středisku volného času, takže hafo děcek se tam couralo celý den. Hned vedle je hypernova a u ní rádi sedávali squoteři a prudili. Koupili si krabičáky, sedli si ke vchodu a otravovali každého, kdo šel dovnitř/ven. Matky děcek si stěžovaly, že se bojí děcka pustit do kroužků samotné a tak jsem na ně začala denodenně trpělivě a vytrvale volat měšťáky. Oni vždycky přijeli, zkontrolovali je a doporučili jim, aby šli jinam. Když byl některý extra ožralý, tak ho odvezli. A tak to šlo furt dokola.
Nakonec začali sedávat na chodníku naproti hypernově, pač si mysleli, že se to nelíbí prodavačkám tam, ale zase jsem volala denně (i několikrát). Pak je to přestalo bavit a šli jinam.
A byl klid.
|
corin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:00
- Nahlásit
pawLINka
Určitě by to pomohlo, ale já tam nepracuju ,- jsem běžný zákazník.Spustu času mě stálo řešení SPZky a pak toho laku. Policajti tam i vyjeli,- stejně to k ničemu nebylo, sebralo mi to jen večer, který jsem po celodenní práci mohla využít líp...
Bezpečnost na svých parkovištích si musí zajistit Tesco a ne běžný občan. A pokud s tím nehodlá nic dělat a jako, že nehodlá, neb na to serou, tak tam jezdit nebudu a nakoupím v té Hypernově, která je o kousíček dál. Tam se ochranka pohybuje, jak u kas, tak i v blízkosti východů a okrajově i na parkovišti. Prostě jsou vždy vidět ,- člověk se má , případně na koho obrátit a ti žebraví špinavci si tam netroufnou, ale v Tescu je zajímají jen přímo kasy a ostatní je jim šumák !
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 21:54
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/v-okoli-prah y-mizeji-bojovi-psi-mozna-kvuli-zapasum.html
tenhle má takovej "bojovej" look chudák, snad se najde
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:18
- Nahlásit
Od paničky Matýska:
MATES JE DOMA!!!!!!!! Volal nám dnes nějaký bezdomovec (syn na kole objížděl místa, kde se schází a rozdával letáky se slibem odměny), že podobného psa našli a domluvili jsme se, že se setkáme v 19.30 na nádraží u Asijského bistra a za odměnu ná ho předají. Za hodinu na mě zvonila sousedka, že kolem baráku pobíhá Mates. Byl děsně špinavej a měl překousaný vodítko.
|
corin
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:45
- Nahlásit
Hurááááá ..... ! To je super zpráva !
Šikovnej pejsek !
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 15:15
- Nahlásit
corin
Je. Nedoufala jsem, že to dobře dopadne.
|
duli
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 21:52
- Nahlásit
Jsem rada ze se pesan nasel. Ovsem tomu co se stalo se vubec nedivim. Pan evidentne ma psa rad, ovsem ten pristup je priserny. Nikdy bych psa pred obchodakem nenechala. Jsem nervozni ikdyz necham sve psy pred pidisamoskou kde jsem 2 min a celou dobu na psy vidim ze dveri. Matesa obcas potkavame, pan na kole, pes na volno bez kose, privolani temer 0. Mivame smecku kde je 2 - 6 psu-samcu a Mates je vzdy tuze zvedavy na ocuchani jejich prdeli.......se divim ze se jeste nic nestalo. A pan majitel??? Jede na kole dal, jen na psa zarve, ten jakoze neslysi. Pes nasponovany a "dal by si rict" ........
|