Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezený Kuvasz (Tweety) - Ostrava
Autor Zpráva
rain
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:54
- Nahlásit

Předávám info od kolegy:

Fena, plemene Kuvazs (nejspíš), nalezena 4.11. v Ostravě-Pustkovci, jen s obojkem - nápis TWEETY, hubenější, takže možná už byla venku, déle, nebo je to tím, že je ještě mladá, věk cca do dvou 2 let. TEL: 606 730 406

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:28
- Nahlásit

koukám že má paspárky na obou zadních...a málo osrstěná, neviděla bych to s kuvaszem tak divoce.

Hanca
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:36
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7138824/Prodam-fen ku-Stredoasijskeho-pasteveckeho-psa.php trochu mi připomíná středoasijata, to jen pro srovnání foto z inzerátu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

Hanca
no se středoasiatem jsi teda úplně mimo

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:05 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Mucholabka
Ta Tweety je poměrně hodně podobná nebožce Akéle. Jistý šarlatán z Vysočiny taky rozhlašoval, že je Ovečka křížený středoasiat (a to navzdory tomu, že jsem mu říkala, že znám oba Akiny rodiče)

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:45
- Nahlásit

Psíček
Podle mě jo. Samozřejmě teda můžu věřit Tchořovi, který ji prý viděl jak se má moc dobře. Ale důkaz nemá . Taky bych mohla věřit tomu, že ji unesli mimozemšťani... co já vím.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:53
- Nahlásit

Biluška

A co myslis, ze se ji stalo? Nekdo se tady o ni jednou zminil, tak jsem tu kauzu hledala v diskuzich dozadu a nepodarilo se mi dopatrat, jak vlastne dopadla, tak me to docela zajima.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 21:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nikdo neví jak dopadla. Ten pošahaný šarlatán ji prostě někomu dal a kontakt podle mě vůbec nemá. Prostě vodítko z ručky do ručky a sbohem Akélko Od té doby ji nikdo nikde neviděl. Byla jsem v kontaktu se všema pražskýma veterinama - nic. Všechny oddělení státní i městské policie v širokém okolí - nic. Městské úřady - nic. Cvičáky - nic. Prostě zmizla ze světa. Ona byla hodně nápadná. Jak vzhledem, tak povahou a měla prostě takové fluidum, že člověka zaujala. Někdo by si ji zapamatoval, některý veterinář, kdokoliv...hledalo ji fakt hodně lidí. Myslím, že kdyby v té Praze byla tak by ji někdo potkal někde při venčení. Když nic jiného . Podle mě nežije.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání