| Autor |
Zpráva |
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:09
- Nahlásit
Prosíme pokud by byl někdo ochoten vytvořit nám letáček pro naše sdružení a plánovanou aukci na podporu pejsků v naší péči. V případě zájmu nás prosím kontaktujte...
http://www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz/clan ky/kontakty.html
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:53
- Nahlásit
Hodně lidí to bohužel jako fajn kšeft má. Ti co jsou na fotkách více než ti psi, kde psi maj stěží základní očkování, jsou ve špíně a nemaj si na co lehnout přitom je sponzoři bohatě dotují, to je dobrý kšeft.
Ale zkus se podívat k nám na web nebo přijeď osobně psy omrknout a můžeš si udělat obrázek sám. Jo jo, hodiny strávené na veterině, kompletní vet ošetření, horko těžko sehnané penze na kastrace, hodiny strávené péčí o psa atd. je fakt výborný kšeft... Jako kšeft to má možná někdo, kdo furt jen škemrá o prachy a sám pořádně nic neumí, ale vzhledem k tomu, že dva členové sdružení mají VŠ a možné dobré uplatnění + práci a další se věnuje úspěšně rozjezdu kariéry, tak to opravdu děláme z lásky ke psům a ne že bychom neuměli nic jiného než vzít lopatu a vyndat z kotce hovna jako mnozí žebralové.
Možná někomu, kdo nevytrapuje s blbými kecy snad v každém tématu bych na vysvětlení věnovala času více. Ale podle všeho se jedná o dospělého chlapa, tak fakt nevím co za zoufalce jsi. Normálně by sis asi na ženskou netrouf ani podívat, ale tady se po každém vozíš. Asi si holt sám v životě moc neuspěl, moc rozumu nepobral, tak máš potřebu si to na někom takhle hojit přes net. Chudáčku...
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
Jinak pokud by tu byl někdo zručný na počítači, za vytvoření banneru budeme moc rádi.
|
NatalieNatynka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:03
- Nahlásit
Jinak samozřejmě za naši činnost nemáme pro sebe samozřejmě ani korunu, stačí nám pohled na ty psíky jak si tu lebedí a nemalou část nákladů platíme ještě ze svého. Tak jen aby si mohl mít klid na té své uťáplé dušičce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:20
- Nahlásit
Psíček
Nó, Hafane, máš to docela pěkné. Když na tom ještě popracuješ a dopiluješ to...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:40
- Nahlásit
sem to poslala kamaradce, ktera trochu s grafikou dela, ale nevim jestli na to bude mit vubec cas nebo chut
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:42
- Nahlásit
NatalieNatynka
Máš emila.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:42
- Nahlásit
Psíček
Nápisy by si měla zvolit Natálie. A ty bys mohl přestat prudit s tisícovkou. Ne? Že bys mohl udělat něco z čistého entusiasmu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 22:25
- Nahlásit
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=2130220782616
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
impact
ten napis na tom prvnim obrazku je takovej... malo vyraznej bych asi rekla. ale jinak to vypada dobre
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
cernej caj
Heleď to byla desetiminutová akce. Jen jsem chtěla Nat ukázat, co jsem schopna províst. Jen jsem pobrala pár fotek (navíc jen screenem a ořezem) z webu a mrskla to do sebe. Rozhodně to není nějaký platný banner.
Psíček
myslím to čísílko tedy ...
Já ho tam dala speciálně kvůli tobě. Když jsem viděla, že se tu v tom rejpeš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:41
- Nahlásit
impact
aha tak to jo. no i tak to vypadá skoro hned ale použitelně na to máš nějaký soft nebo jak to delas
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
cernej caj
PhotoScape, prográmek.
Natvaruju si fotky na nějakou velikost a pak to v gif editoru smrsknu do sebe, dám velikost, co chci a vteřiny na blikání a je to. Dá se tam i drbat s rámečkama a podobnýma srandama.
|