Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Materiální sbírka - Praha 4
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:18
- Nahlásit

Ahoj.

Díky sbírce na Srbce mám možnost materiální sbírky (deky, ručníky, povlečení, obojky, atd.) na Základní škole v Modřanech. Pravděpodobně se může jednat o větší akci. Jenže.. Byl by poněkud problém s převozem do Srbců, takže dávám možnost tohle využít komukoliv, kdo by byl schopný si to zkoordinovat a převést. Sbírka není účelová čistě na Srbce, ale prostě do útulků, tže možno převést do útulku dle svého uvážení.

Měli byste někdo zájem? Pokud ano, kontaktujte mne prosím mejlem pro podrobnosti a předání telefonních čísel. Přijde mi škoda takové šance nevyužít.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:21
- Nahlásit

cau prosim te na jaky zakladce ta sbirka bude?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:25
- Nahlásit

Na té základce může určitě zůstat nějaká poměrná část k převezení do Srbců, ale budeme mít k dispozici jenom polododávku Kangoo - ta zřejmě nenaloží vše, proto další část může klidně do útulků jiných. Pro mě osobně neni velký problém něco málo naložit a do blízkého útulku zavézt, opět jsem bohužel limitovaná časem a prostorem - jen třídvířko, který má navíc totálně zavřenej kufr.

impact
odpo si zavolám s Maky, jak vidí tu cestu na začátku února, kolik prostoru v autě bude mít.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:27
- Nahlásit

Gerda
auto budu mít prázdný, trixe i moje věci dám mezi sedačky. Takže kufr a celý zadní sedačky jsou volný

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:27 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

sarax
Pertoldova či tak nějak. Kontakt kdyžtak předám mejlem. No neděle se musí najít někdo, kdo se toho chopí.

Gerda
Zjisti, prosím.

A omlouvám se, že jsem tě do toho tak navezla.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:28 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

aaaa nase zakladka..super to mam vedle sebe fakt kousek,nepotrebujes ohledne toho s necim pomoct?

co se tyce prevozu veci..kufr by byl velky ale jaksi ve snehu nelze..pokud by neco bylo potreba zavezt jaksi ne na snehu jsme mozni

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:30
- Nahlásit

sarax
Potřebuju pomoct se vším... Resp. potřebuju někoho, komu dám kontakt na toho člověka, co to bude organizovat a tomu to předám.. Pro mne je to nesmysl, organizovat něco odsud.

Ten, komu to předám, buď může doložit MakyTriks s nákladem na Moravu (dle domluvy), nebo třeba chytit někoho, kdo bude mít cestu na Moravu a nebo prostě materiál převést do útulku dle svého uvážení..

Jak jsem řekla - přijde mi děsná škoda toho nevyužít. Ať už se to odveze "kterémukoliv" útulku.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:31
- Nahlásit

no jasne u nas treba Marsovice uvitaji taky ..takze neni problem..ok hele jsi na FB?v cz psu?
pokud jo PM tam

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:33 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

sarax
Tak chopila by ses toho? Ty vado, to by bylo skvělé!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:33
- Nahlásit

skype..pisu obratem

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:34 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

sarax
Aha, čéče, najdi mě tam spíš pod mejlem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:08
- Nahlásit

sarax
pani, měla jsem za to, že jste toho času bez auta....omylem jsem tedy uvedla impact v omyl....za což se omlouvám. Já budu instruovat a nakládat a navigovat Maky, až dojede pro věci. Bylo by dobré, aby pro Srbce zbylo to, co nejvíce potřebují, v množství vhodném pro Kangoo. Ale to Sarax_muš odhadne, co vše se do Kangoo vejde. A my s Maky přijedem ten druhý týden v únoru pro věci do Srbců. Pro Maršovky mohu taky něco vzít, ale fakt je to v řiti s tím autem, bez kufru, v třídvířku, zavezu tak leda velký prt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:24
- Nahlásit

Gerda
hele mě včera nabízel školník nějaký vyřazený povlečení z nemocnice..von teda jako myslí,že si něco vyberu dom bo to blbý nechal na hadry,ale nevyberu..je to bílý co sem viděla,klasika,mám to teda nějak pořešit: mohlo byse to vodvízt až na poslední chvíli bo škola je u párkingu a klíče mám,tak neni problém.Pak eště sou tam prej 2 kusy koberců,nějakej ten jekor nebo co,vcelku je to asi velký,ale mohlo by se to nařezat na kousky do kotců třá..nevim jak velký to původně je,ale zas ne moc..co teda s tim fšim?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
pozdrž to tam do ounorka, buď to naložim a odvezu do práce, uvidim, kam se mi vejdou koberce, jestli je nějak našťouchám, kdyžtak vezmu jenom věci, co se mi du auta vejdou, pak to vše s maky naložíme u mě v práci. Nechci mít moc míst, kam se musí zajet, je to drahý na benzín, ideálně jedno/dvě sběrný místa. Jedno bude u mě v práci, druhý v modřanech, od tebe to musim dopravit jindy, před tim. Ale jak s kobercema to nevim. jestli je můžeš nařezat, bylo by to fajn.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
Nechci mít moc míst, kam se musí zajet
jasně,ale dyš to povlečení jebnu do pytle,můžem to naložit kdykoli třá až mě budeš někdy nabírat na parkingu..je to vypraný to sem viděla,můžeš to klidně jebnout na balgon třá než se pojede

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
nene ani doma to mít nechci, jen v práci, nebo v té škole v modřanech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 12:49
- Nahlásit

Gerda
oká..

impact
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:02
- Nahlásit

Sarax musím pryč, kdyžtak napiš sem, to uvidim z mobilu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:09
- Nahlásit

Gerda
můžu ti vzít ty věci pro Srbce v pondělí na klikání?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 10:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
můžu ti vzít ty věci pro Srbce v pondělí na klikání?
To by šlo, pojedu svym autem a rovnou to tam naložíme a já si to vemu do práce. Nebude toho nějak extra hodně? Ať se to do knédla vejde...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání