| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:30
- Nahlásit
Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nedělá jejich stránky.
Nedala by se domluvit nějaká častější aktualizace anebo domluvit udělat nové přehlednější stránky?
Měla jsem dojem, že někdo odtud se "tím útulkem" už dříve tady nějak zabýval.
http://www.mesto-bohumin.cz/index.php?sekce=2&rubr ika=118&lang=cz to tam od konce září není žádný nový pejsek?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
Psíček
hurá Psíček je tady, už jsem si říkala, že jsi tu strašně dlouho nebyl!
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 16:24
- Nahlásit
Psíček
Čéče, teda můžu li tě tak oslovovat, vzhledem k tvé přezdívce. Potřebuju posekat zahradu a další zábavy, jež nestíhám. Přijeď být užitečnej! Myslím to vážně!
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 16:43
- Nahlásit
Psíček
Co za to?? No tvůj pocit, že seš konečně užitečnej! To není málo. Věř, že je to příjemnější pocit, než být rejpalem, co ho mají rádi asi jako blechu. Navíc bys vypracoval tvůj obličejíček, cos poslal vyfocenej v jiném tématu. Zahrada je nemalá a pěkně do kopečka.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 16:48
- Nahlásit
Psíček
P.S. Dlouho neváhej! Čumáček budeš mít po pár dnech u nás, k nakousnutí. Páč i pár záhonů čeká na rytí. A to je právě tvé hobby.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
Psíček
A tak to jó. KOnčím teorii na téma užitečnost a jdu se kochat v reálu tím pocitem jednoduchých.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
http://www.mpbohumin.cz/cz/utulek-pro-psy/nalezenc i/
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:15
- Nahlásit
no, to jo,díky, ten odkaz znám, ale to jsou odchyty, takže ti psi klidně už mohou být doma. Proč teda nejsou doplněni na útulkovém webu? A mohlo by tam být uvedeno třeba základní - věk, pohlaví...příp. kde byli nalezeni
|
rain
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 06:45
- Nahlásit
To já opravdu netuším a ani to tady na fóru nejspíš nezjistíš.
|