| Autor |
Zpráva |
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 22:08 - Změnil/a: terka_devil666
- Nahlásit
Hledám AKUTNĚ nového majitele pro 1,5 starého psa Buddyho. Pes je velkého vzrůstu, asi kolem 35kg, celočerný s bílým flíčkem. Náprsenku a krk má vydřený od řetězu a chtělo by to vyhojit. Na hlavě a na nohách má delší chlupy, které bude potřeba vyčesat, jinak stačí běžné kartáčování, má podsadu a je zvyklý žít venku i v zimě. Je to hodně velký mazel a smíšek. Je hodně přátelský k lidem, má moc rád děti. Je očkovaný a odčervený.
Bude vhodný pro aktivní lidi, kteří mu nabídnou dostatek pohybu a zaměstnají mu hlavu. Majiteli utíká a toulá se, ale myslím, že když se pocvičí přivolání…. Zezačátku bude možné venčení jen na šňůře asi. Základní povely – jméno, sedni, lehni, ovládá. Na vodítku chodí taky moc slušně. Umí v pohodě jezdit autem. Je zvyklý žít venku, ale asi by potřeboval dobře zabezpečenou zahradu.
Objevil se u nás ve vesnici už několikrát, lítá od člověka k člověku a hned se druží. Majiteli soustavně utíká, a toulá se. Potom samozřejmě následuje trest. Majitel se ho chce zbavit za každou cenu, protože, prý nehlídá a on na statek nepotřebuje mazla, který je k ničemu. Hned se ke mně měl, nechal se připnout na vodítko a vlezl si ke mně do auta. Žije na statku ještě s jedním psem, ale jak by se snesl s dalším to nevím. K mému psovi čuchl, ale víc jsem ho zajímala já.
Je to mladý úžasňák a určitě se s ním dá udělat ještě kus práce, dělal by radost každému, kdo by ho měl rád!
Kontakt: Královéhradecký kraj, Náchodsko, Tereza – mobil: 774 666 246 email: terka.devil666@seznam.cz
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:25
- Nahlásit
Posouvám výš, ať je vidět...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:41
- Nahlásit
šup nahoru.
Je kbombarďáckej s tím hárem a vypadá vysmátě. Hele co se zkusit zeptat v útulku, jestlli ho nemůžou hodit na stránky jako externího? Některý útulky to dělají.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:08
- Nahlásit
Jo je to fakt úžasňák, a ty útulky zkusim... začíná to být HODNĚ AKUTNÍ, protože pes má být ZASTŘELEN! Byla by ho vážně škoda...nenašel by se někdo, kdo by měl chuť mu věnovat čas a výchovu? Bude hodně vděčnej...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:12
- Nahlásit
terka_devil666
ježiši, kdo ho chce zastřelit??? ten majitel?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:15 - Změnil/a: terka_devil666
- Nahlásit
Eninka
ježiši, kdo ho chce zastřelit??? ten majitel?
panu majiteli je pes naprosto ukradený, nemá oplocený pozemek a pes prostě soustavně někde zdrhá a jemu je to fuk. Nezajímá ho, že pes přijde třeba po několika dnech. Střílet budou myslivci, protože jim štve zvěř. Už proběhlo varování, ale je to marný. Teď už to je tak, že jak se pes objeví v rajonu, schytá to...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:21
- Nahlásit
terka_devil666
no to je děsný, pes za nic nemůže a ještě jej chce někdo zastřelit. Ach jo, kdybych neměla doma tři, určitě bych mu pomohla, ale to bych nezvládla, snad si jej někdo vezme, do háje...
