| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:04
- Nahlásit
Kamarádka v sobotu 25.9.2010 našla mezi Mimoňí a Hradčany mladého psa - vzhled zlatý retriever a nebo plavý howawart ( případně kříženec tohoto vzhledu) - cca 1 rok, velmi kontaktní hodný k dětem a ostatním psům, nemá tetování - čip ještě neví - na sobě měl pouze antiparazitární obojek - zatím ho má u sebe, nikdo z místních ho nepostrádá - nehledáte ho někdo?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 21:52
- Nahlásit
Ahoj a je na kamarádku příp. nějaký kontakt, kdyby se našel majitel psa? NEbo aby se mohl inzerát zkopírovat třeba na FB?
A nebyla by třeba fotečka pejska?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:33
- Nahlásit
Hanca
JJ, kontakt mám - jenom mi to bylo hloupé sem dávat její mobil - tak pes je u paní v Mimoni na čísle: 723987991.
Fotku se budeme snažit pořídit, veterinář ho prohlídne jestli nemá čip. Jinak v okolí nevisí žádné letáčky a tak asi nebude místní.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:32
- Nahlásit
Jasně, zkontrolovat tetování, čip. zavolat policii, útulky, nejbližší veteriny, jestli tam psa někdo nehledal.
Zde rady, co dělat v příp. nálezu psa, pokud ten odkaz neznáte: http://www.utulky.estranky.cz/clanky/nalez.html
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:38
- Nahlásit
Hanca
Díky!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:37
- Nahlásit
Tak nahlášeno to mají všude - policie, městský úřad, veterináři, do útulku se volalo pokud by se někdo sháněl po psovi tak kde momentálně je - čip nemá a nikomu asi nechybí.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
fotečka by nebyla? Kdyžtak prosím foto poslat do maila, mám ho ve členech. Někomu snad chybí, když má ten antiparazit. obojek...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:23
- Nahlásit
Hanca JJ, fotku prý vytvoří, tak ji zkusím dát sem, kdybych to neuměla tak pošlu na mejlíka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
fotku ještě nemám, tak alespoň posouvám
|