| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:16
- Nahlásit
Vím, že je u nás dost psů, jsem si toho vědoma, ale v tomhle případě to prostě nešlo jinak, než fenku dostat k nám, upla se na mojí ségru, ta jí dala ubytování a nyní už se fenka nemůže vrátit na ulici, to už by prostě nezvládla, už je zvyklá být s člověkem, jenže u nás už je šest pejsků, tak jsem slíbila, že pomůžu s tím, dostat fenku sem, ale musíme jí najít páníčka. Akce začala na základě toho, že o ní měla zájem jedna paní, když se to celé rozjelo, paní si to rozmyslela s tím, že chce vlastně štěňátko, jenže už nešlo couvnout. Veškeré informace mám na stránkách v novinkách, kde je na Bejbynku přímo i odkaz, prosím zkuste to poslat dál, třeba se někomu zalíbí ... URL
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:20
- Nahlásit
krasna pozeptam se
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 23:21
- Nahlásit
Děkuju Je maličká, má 6,3 kg
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:50
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ta je krásná ,určitě se udá..a vaše pohnutky stran stěhování řeckejch psů nám jaksi chápu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:27
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Bejby je fakt hezká 6 nebo 7 psů, není to už jedno? ))) Když se upla na sestru.....
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
Já myslím, že ona se upne na kohokoliv kdo se jí ujme a bude jí milovat Jedno to bohužel není, jako mít zahradu, tak bych to asi neřešila, ale takhle jo, navíc ségra si pujde do školy a bylo by to na mě a já se potřebuju věnovat těm šesti co máme Taky si myslím, že šoupnout jí takhle do cizí smečky, když ona toho člověka potřebuje opravdu u sebe, že by to nebylo to pravé, tak snad se pro ní někdo najde, ona je maličkáááá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
A je zdravá?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:41
- Nahlásit
Nepochopila jsem, jestli je fenka už v ČR nebo ještě v Řecku.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
Tak už jsou na cestě k nám, let zvládla naprosto v pořádku, jen pak byla ráda, že už je z toho venku )) Je naprosto zdravá, ve skvělé kondici, je jí rok, má čip, očkování, odčervení, spot, prostě vše proto, aby mohla v pořádku cestovat, několikrát je prohlídnutá veterinářem
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:50
- Nahlásit
Tak máme holčičku doma, možná budu mít na večer rozhovor s paní, které se moc líbí, tak snad z toho nesejde, více je zde
|