| Autor |
Zpráva |
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:41
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/563748-baila-hleda-domo v
komentář zbytečný, více na videu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 23:01
- Nahlásit
kokrvnouzi
Myslím si, že videa u psů v nouzi jsou ženiální nápat. Už to začali praktikovat na Slovensku, když inzerují psy v Německu, aby je lidi viděli i "na živo". A pokud se to i tu vydá tím směrem, tak by to mohlo být fajn.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 23:17
- Nahlásit
impact
Fotka je vždy jen fotka... v Ústí čas od času něco natočíme, Děčín se taky nakazil...snad i ostatní se přidají...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:21
- Nahlásit
to je super, ten pes vypadá úplně jinak, než když je vyfocený někde zhroucený v koutku kotce. snad to pomůže k umístění.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:35
- Nahlásit
Já si třeba tady o té fence teď myslím, že je naprosto úžasná. Na fotce by mne zaujaly max ty uši.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 08:38
- Nahlásit
impact
na fotce by mě nezaujalo vůbec nic
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:01
- Nahlásit
odborník žasne, lajk se diví jak by řekl viki s pérem :-D
ta fena, když mě viděla poprvé se tvářila, že mě hodlá kousnout do pr... avého stehna :-D, jestli vlezu do kotce, zhruba týden později kdy se fotila už to nebylo tak kritické nicméně stále se bála takže fotka, ač si myslím, že vhledem k okolnostem je dobrá, pořád není ono. po třech dnech co se mnou byla na vycházce předvádí tohle, většinu prakticky z fleku, uměla sedni, lehni, dej pac, zbytek jsem prostě vzala piškot a zkoušela co je pro něj ochotná udělat...tohle jsou věci, které člověk nepozná ani když bude stát před kotcema koukat se na ní...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:03
- Nahlásit
Je úžasná!
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:19
- Nahlásit
teda,..fakt kontaktní pejsek/fenka/ jen co je pravda. Jak se sakriš takovýto pejsek muže octnout v útulku. Toho musí nikdo postrádat a hledat!
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:27
- Nahlásit
inari
bohužel, zatím se nikdo nesháněl po podobném psisku...
si ani neumím moc představit, jak by se mohla sama ztratit, po třech dnech okolo mě poletuje a většinu času tráví tím, že na mě zírá jako na střed vesmíru, což teprve na někoho, kdo by jí měl od štěněte...spíš jí někdo s tou ztrátou "pomohl"
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:29
- Nahlásit
no já mám "čerstvé" štěňdě BOC /fenku 7,5měsíce/ a uvažoval jsem o kamaradu pro ni, ale až ji bude tak cca 1,5-2 roky. Ale tahle fenka je faakt užasná
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
inari
no to teda, parádní je, že už je vychovaná, měla jsem jí chvíli zavřřenou v budově a po tu dobu se chovala slušně (už byla vylítaná), ani tady tedy nevidím problém, nevím proč ji někdo přestal potřebovat...
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:56
- Nahlásit
No "každém případě" se k Vám ve středu pravděpodobně zajednu podívat ( protože jsem ten den služebně v Mostě) - když bych to takto udělal, tak bych vzal i naší Lindu - jak by se na sebe tvářily holky.
Ale je to moc brzo na dalšího psa v rodině,.. to se ještě musí promyslet.
Milan Zahradník
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:02
- Nahlásit
inari
není problém, pokud do středy bude u nás, ona se zatím ke psům tváří zatím odtažitě, nicméně už měla tendenci si i zkusit hrát. každopádně je nenapadá a to ani v případě kdy sama byla atakována jinou fenou, prostě vyklidila pole... za nezávazné podívání člověk nic nedá
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
to je mi jasné,..že muže mít nového paníčka co by dup.
Milan Zahradník
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:11
- Nahlásit
mě to nefunguje (
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
žanda
mě taky ne
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Mě stále ano tak zkusím ještě jednou zde URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
kokrvnouzi
stejný,........... se to prostě nerozjede, ach jo (
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:46
- Nahlásit
kokrvnouzi
taky tak, stránka se normálně načte, ale video nejde spustit zkoušela jsem to ve Firefoxu i Exploreru - faktem je, že jsem v práci za proxinou, zkusím to ještě večer z domova
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:48
- Nahlásit
kamarádce to z práce taky nejde, ale jí obecně nejdou videa
|
bea
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:46
- Nahlásit
Je fakt nádherná
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 14:26
- Nahlásit
kokrvnouzi
Ta Baila nemá třeba čip, či tetování?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:52
- Nahlásit
Koukám sem, proč jako borderkogri a musím říct, že ty uši, to je ono - ale nohy mooooc dlouhý
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:46
- Nahlásit
Je božííí!!! Mám doma skoro úplně stejnou kříženku...jen ty uši má klopené - a je to ,,atomový vořech´´ - což bude tahle určitě taky.Škoda, neumím sem dát foto / a ten postup -to je pro mě v jiném jazyce / - pomůže někdo?
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:15
- Nahlásit
Tak Baila dnes našla nový domov.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:18
- Nahlásit
inari
tetování nemá, pokud měla čip nebyl registrovaný (v ul je povinné čipování, takže se psi kontrolují)
|
inari
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:38
- Nahlásit
užasné, užasné!!
Ten pejsek si zaslouží využití a hlavně sportovního panečka.
|
lukas_420
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 01:49
- Nahlásit
kokrvnouzi prosim vas kolik ji v te dobe bylo let?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2013 08:07
- Nahlásit
lukas_420
Je to ve videu i v popisu videa:
20. 2. 2011 - Baila je asi roční kříženka border kolie, velmi hodná, vnímavá a učenlivá. Vhodná na psí sporty jako agility nebo tanec se psem. Pravděpodobně zvyklá žít v bytě. S jinými psy nemá problém. Čeká na nový domov.
|