Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Dobrmánek v útulku
Autor Zpráva
charron
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 19:40
- Nahlásit

V útulku v Hradci Králové je již delší dobu náherný hnědý pes:
5,5 roku; přátelské, vyrovnané povahy.

Neměl by někdo zájem? Je ho velká škoda

Zde je odkaz: http://www.tshk.cz/cs/utulek/nasi-sverenci/vsichni -psi (stránka 3)

V případě zájmu o jiného nouzáčka plemene dobrman, navštivte stránky:
www.dobrmanivnouzi.estranky.cz

FB: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/home.php?sk=gr oup_111579732238204&ap=1

Nikol Černá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

aha tak sorry nejde mi ta fotka vložit((

charron
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata

Mně to taky nešlo, ale díky za snahu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 23:06 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Jdu tezce machrovat a vlozit fotku.

charron
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:51
- Nahlásit

lucYnka XIII

A já se těžce stydím

Takže poklona a véééliký dík, protože teď každý vidí, jaký krasavec to je

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:58
- Nahlásit

charron
A já se těžce stydím
se nestyd, ono to fakt nejde z tech jejich stranek vkladat. Jsem to musela vyfotit screenshotem, pak nahrat jinam na net a az tak to slo.

Je krasnej.

charron
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

lucYnka XII

Jsem to musela vyfotit screenshotem
Nevím, co to je, ale každopádně je to užitěčná věc

Ale vraťme se k Baronkovi. Psala jsem do útulku o bližší informace, protože mi přijde divné, že si ho ještě nikdo nevzal. Dobrmani dlouho v útulku nebývají...
Tak pak sem hodím případné novinky.
Protože mám sama 2 hnědáčky, tak jsem se do něj tajně zamilovala

Pokud by někdo chtěl mladšího psa, právě je v nabídce černý kupírovaný 10 měsíční DB na Slovensku. Je to také nádherné zvíře. Pro bližší informace o něm nebo i o jiných DB a xDB koukněte k nám nebo mi napište, co hledáte, na cerna.nikol@centrum.cz - nechci to tu Baronovi zahlcovat jinými pejsky.

charron
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 22:37
- Nahlásit

Mám bližší informace o Baronkovi: Baron je velmi inteligentní nekonfliktní pes. Je přátelský, pravidelně chodí na procházky s dobrovolnými venčiteli útulku. Jako každý dobrman miluje pohyb a pokud se stane, že nedopatřením uteče při prochá...zce, neposlechne, naběhá spousty kilometrů a po několika hodinách se vrátí zpátky do útulku.

Zde v útulku psy nedáváme do společného výběhu, ale dá se předpokládat, že uvykne i na jiného nekonfliktního psa.

Baron potřebuje opravdu kvalitní granulované krmivo, má potíže s přibýváním na váze. Na těle má menší bouličku, nezvětšuje se.Do útulku byl předán strážníky Městské policie 18.11.2010. Než byl odchycen, proběhlo asi patnáct výjezdů na plano, když pes uviděl přijíždějící auto, ihned zmizel, podařilo se jej odchytit až na nastrčenou háravou fenu.

Opravdu nikdo nemá zajem?

charron
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 00:18
- Nahlásit

posouvám

charron
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:45
- Nahlásit

Nebyla jsem u toho, nevím co a jak se stalo. Stejně tak vy. Takže ani mně ani vám nepřísluší to odsuzovat. Psi jsou, jak se píše výše, venčeni dobrovolnými venčiteli.
Měl byste si uvědomit, že ti lidé dělají pro psy víc, než vy. A už kvůli tomu byste si měl tyhle příspěvky odpustit.
Navíc, tohle je téma založené z důvodu hledání nového domova pro Baronka. Pokud nemáte nic k tématu, prosím, nezahlcujte ho svými ironickými poznámkami, které v tomto směru nijak neprospějí.

Děkuji.

Tony
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:19
- Nahlásit

charron
já hradecký útulek znám, je uprostřed lesů, široko daleko žádná silnice (jen příjezdová k útulku). Psy tam venčí dobrovolní venčitelé, kteří nemají psa pouštět, ale určitě se může stát, že se pejsek někomu vysmekne.

I když vlastně nevím, proč tu reaguju zrovna na poznámky Psíčka... takže je to info spíš pro ostatní.

charron
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:44
- Nahlásit

Tony

Děkuji, já jsem sem nepsala ve snaze nějak poškodit útulek, jen jsem chtěla přiblížit povahu pejska...
Chápu, že k tomu mohlo dojít, a chápu, že se to může stát.

charron
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:33
- Nahlásit

Psíček

Zdrhnout může každý pes. S minulostí i bez ní, útulkáček i milovaný majiteli...
V čem je rozdíl, když se urve majitelce a když dobrovolnému venčiteli? Hlavní rozdíl je ten, že majitelka má šanci tomu předejít, protože by svého psa měla znát a vědět, jak na co reaguje, zatímco venčitel se snaží za vymezenou dobu uspokojit potřeby co největšího počtu psů, takže na nějaké poznávání není čas.

Myslím, že je dost pokrytecké to někomu vyčítat. Nevíte, co a jak se stalo - mohlo rupnout vodítko, mohl se vyvléci z obojku, praskla karabina, vysmekl se... Je spousta běžných nehod, která se lidem občas stávají a která bohužel u takového psa končí útěkem.

Ale je mi jasné, že někdo tak neomylný, vševědoucí a 100% ve všech směrech tohle nepochopí a bude remcat dál

charron
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:49
- Nahlásit

Tohle vlákno bylo založeno na pomoc Baronkovi a ten stále hledá domov. A to je to jediné, o co mi jde. Vy si, prosím, založte vlákno vlastní a řešte si tam co chcete, s kým chcete a jak chcete. Nebo si zajděte do té cukrány, možná tam nějakého posluchače najdete.

Víc k této části nemám co říci. Očividně nám jde každému o něco jiného, tak nevidím důvod, proč bychom si měli vzájemně křížit cesty.

Děkuji.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání