| Autor |
Zpráva |
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
OS Místo Nová Paka, domácí depozitum Praha, daruje do dobrých rukou štěňátko, křížence, fenku Julinku..
Julinka je malého vzrůstu, asi dva měsíce stará, 2 kila vážící černá kulička..Je to malá dračice, proto bych jí ráda dala aktivním lidem - rozhodně to nebude žádný povaleč na gauči..
Julinku mám doma třetí týden a za tu dobu si zvykla na jméno, chodí čůrat ven nebo na plínku a venku se drží hezky u člověka, na zavolání okamžitě přibíhá - i ze hry s ostatními psy (mám ještě další tři)..
Fenka je u mě v Praze, po dohodě můžu dovézt..
Darování bude podloženo darovací smlouvou.
info na hlozi@seznam.cz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
Barča85jezis ta je klaaaasnaaaa.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
nemethova5
je krásná, ale hlavně úžasná..fakt, ta povaha...
ještě jsem měla jejího bráchu, ten už jel do novýho domova minulý týden a ten byl prvý opak, takový záprdek...
ona je prostě super, myslím, že bude dobrá třeba na agi nebo tanec..všechno se rychle učí..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:23
- Nahlásit
Barča85mi se hrozne libi,skoda,ze by uz treti psik neprosel,je fakt uzasna,to verim ze je uzasna povaha,to uz clovek vidi celkove je fakt nadherna.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:25
- Nahlásit
nemethova5
no, přiznám se, že ačkoli je na mě malinká, tak bych si jí, kvůli té povaze, nejradši nechala sama, ale čtvrtý pes už by byl moc...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
Barča85to verim,jsem zkousela mati lamat,bohuzel!nepodarilo se,takovej malinkatej kulisek se uz tady ztrati,nemam sanci,jen doufam,ze najde tak hodneho majitele jak jste vy pani.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:31
- Nahlásit
nemethova5
já taky doufám..
je fakt, že už jsem asi dvoje lidi odmítla, nechci jí dát pochybným individuům, kteří se do telefonu ani nepředstaví a rovnou chrlí "dobrý den, máte ještě tu fenku, tak já bych si jí vzala.."..
tak to vážně jako nee..
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:46
- Nahlásit
Barča85
A ako vypadal bracha? Ona je uzasna, ja v nej vidim minifundla Brala by som ju hned. Proste laska na prvy pohlad Ale bohuzial Ale je fakt uuuuuuzasnaaaaa, nemozem sa na nu vynadivat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
pigieze jo???je nadherna!je to takovy maly rostacek,ach jo!
Barča85tak ja bych reagovala,tak samo,chtela bych videt vic o tech lidech co si ji berou,taky bych si kazdyho predem obcihla!
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:22
- Nahlásit
pigie
brácha úplně stejně, akorát výraz trochu jiný..
na fotu brácha Julinky - Romeo (v novém domově Tim)
nemethova5
však já se taky tak nějak vyptávám, ale fakt jako tahle slečna (podle hlasu tak kolem 15ti let) byla hustá..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:26
- Nahlásit
Barča85
a proč si ji nemůžeš nechat?
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:28
- Nahlásit
kejtlin
mám už tři psy v bytě, přítele, který už dalšího psa odmítá, navíc plánujeme mimčo..
prostě další pes nelze...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:39
- Nahlásit
Barča85tak to je jasny,hele,julinka je hezci,nemuzu si pomoct.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:56
- Nahlásit
Barča85
Jsem ji přeposlala těm známým co shání štěně. Ještě se neozvali. Ale paní nemá doma mail, takže se k tomu asi dostane až v pondělí v práci.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:04
- Nahlásit
Barča85
taky už dva dny koukám, to je pusinka malinká Bohužel taky máme už plno a až našim odejde Alfíček(už asi brzo ) tak ti by potřebovali útulkáčka, ale ne už štěndo a klidnějšího...Šoupla jsem ho sestřence do mailu - ona chce koupit Českého strakatého - právě na agility a k malému dítěti - tak kdyby ji to chytnulo....(stará fenečka jí umřela na jaře )
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
Biluška
worick
Díky moc..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
Barča85
ty vado tak ta je ale božíííííí ..co jí nacpat radkah ?? ale pro starší manželé asi né co?
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
pro starší manželé klidně, ale pro aktivní starší manželé, kteří se jí budou opravdu věnovat..
radkah hledá něco odrostlejšího, klidnějšího..proto jsem jí tam nacpala Bonu..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
hop s Julčou nahoru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
Je Julča ještě volná? Bych měla zájemce
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
Biluška
ahoj, volná ještě je..
ať se mi zájemci ozvou na meil hlozi@seznam.cz
doufám, že to jsou ti nejvíc nejlepší lidičkové..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:34
- Nahlásit
Barča85
paní mailem nedisponuje. Jedině v práci a ten jí hlídají, aby hl nezneužívala a neokrádala tak stát Byl by na tebe telefon? Jinak nejlepší lidičkové to pochopitelně jsou a měla bysem je pod dohledem, páč se s paní potkávám v práci (já tam kanyskuju, ona krmí a přebaluje) a céra by k nám chodila agilitit.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:23 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit
Biluška
a mají auto??nebo jako takhle, já bydlím v Praze, tak aby se pro ní nějak dostali, páč až kvám do Orijentu si to nelajznu..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:24
- Nahlásit
Barča85
Mám poznačeno, můžeš smáznout. Včil nestíhám, stran dopravy se ozvu pozděj a pořešíme to
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
Biluška
hele, ať se mi paní ozve, nějak se domluvíme..
Rozhodně preferuju předání z ruky do ruky, ne žádný posílání po někom..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 16:21
- Nahlásit
Biluška
jak se jmenuje ta tvoje známá..???
přišel mi meil, tak jestli to není ona, i když asi ne, o tobě nic nepíše a navíc jsi říkala, že nemá meil....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 16:29
- Nahlásit
Barča85
paní Škodáková, ale ta asi nepíše.
Rozhodně preferuju předání z ruky do ruky, ne žádný posílání po někom..
To teda asi bude problém, páč dost pochybuju, že se jim bude chtít jet až do Prahy (když teda odhlédnu od finanční stránky věci) a tobě se zase nebude chtít jet až do Oryjentu . No předám jí to číslo a uvidíte.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 17:08
- Nahlásit
Biluška
To teda asi bude problém, páč dost pochybuju, že se jim bude chtít jet až do Prahy (když teda odhlédnu od finanční stránky věci) a tobě se zase nebude chtít jet až do Oryjentu
no, právě..přecejen jí beru jako svý štěně a prostě chci vědět, komu jí dávám..navíc se podepisuje smlouva a tu prostě chci mít v ruce..
dej číslo, ať mi cinkne..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:16
- Nahlásit
Biluška
Tak paní se vůbec neozvala, zato se ozvala jiná, po telefonu moc sympatická paní, takže "vyhrála" ona..
Zítra si pro Julinku přijedou..
Děkuji všem za spolupráci..
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:23 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit
Barča85
přeji Julince hodně štěstí.
|