| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
můžeš mi prosím poslat kontakt na tu kamarádku, co to zařizuje? možná se něco rýsuje... baysha (uzenáč) centrum.cz. Dík
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:24
- Nahlásit
Baysha
snad to vyjde.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:28
- Nahlásit
Martinna
no je to zatím zcela ve hvězdách, určitě ještě pátrání neodvolávejte
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:37
- Nahlásit
Baysha
tak držím pěsti , já se taky ptala, ale zatím bezvýsledně .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:39
- Nahlásit
Gerda
může zkusit zavolat Walděje, jestli by se čokl nehodil na asistenci
hele ten ale chtěl jen čupky..navíc myslim,že to už nebude aktuální
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:04
- Nahlásit
Baysha
E-mail terezkazimova@seznam.cz
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Děkuju, kontakt jsem předala, uvidíme
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:09
- Nahlásit
no, jen doufám, že štěně nebude mít nějakou "nehodu"...
http://sip.denik.cz/zpravy/celebrity-tyraji-sve-mi lacky20080726.html
citace:
Zpěvačka nemá ke zvířatům vztah a neumí se o ně starat. „Každý její pes měl podivný osud a za pár měsíců za záhadných okolností zmizel,“ říká dlouholetá známá zpěvačky. „Ještě v Jevanech s Láďou měla irského setra a jezevčíka. Jezevčíka dala chůvě, setra si vzala s sebou do podnájmu v Říčanech a ještě si pořídila čuvače. Oba umřeli za záhadných okolností. Setra prý jí někdo otrávil a čuvače přejelo auto! Do Uhříněvsi si pořídila dva voříšky. Artur je dostal od prarodičů. Přežili jen pár měsíců. Pak se prý podhrabali a ze zahrady utekli….“ líčí podivné osudy psích kamarádů.
Posledním psem Bartošové je rhodezský ritchbek Gejša, kterou si zpěvačka pořídila v roce 2004. Ta zatím u Ivety stále je, ale na procházky s ní Iveta nechodí. Venčí se jen na zahrádce u domu. Gejša má nejspíš domácí vězení. Snad aby ji nikdo neotrávil, nepřejel nebo aby se omylem nepodhrabala...
Není to úplně nejdůvěryhodnější zdroj informací, ale stejně...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 00:30
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka Jako to je vážně šílené, proč jim lidi porodávají psi ? Fakt to je na přesdržku, nakopat jí zadek ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 05:31
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Hipík a Tonička a Rozinka Jako to je vážně šílené, proč jim lidi porodávají psi ? Fakt to je na přesdržku, nakopat jí zadek ...
proč jim lidi prodávají psy? ptž třeba nečtou bulvár-já ho taky nečtu, a myslí si, že se právě u celebrit budou mít dobře a většinou i mají.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
nebude to modelka, spíš nějaká čubka jenom.
Tak tohle už o ní vím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 09:06
- Nahlásit
Hm a nebo pak můžou říkat, vode mě si koupil čokla samotnej XY!
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
Vy jste zde někdy tak strašně zlý.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
Cesmina
a to mají dotyčnou plácat po rameni, že se zbavuje už bůhví kolkátého psa?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlin
proč jim lidi prodávají psy? ptž třeba nečtou bulvár-já ho taky nečtu, a myslí si, že se právě u celebrit budou mít dobře a většinou i mají.
Ani já ne, protože mě bulvár nudí. Nezajímá mě, jestli si nějaká rosnička nechá udělat umělý kozy atd... Ale pokud někomu předávám psa, zjistím si o něm co nejvíc informací (viz Googl), a tyto zjištěné informace osobně ověřím. Ženský, která má předčasnou úmrtnost 4 psů z 5 (neověřené) a navíc evidentně problémy sama se sebou (úplně stačí, jak se I.B. sama prezentuje i v jiných médiích než bulváru), bych psa neprodala.
Cesmina
Vy jste zde někdy tak strašně zlý.
Jo, asi jo. Jenže šílené množství opuštěných nechtěných psů a blbejch konců, je u nás právě díky takovým lidem. A je mi úplně u p*dele, jestli je to nějaká hvězdička nebo ženská od vedle..
Kdyby si takhle počínal kdokoli jiný, tedy pořizoval si psy a po pár měsících se jich zbavoval, protože ho začali obtěžovat, byla bys k němu tolerantní?
Štěně skutečně někdy může ubírat energii a jít pěkně na nervy, stejně jako dítě, partner, kamarádi...
Dospělej člověk ví, že je to obrácená strana mince..., pokud to ovšem není nezodpovědná samostředná hysterka...
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
Tak co nejaké novinky, bude mít pejsek nového pánika ať už je od té ženské pryč , je fakt totálně mimo http://ocko.stream.cz/specialy/522060-iveta-bartos ova-zadarmo-a-nahlas
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:55
- Nahlásit
Martinna
mazec ten odkaz...proč se na tanyny nevykvajzla když měla už nakoupeno?
Ať se pes brzy dostane do dobrých rukou... Iveta nezvládá sama sebe natož psa!
|