| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 17:23
- Nahlásit
Prosím, Pražáci, pomozte:
Dnes odpoledne se v Praze ve Stromovce ztratili dva černí skotští teriéři, pes a fena, slyší na jména vavřinec a anděla. Mají reflexní obojky s telefonem, páníček má ale vybitý telefon a panička je v zahraničí. Pokud je někdo zahlédnete, prosím volejte mně na 723 910 671 nebo Ivanu Růžičkovou na 603 378 907. mějte oči na šťopkách, ať jsou brzy doma!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 17:36
- Nahlásit
plus telefon na paničku v zahraničí, ten mají na obojku, je dostupný:
+420-724-464-389
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 18:54
- Nahlásit
ZMĚNA INFO - PSI SE ZTRATILI NA PETŘÍNĚ!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 21:27
- Nahlásit
ruším pátrání, skotští hajzlíci nalezeni, právě jsme je předali tatínkovi majitelky, co je hlídal a neuhlídal ))
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 21:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Lucie od Arta
skotští hajzlíci nalezeni
Uff...
Petřín má co se ztracených psů týče špatnou pověst. Hodně psů, kteří se tam ztratili už se nikdy nenašlo... Je možné, že skončili jako potrava lidí, kteří obývají místní sluje.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 22:07
- Nahlásit
a sakra.
No, dvouletá Andělka byla odchycena na ulici, hledala asi cestu domů, o hodinu později se našel i desetiletý Vavřinec, hodná paní ho nalákala na piškot a odlovila, rovněž mimo park. V parku, kde se ztratili, se asi moc dlouho nezdrželi, jsou to ryze městští psi, vinohradští
|
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2011 23:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Lucie od Arta
jsou to ryze městští psi, vinohradští
šikulové a naštěstí úplatní ...
a sakra.
To jsem si přesně řekla a ani jsem to sem nechtěla psát, než jsi dala zprávu, že se pejsové našli. Bydlela jsem před nějakým časem blízko Petřína a potkala jsem dost lidí, kterým se tam ztratil pes a přes usilovný hledání už ho nikdy neviděli.
Historku o bezďácích, kteří je odchytávaj a žerou mám z druhý ruky, ale je fakt, že se na určitých místech Petřína vyskytují dost hojně (teď v zimě asi ne) a jsou mezi nima dost nepříjemný týpci.
(Na druhou stranu znám pána, kterej přišel o byt, což není nic těžkýho, a aby se nemusel vzdát psů, bydlel s nima v autě, i v zimě...)
|