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:27
- Nahlásit
Eninka
Mě se taky moc líbí, je to mazel, ale já mám jednoho velkýho psa doma a nemám ani kotec ani jak to doma vyřešit. Jinak už by byl můj On je v realu děnsně krásnej, má mohutný tlapky, třásně na nich, netopýří ušiska a je to povahou takový štěně. Když sem ho vezla majiteli a mluvila s nim, celou dobu byl opřenej u mě o nohu a lísal se. Chtěl se mnou domů, ale to by asi neprošlo. Bohužel myslivcům už došla trpělivost...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:28
- Nahlásit
terka_devil666
a nemůžeš jej mít u sebe než se někdo najde? bydlíš v bytě?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:35
- Nahlásit
Eninka
a nemůžeš jej mít u sebe než se někdo najde? bydlíš v bytě?
no já nemám zahradu s plotem, takže by zdrhal a kotec taky nemám. Bydlím v domku rodičů s vlkodavem, takže to právě nejde. Doma už by mi to nepovolili...a kámoška má dva psy, kteří by zas nesnesli dalšího psa. Tady ho nikdo nechce, protože psa mají a nebo nemají podmínky, tak to zkouším tady...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:36
- Nahlásit
terka_devil666
Nevim o nikom
http://www.cz-pes.cz/sos-pes.php
zkus pridat na (obslehnuto od HTRŽ):
zvirata.bazos.cz/pridat-inzerat.php
www.psi-kocky.cz/inzerce_psu_a_kocek_vlozit_inzera t
www.faunanet.cz/psi/inzerce/obsah-inzerce.htm
celysvet.cz
www.mujpes.cz/inzerce.php?add=yes
ifauna.cz
cz-pes.cz/inz-pridej.php
www.annonce.cz/jnp/inzerat/index.html?step=categor y
www.hafbezobav.cz/
veterina-info.cz/script/advertadd.asp?mid=5
www.pet-net.cz/ads.asp?part=add
lunak.cz/inzerce.php?PHPSESSID=97f6812ce5cecf3c197 b65489834f205
zvirata.hyperinzerce.cz/psi/pridat/
efauna.cz/pes/inzerce/pridat.php
www.priroda.cz/inzeraty.php?sub=61
zvirata.lionline.cz/form.asp
www.profit-inzerce.cz/podani_soukrbezp.php#kupon
inzerce.chovzvirat.com/pridat-inzerat/1.html
www.cokl.cz/inzerce
Ostatní servery
www.trinzert.cz/cz/zviratka/vlozit-inzerat.html?ty p=nabidka
www.maxibazar.cz/vlozit-inzerat.php?kID=90607
www.prodame.cz/zvirata/index.php?script=AdverAdd.p hp
www.tarantule.cz/inzerat.php?stav=novy_zaznam
www.pesinzert.cz/piInzerceAdd.aspx?intRubrKis=289
zvirata.artinzert.cz/psi-kocky/novy-inzerat/
www.kupnet.cz/pridej-zdarma-inzerat.asp
zvirata.xf.cz/inzeraty/index.html
www.i-bazar.cz/prodam/zvirata/pridat-inzerat/
psi-inzerce.tomindo.com/vloz_inzerat.php
www.bestbazar.cz/vlozit_inzerat.html
www.buysell.cz/AD/vlozit-inzerat-zdarma/
www.mojeinzerce.cz/insert.php
www.wds.cz/inzerce/novy.php?kategorie=1800
www.super-bazar.cz
www.brajdy.cz/inzerce/inzerat_new1.php3?akce=3
www.pejsek.cz/inzerce/vlozeni.php3?type=5
jarmark.idnes.cz/insert.php?k=16&s=67
www.avizo.cz/default.aspx?section=569
www.i-mesto.com/inzeraty/addi.php
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:39
- Nahlásit
Fifi
zkus pridat na
Díky za tipy,večer ho tam nacpu....!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
terka_devil666
ještě mě napadá... zkusit zajít za těma myslivcema a poprosit je to trochu času, že se na tom dělá, že se mu hledá domov, pes je mladej, chyba je v majiteli, doplatil by na to ten pes... jasně, nemusí to projít, páč když už člověk narazí na rozumnýho myslivce, nemusí on to dát dál a nebo i kdyby i dal, ti další na to můžou kašlat, ale za zkoušku to stojí, třeba když uvidí zájem naprosto cizího člověka, tak třeba .....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:30
- Nahlásit
Dám ho na naše útulkový stránky, je moc rozkošnej!
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:20
- Nahlásit
PetraK
jo to máš pravdu, s myslivcem jsem mluvila s jedním. Nám se tady dělí revíry a místní myslivci jsou víc v pohodě, než ty cizí.
Chceme psa dostat aspoň od majitele, aby nemohl zdrhat třeba jen na dočasné ustájení. Paní majitelka však včera večer začala dělat drahoty, tak doufám, že to dopadne. Poslední info je takové, že: pes musí od majitele kamkoliv pryč, neboť je úplně na volno na pozemku bez plotu, takže chodí kam chce. Majitel ho nepřiváže, protože..... bla bla bla.... v neděli je možnost psa odvézt, ale majitele budeme hledat dál. Teď je otázka, jestli paní ukecáme. Chlap se ho chce zbavit a ona začíná vymýšlet, že ho nedá, plot ale nezajistí... když jsem je upozornila, že psa zastřelí, jakmile ho najdou v lese, bylo mi řečeno, že pes neloví, on is přeci jen hraje...a bylo mi vyčiněno, že si snad nemůžu myslet, že on by lovil. Nechtějí ho dát do kotce, jen na zahradu, o útulku nechtějí slyšet. Takže jsem včera do půl jedenácté scháněla aspoň dočasné umístění...
stetisek123
Dám ho na naše útulkový stránky, je moc rozkošnej!
to jsi moc hodná, děkuju za zájem. Bylo by fain kdyby se našel někdo, kdo má se psama zkušenost a věnoval se mu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
terka_devil666
..a bylo mi vyčiněno, že si snad nemůžu myslet, že on by lovil. Nechtějí ho dát do kotce, jen na zahradu, o útulku nechtějí slyšet
jeden větši tupec než druhej
aspoň dočasné umístění...
a povedlo se??
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:27 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
to jako nevim čemu se divíte. Na vsi je to normální. Vyserou se na psa=pes stojí za prt páč utíká, nedohledává, nevyštěkává.....=dojdu do lesa zastřelím a pořídím novýho. Je to u nás na vsi normální postup... už se nedivím ničemu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:51
- Nahlásit
Pumpa
ale ne, já se nedivím, je to jen takovej povzdech , páč nic jinýho se ani nedá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 13:06
- Nahlásit
terka_devil666
čus babo....... Takže jsem včera do půl jedenácté scháněla aspoň dočasné umístění... pokud nic neseženete,na dočas ho na chvilku vezmu,ale zajistěte si odvoz a krmení a hledejte dál,na trvalo ho tu nechci.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 15:09
- Nahlásit
No,tak tady ticho.....kdyby něco,tak Fifi na mě kontakt má.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 15:11
- Nahlásit
jablunka
ona je v práci asi a tam nemůže na net.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 15:56
- Nahlásit
jablunka
pokud nic neseženete,na dočas ho na chvilku vezmu,ale zajistěte si odvoz a krmení a hledejte dál,na trvalo ho tu nechci.
ahoj, teď jsem četla vzkaz, díky za zájem a snahu! Zatím to vypadá, že pes pojede v neděli do náhradního domova.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 16:07
- Nahlásit
terka_devil666
Zatím to vypadá, že pes pojede v neděli do náhradního domova.
OK beru na vědomí.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2011 16:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
jablunka
na dočas ho na chvilku vezmu
terka_devil666
Zatím to vypadá, že pes pojede v neděli do náhradního domova.
uff , to psisko je hodně podobný Hipíkovi, až na uši, ale ten kašparovskej, uličnickej výraz maj stejnej . Ptám se po známých, zatím nic...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
Nevíte někdo, jak je to s Buddym? Mám zájemce !
|