Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / vyhublý dogák útulek Jimlín....převoz Praha
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 17:33
- Nahlásit

ahoj, našla jsem v útulku Jimlín vychrtlého psa ND...nakonec jsem doma vybojovala přechodný pobyt-potřebuje teplo, klid, žrádlo aby se dostal do kondice-a hledfáme nějakou dobrou duši, která ho doveze do Prahy....Roman ho pak dopraví z Prahy k nám. Tak děkuju moc a hezké Vánoce

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 17:48
- Nahlásit

URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:01
- Nahlásit

radkah
kristepane((( neni tam asi dlouho co? ondá sem koukala a nic takovýho tam neviděla...by se pak moh dát jiřce

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj, no Jiřka má Štěpku a asi ještě dlouho mít bude...No podle mě je tam tak dva dny. On se v tom útulku moc nespraví a hlavně na pobyt v kotci není moc vybavenej...Zítra budu volat do útulku, dneska je nechci rušuit a poptám se na ten jeho "straćh", bojím se aby nebyl útočnej..snad se najde někdo kdo ho dopraví do práglu a vemem ho do tepla...snad nám nezabije Pepku a kočky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 18:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

radkah
Jiřka má Štěpku a asi ještě dlouho mít bude...
to vim,ale to se nevylučuje ne?a jak je na tom s těma nohama? jako nechci bejt hnusná,ale zas tak růžově to do budoucna nevidim
voni ti toho asi moc neřeknou páč ted se chová tak a za měsíc někde doma se může začít chovat úpa jinak..to je dost obvyklý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 19:19
- Nahlásit

radkah
davidkova renata
to je karikatura lidi jsou zasraný jebky to říkám pořád, pokud se ovšem třeba dlouho netoulal

Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:12
- Nahlásit

okopírováno z miji:
...tak prý zabaven nebyl je to nalezenec, má ohromnou chuť k jídlu, ale úplně všeho se šíleně bojí. Údajně co se povídalo v místě nálezu...dotyčný majitel se odstěhoval nikdo neví kam, psa se pokoušel udat nebo přenechat. A pak info že někde u obce Bítozeves...je prý nějaký množitel.

baruska
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 00:01
- Nahlásit

chudátko vychrtlé, moc mu přeji klid a teplo domova a plnou misku žrádýlka a nějaké ty hladící ruce, jinak asi nepomůžu jsem ze sm. kraje

impact
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 08:54
- Nahlásit

Lidi jsou fakt neskuteční zmrdi.

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 01:08
- Nahlásit

URL

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 01:13
- Nahlásit

tímto posouvám převoz z Jimlína-znáte někdo ty dobrovolnice, které tam pomáhají

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

hally001
timto tě posílám do nejzažší prdele to snad neni vůbec ani možný

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 12:22
- Nahlásit

hally001
Co to je? To snad ani nemůže být pravda ne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 12:44
- Nahlásit

hally001
ale to už ta fena nepřežila že ne? to jí už musely selhávat orgány

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

kejtlin
Já si hlavně myslím, že i kdyby přežila, tak si odnese tak obrovské poškození psychického a hlavně fyzického rázu, že nemá význam jí udržovat při životě. V tomto případě je utracení vysvobození, ale soudím jen dle fotky, takže názor je ryze subjektvní.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

hally001
Já je znám. Co chceš?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

hally001
co TO JAKO JE,PROBOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:49
- Nahlásit

ahoj, dnes jsem mluvila s jimlínem. Pes se bojí a vrčí na vše co jde kolem. Má panickou hrůzu z vodítka a...vet ho uvidí v pondělí. Já se obávám, že pokud má strach, tak šoupnout ho do dvou místností s čoklama, kočkama, potkanama a prasetem-občas sem zajde na návštěvu. by mu moc klidu nepřidalo. Bohužel nemám prostor , kde by se mohl v klidu "vydýchat" a postupně získávat nějakou důvěru.. Roman tam zajede a zjistí o něm víc ..jestli se třeba nebude postupně zlepšovat a nešlo by to u nás.. . Jinak je v kotci vnitřním ..myslím na něj pořád.Tak se omlouvám za "akci"-měla jsem nejdříve zjistit info, ale nedovolala jsem se z té naší prdele. Tak vám děkuju. Vlčáčková
No já jsem právě myslela, jestli by o něm neměly nějaké informace..nebo s ním "nepracovaly"..davidkova renata
doufám že to poslání doprdele není definitivní. No já včera dostala tuhle chuděru emailem..pak jsem jí objevila na FB
Já doufám, že se ještě stihla chuděra nažrat a vyspat..než...ale možná to přežila, i když v Polsku měli podobný případ, ale vlastně horší, ta už se nepostavila a měla tak o 10kilo míň, a nepřežila to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:09
- Nahlásit

hally001
hele já mluvila včera na obranách s kámoškou,řikala ,že v Jimlíně je dost rozumnej chlapík,je to prý bývalý kravín a tak má i vnitřní kotce,má tam aji karanténu,jistě prý by nenechal psa v tomto stavu venku v kotci ..esi tě to uklidní..nakonec i sama píšeš že je uvnitř.Můj názor je to nehrotit za každou cenu,neni důvod rozesrat si zcela domácnost..počkej a uvidíš
doufám že to poslání doprdele není definitivní
záleží na tom s čim eště přídeš
osobně zcela souhlasim s eldorádem..bohužel

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
já vím, brali jsme z Jimlína Agátu-tu černou dogu..měli jsme jí doma asi 2-3měs a vypadala dost podobně jako tenhle "žluťák"-umístili jsme jí do skvělé rodiny. Pan Kubalík je v pohodě, jen jsem myslela, jestli nebudou potřeba deky-pokud by byl venku-a nějaký výživový doplňky a kvalitní žrádlo...když už ho nemůžu vzít k nám. No proto jsem dneska volala, protože jestli je pes vystrašenej , tak bych mu moc nepomohla, kdybych ho vzala do baráku plnýho lidí a zvířat...já myslela, že je jen trochu bojácnej S tím utracenjím ohledně tý chuděry...souhlasím taky, jen aby se aspoň nažrala a..je to děs. To musej ty štěňata střílet překupníkům..mi neříkej, že žádnej zájemce nechce vidět matku štěňat...hnus, flus...já bych si snad takový zmrda šla i vodsedět..teda v případě, že bys seděla se mnouRenčo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

hally001
..teda v případě, že bys seděla se mnouRenčo
snad by nám dali společnou celu...Roman by nám moh nosit bábofky a bochte))))
já to nečetla bo sem to nepřeložila,ani nevim odkud ta fena je,jako na ní dělali štěnata??? a z čeho je živila?..s tim nažránim to nevidim tak dobře,v tomdle stavu moc žrát nemůže stejnak..stejnej scénář jako v koncentráku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:34
- Nahlásit

na fc je nová fota tý doga,aspon tedy myslím že to je ten týranej,má obleček....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

brezen2008
no rozhodně vypadá o něco líp,chuděra

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
To určitě vypadá, ale otázka je jak to bude dál
Dost často to dopadá tak, že po prvotním zlepšení, následuje radikální zhoršení To v jakým stavu tohle zvíře bylo je neuvěřitelný, nechápu, že to vůbec mohla přežít
Viděla jsem nedávno fotky fili v dost podobném stavu a fena to nepřežila - mnohaorgánové selhání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:02
- Nahlásit

Eldoguero
myslim si totéž a vůbec se klonim k tvýmu prvnímu příspěvku.Zas ale zcela chápu,že když už se povede zvíře v tomdle stavu vydrápnout,chce člověk udělat všechno aby mu to nějak vynahradil,aby to nebylo celý zbytečný když měl to štěstí..je to na hovno prostě

hancaw
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:06
- Nahlásit

Chápu to dobře že jsou ty dogy dvě? Pes a fena? Nebo už jen blbě vidím že se mi na tom spodní obrázku zdá že je tmavá? jdu blejt velebnosti!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:40 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

hancaw
Já to pochopila, že ta žlutá je pes a je momentálně někde v útulku, je na tom sice asi hodně blbě, ale zdaleka ne tak jak ta tmavá dole, to je asi fena, jestli jsem dobře koukala. Každopádně teda

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
dík za foto

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
To je jasný a ty lidi naprosto chápu, ale jde o to, aby třeba psa, pokud bude očividně opravdu špatný nedrželi při životě za každou cenu, neprospělo by to nikomu
je to hnus

radkah
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:35
- Nahlásit

ta černá je v zahraničí-zřejmě Španělsko, ale staženo je to z německých stránek...žluťák je v Jimlíně

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání