| Autor |
Zpráva |
ivecha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 00:06
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla bych upozornit na pana Ivana Kmeťka, který má zahradu ve Starém městě Karviná,(za Schimanem předposlední zahrada. V zimě si pořídil fenku Rotvajlera, kterou pravidelně nekrmí, má na sobě klíšťata chudáček, ani jí nedal jméno. Fenka je evidentně pohublá a nechal jí tam i v -16 ti stupňových mrazech, bez zateplené boudy atd.. Tato fenka má krátkou srst, třepala se zimou, když jsme jí viděli, (ne jednou), a také vím, že již v minulosti trápil psa hlady a nestaral se o něj, jak by měl. Pes je živá bytost a potřebuje péči, pokud si jej někdo pořídí. Rve mi to srdce, proto jsem musela napsat a upozornit na toto jednání. Mnohokrát děkuji, tomu, kdo se o toto bude zajímat.Opětovně je pohublejší, než před měsícem. Třepe se na každé jídlo, co mu kdo dá přes plot.Už si i podhrabal plot a chodí kolem zahrádek. Sem tam tam majitel chodí a nněco mu snad dá, ale pes potřebuje i lásku a ne jen být sám zavřený na zahradě a jídlo se mudá jednou za tři dny. Děkuji i za info, co mám dělat dál
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:22
- Nahlásit
http://pes.help24.cz/nahlaseni-tyrani-zvirat.php
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
Prosím, nahlašte to, někdo si fenečku třeba vezme, přeci jenom fenka se umisťuje snadněji než pes..
|
moll
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:58
- Nahlásit
když se sama podhrabává, tak se taky může někam zatoulat,ne? a třeba i dost daleko.....napořád....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:30
- Nahlásit
naletěly, naletěly...
jak mu to můžete furt žrát, holky??
|
ivecha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 22:38
- Nahlásit
Ahoj všem a děkuji za příspěvky. Nějakej chytrulín co píše, že jste naletěli, se myslím mýlí........... Jinak, tohle zajímalo i jiné lidičky, co tam přímo bydlí, takže věc je vyřešená.Nebylo to totiž poprvé . A nejspíš si i něco připlatil, takže chodí a s nikým nemluví. Nejspíš, ví proč. Ale dobře mu tak. Nejraději bych ho tam aspon na jeden den zavřela také do - 16, ať si zkusí, jaké to je.Jsem moc ráda, že to dopadlo dobře.
|
ivecha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 22:40
- Nahlásit
A tobě Hančo díky za adresu
|