Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztratil se pes - Tišice!!!
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

Dnes v noci nebo brzo ráno se ztratil v obci Tišice, okr. Mělník, pes - kříženec bernského salašnického s ovčákem(nebo rotwailerem). Jmenuje se Blesk a jsou mu 3 - 4 roky. Na krku má obojek se jménem, telefonním číslem a nápisem ODMĚNA.(Obojek mohl ztratit.)Foto zítra.
Telefon na majitele je 602 28 30 28...!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:39
- Nahlásit

Barča85
budem koukat bydlíme kousek

Barča85
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

Tak pejsek se stále nenašel a bohužel nemáme ani foto..((

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:34
- Nahlásit

Barča85
my ted´ ven nechodíme jsem nemocná, ale daůa jsem echo lidem co chodí do Mlékojed na cvičák, že kdyby se takový pes objevil at´mi zavolají já bych zavolala vám, je zvláštní, že nemáte foto svého psa

Barča85
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 17:17 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

kejtlin
Není to můj pes(já mám fotek svých psů tisíce), kamarádky přítel tam má servis a toho psa tam zanechal nějaký "super" zaměstnanec, má ho v Tišicích spolu s ještě jedním - ten zůstal - v autoservisu na hlídání. Je divné, že psi byli dva a ztratil se jen jeden - druhý byl taky mimo areál, ale hned u plotu. Podhrabali se pod plotem.
Info o zaběhnutí je snad už úplně všude - útulky v širém okolí, veteriny, policie, hlásil to několikrát rozhlas...
Nikdo ho neviděl...

Barča85
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 21:16 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

tak konečně se nám podařilo získat foto psa...

Jinak stále hledáme...

romcca
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

Hezký pes. Vůbec jsem ho tu v okolí nezahlídla. Kdybych ho viděla, určitě hned zavolám

Hanca
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:05
- Nahlásit

pejsek Blesk byl dnes po měsíci konečně nalezen, ztratil se 13.12. a od 15. 12. byl v útulku v Lysé, kam se poslalo několik meilů a proběhlo několik telefonátů...A pes byl objeven čirou náhodou..To jsou mi ale praktiky..((

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:12
- Nahlásit

Hanca
pejsek Blesk byl dnes po měsíci konečně nalezen - zbožňuju dobré zprávy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Hanca
A pes byl objeven čirou náhodou..To jsou mi ale praktiky..((
to je bohužel naprosto normální se divim,že se eště divíš!
jinak samosebou bezvááááááá

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:18
- Nahlásit

pejsek Blesk byl dnes po měsíci konečně nalezen, ztratil se 13.12. a od 15. 12. byl v útulku v Lysé, kam se poslalo několik meilů a proběhlo několik telefonátů...A pes byl objeven čirou náhodou..To jsou mi ale praktiky.
Tak to je hustý.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:33
- Nahlásit

super že se našel ale jinak na podobný náhody.....

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:59
- Nahlásit

pejsek Blesk byl dnes po měsíci konečně nalezen, ztratil se 13.12. a od 15. 12. byl v útulku v Lysé, kam se poslalo několik meilů a proběhlo několik telefonátů...A pes byl objeven čirou náhodou..To jsou mi ale praktiky..((

u mých známých to bylo podobné. Jednalo se o loveckého psa s čipem a tetováním. Našel se po 3 měsících v útulku v německu (neměl zadní nohu chudáček). .. a po majiteli chtěli peníze za tu dobu, co byl v útulku.Umíte si asi představit tu cenu za tři měsíce. Majitel se rozčílil a řekl že jim žádné peníze nedá, a že je bude žalovat, protože nekontaktovali chovnou stanici.

RenataL
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 08:57
- Nahlásit

Četla jsem i o případu, kdy si majitel vzal psa z jednoho českého útulku (kde byl pes několik měsíců) a teprve když šel po měsíci k veterináři, zjistilo se, že pes má čip a někdo ho postrádá. Nechápu, proč útulek provozuje někdo, kdo nemá zájem to dělat pořádně. Čtečku může sehnat i zadarmo jako sponzorák, otázka je, jestli ji ale pak použije.

ad denyk: na místě majitele (psa z německého útulku) bych se spíš ročílila, že nenačetli čip a nekontaktovatli databázi. Pokud není káme úrazu v tom, že si majitel psa nezaregistroval, takže byl čip k ničemu. Plemenná kniha vede jen k chovateli a dohnat u něj telefon na majitele může být oříšek, to jsem zažila na vlastní kůži.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání