| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 15:58
- Nahlásit
Lide dogovitý- nemáte někdo šanci tohodle pesana někde umístit i třeba jen dočasně- do lepších podmínek než které vládnou v Dětmarovicích ??
I třeba jen dočasně, než se mu najde domov- mám nabídku na jeho zafinancování od člobrdy, který si ho ale bohužel nemůže vzít domů, nicméně sponzoring by dal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 15:59
- Nahlásit
sakra jsem blbá- ještě fotka:
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:12
- Nahlásit
no, ale jestli to spíš není kříženec leopardího psa a ten už na leopardech v nouzi v nabídce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:14
- Nahlásit
PetraK
ach jo, ten je krásnej
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 17:15
- Nahlásit
http://www.leopardi.cz/ vlevo leopard v nouzi, hledají domov
ale to je celkem jedno, co je to za plemeno, hlavně, když najde domov
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Psíček
S touto dogou to souvisí tak, že když si na výše uvedené adrese rozklikneš dle výše uvedeného návodu položku Leopard v nouzi a následně položku Hledají domov, tak je tam v nabídce hned na prvním místě.
Neboj, vždycky když nebudeš něco vědět, klidně se zeptej, rádi ti poradíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Hanca
hele nevím, ke mně se to dostalo takhle. nemám moc času, beru to jak to přišlo, a i tu dogu v tom vidím, no.
ale to je celkem jedno, co je to za plemeno, hlavně, když najde domov
tak přesně,
vím jak to myslíš, aby byl správně identifikován¨a i kvůli vlastnostem dobře zařazen. Ale fakt nevím jestli je to víc to a nebo to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
Psíček
levopard
můžu si todle adoptovat??
Fajka
no je, a v těch podmínkách kde je, to pro něj asi nebude úplně to nej , ale to ostatně pro žádnýho psa z těch co tam jsou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:21
- Nahlásit
PetraK
levopard, to je zkráceně levopardál?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:26
- Nahlásit
Baysha
levopard, to je zkráceně levopardál?
ja, sichr
a pravopard je zkráceně pravopardál
a točprd, je zkráceně točte se pardálové
PANEBOŽE PROČ MY TADY ZE VŠEHO DOKÁŽEME UDĚLAT O.T.¨??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:46
- Nahlásit
levopard,
pravopard
ste volové ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
volové
Levo nebo pravo?
a to je fuck
HLAVNĚ KDYŽ SI NĚKDO I DOČASNĚ VEME TOHODLE PRAVÝHO ČOKLA
Páč to tam musí bejt peklo a to nemluvim vo tom, že tam prý má též mrznout malá čoklidová se štěňaty. PANEBOŽE PROČ DOVOLÍŠ, ABY SE TAKOVÝHLE ÚTULKU PROVOZOVALY??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:02
- Nahlásit
PetraK
hele ten je pěknej!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
pěknej
no je krásnej. Hodil by se k Náně - má taky velkej nos. a určo mu smrděj nohy, teda odtama bude asi smrdět celej, to je fakt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:05
- Nahlásit
PetraK
Hodil by se k Náně
ty seš pravovůl,vopravdu ,nabídni ho někde nebo už si to udělala? a kde?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
co myslíš, načíhne semka Monika a nebo Radkah?? Jako nepředpokládám, že by si ho mohli nakrvartýrovat dom a nebo určo ne nastálo, ale třá by věděly o někom, kdo by i dočasně ho pobral. Páč jak říkám, ozvala se mi známá, ona sama nemůže /smečka + koníky/, ale zasponzorovala by ho, aby mohl být v teple.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
pravovůl
no páč fšecko dělám dycky dovopravdy
nenabídla sem ho jinde, jen tady, páč na dogy v nouzi ho prý hoděj a kam jinam mě nenapadá.
RAAAAAAAAADKOOOOOOOOOOOOOOOO
MONIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
DE STEEEEEEEEEEEEEEEEE?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
PetraK
Monika a nebo Radkah
monča nevim,ale radka tu byla snad včera zrovna u mě ,v nejhoršim snad mám founa na Romańa esi majfurt stejnej..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
Ježíš, ten je krásnej.. Zkuste ho někdo rozhodit do všech inzercí..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
sim,sim a nemohla bys jim dát vědít ? Já měla jen emila na moniku ale nemůžu ho najít.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 22:11
- Nahlásit
PetraK
PANEBOŽE PROČ DOVOLÍŠ, ABY SE TAKOVÝHLE ÚTULKU PROVOZOVALY??
ptže jinak by mohli skončit třeba v Karviné. Možná se to změnilo, ale před časem se tam krmili psi lopatou a kotce čistily hadicí (s těmi psy uvnitř).
Změnilo se vedení, teď už je to jakžtakž...
takže pořád zlatý Dětmarky, i když jsou tam některé věci tak, jak jsou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 08:43
- Nahlásit
wami
víš, když vidím, že to jde dělat jinak, tak mě prostě berou všichni čerti co znám.
Psíček
Neječ Píp, bůh s tím nic nenadělá,
budu ječet, buduuuuuuuuuuuuu. páč nic jinýho mi nezbejvá prostě a musim si postěžovat. Vim, že bůh s tim nic neudělá, protože to by musel nejdřív vyhubit lidi. a k tomu se ešče asi nerozhodnul.
když tomu tolik lidí napomáhá
sem jedna z nich, nebo se o to aspoň snažím, abych pomáhala. Však to víš. Protože to je z mýho pohledu furt to jediný, co se dá dělat, když je tolik lidí bezohlednejch. Snažím se svou pomoc směrovat tam, kde to mám ověřený, že to má smysl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 08:57
- Nahlásit
PetraK
poslala sem radce emila,ale nevim jak je na netu,číslo musim dohledat někde ve starým founu esi se nějakým způsobem nesmázlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
díkuju, já si říkám, že by se takhle třeba někdo přes ně našel. Ta nabídka toho sponzorování do umístění do trvalého domova platí. Známá se snažila špekulovat, jestli by to nějak nemohla udělat, protože jí ten pes prostě vzal a je nešťastná, že to nejde. Ráda by pomohla aspoň takhle. Třeba někdo má možnost, ale nemá financ, tak by se to dalo skloubit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
PetraK
jo, jde to jinak... ale chce to peníze. a dobrou vůli... a obvykle kde je dobrá vůle, nejsou peníze...
tohle jsou obecní útulky, nikoliv zřizované někým z dobré vůle, ale ze zákona. Jsou, protože musí být. A lidi tam často dělají, co mohou, co je v jejich silách - ale někdy to líp prostě nejde.
Nějak už nevěřím na změnu těch velkejch věcí... On si ten svět, ten lidskej, neváží ničeho, ani života - a právě na tomhle je to strašně vidět.
No to nic, je to jen plácnutí do prázdna, nic tím nezměním. Prostě jen povzdech, no.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
wami
Bohužel to neplatí jen o obecních, tedy povinnostních útulcích. Znám jich několik, které jsou dokonce zaštítěné Ligou, do kterých by se vám eklovalo i nakouknout. Ale provozovatelé mají zase moc pěkně opravený barák, bazén, nové auto...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:54
- Nahlásit
PetraK
máš emila,joudo..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
díky zmrzlitýdo. To je dnes krásný den, že Albete??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 12:09
- Nahlásit
Psíček
..tedy pokud nechceš pochválit .
ne nechci pochválit.
No když ti to dělá radost
nedělá. paradoxně nedělá, protože je mi vždycky smutno, když jdu do útulku. Ale prostě protože jiné řešení já nevidím, tak se snažím v místech kde to podle mého názoru má smysl, trochu přispět, aby to místo mohlo poskytnout zázemí těm psům, kteří to zatraceně potřebují.
že je zbytečný to rozebírat.
bať, páč prostě každej budeme psát to svoje a ani jeden nepřesvědčí toho druhýho. A já ani přesvědčovat nikoho o ničem nechci, já si jedu ve svejch kolejích a jak si jedou jiní, to je zas jejich jízda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 13:07
- Nahlásit
já tě hošíčku levopardí poposunu
|