Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Dobrmanka s PP v nouzi
Autor Zpráva
charron
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Dobrý den,
hledáme nový domov pro 9 měsíční DB (Blonda von Hohenflamme, Srbsko). Fenka je momentálně na klinice ve Vídni, kde absolvovala operaci abcesu. Nyní zdravotně zcela v pořádku. Je hnědá a KUPÍROVANÁ.
Majitelka se jí vzdala a klinika si ji dlouho nenechá, proto pro ni potřebujeme rychle najít nové majitele.
Bora (tak jí říkají) je nekonfliktní, zvyklá na děti. Převoz by měl být zajištěn do ČR a SK.
Pro více informací mě, prosím, kontaktujte na cerna.nikol@centrum.cz nebo na tel. 773 968 001.

charron
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 18:51
- Nahlásit

URL

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 20:30
- Nahlásit

Ta je nádherná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 20:44
- Nahlásit

charronjak se nekdo muze zbavit tak nadhernyho a jeste k tomu tak hodnyho zvirete jak pisete?

charron
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 20:59
- Nahlásit

To nevím, nechápu to, vzala bych si ji sama, ale mám 2 dobrmany a třetího prostě nemůžu
Nemám podrobné informace, co se tam přesně stalo, náhodou jsem se spojila s vetkou (Slovenka), co na té klinice pracuje, a poprosila mě, abych se poptala u nás, jestli by si ji někdo nevzal. Vím jen, že majitelka se vzdala veškerých nároků na ní a nechala ji na klinice.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 21:04
- Nahlásit

charrondoufam,ze se najde nekdo,kdo ji da perfektni domov,co to dat jeste na facebook,je krasna fakt,ac jsem na ovcaky,vypada primovne,skoda,mam taky uz dva dalsiho nemuzu.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 21:38
- Nahlásit

technická
zkoušel někdo kontaktovat chovatele? www.hohenflamme.com
Třeba by pomohli rozhodit sítě...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 22:03
- Nahlásit

charrontak juz je i na fejsu,at o ni vi co nejvic lidi a doufam,ze to trosku pomuze!

charron
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 08:51
- Nahlásit

kokrvnouzi
netuším...

nemethova5
na fejsu je, taky doufám, že se pro ni co nejdřív někdo najde... ozvala se nějaká paní, tak ji trošku vyzpovídáme a uvidí se...

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 19:10
- Nahlásit

posunula jsem to jedné paní ze Slovenska, která sháněla dobrmana pro známé, ti volali na zde uvedené číslo, ale prý se nemohou dovolat...

charron
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:03
- Nahlásit

Číslo je správně, nevím, kde je chyba. Už jsem vám to psala na FB, ale tímto alespoň posouvám nahoru

charron
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 19:26
- Nahlásit

Došlo ke změně (respektive já jsem špatně pochopila informaci a tím ji rozšířila chybně).
Budoucí majitel si bude muset pro fenku dojet. Je to hlavně z toho důvodu, aby se vyloučili lidé, kteří by chtěli zadarmo papírového psa a následně továrnu na peníze...

Děkujeme za pochopení.

charron
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 10:23
- Nahlásit

Fenka má nový domov v Rakousku

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání