Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Odchytové kotce v Hlučíně, o. Opava nabízí pejsky k adopci, někteří v kotcích i víc než rok
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:18 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

http://www.hlucin.cz/zpravodajstvi2/zivotni-prostr edi/utulek-pro-psy.html

Záchytná stanice pro psy
záchytné stanice: TS Hlučín s.r.o., se sídlem Úzká 717/3, 748 01 Hlučín, IČ 25887289

V záchytné stanici pro psy v Hlučíně na ul. Markvartovické, v areálu TS Hlučín s.r.o. se nyní nachází 7 psů čekajících na své nové pány.

Telefon 59 50 43 591

Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:22
- Nahlásit

Ev.č. 33/2009 TIM Stáří 4-5 let NO s částečným výcvikem

Ev.č. 25/2009 Jméno AIDA fena Stáří 3 roky Popis černožlutý kříženec knírače milá Nález ul. Na Závodí, hlučín Dne 5.7.2009

Ev.č. 31/2009 Jméno RITA fena Stáří 2 roky Popis velký černý kříženec něm.ovčáka vhodná na hlídání k RD Nález ul. ČSA, hlučín Dne 1.10.2009

Ev.č. 5/2009 Jméno NORA fena Stáří 5 let Popis šedý kříženec milá, hodná Nález Mírové náměstí Dne 13.2.2009

Ev.č. 11/2009 Jméno ALÍK pes Stáří 3 roky Popis rezavý kříženec Nález ul. Květná, hlučín Dne 30.3.2009

Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:24
- Nahlásit

a nově nalezení pekinézi dne 4.9. v Hlučíně

staří asi 3 roky

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:41
- Nahlásit

Psíček

človiečik maličký

je mi tě líto ..........

Hanca
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:49
- Nahlásit

Tak asi když jim pomáhám inzerovat pejsky , stejně tak jiným útulkům a kotcím, tak i kdyby tady se nějaký pejsek někomu nelíbil, tak aspoň jim tu udělám reklamku, že vůbec existují....kdyby o nich asi lidi věděli, tak by tam ti pejsci tak dlouho nebyli.

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:00
- Nahlásit

Hanca
Hančo, děláš co můžeš ..a DĚKUJI !
Pokračuj prosím.

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:43
- Nahlásit

Tak pekinézi už našli domov...ale nevyzvedli si je majitelé, ale jdou do nových domovů

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:46
- Nahlásit

Prosím, prosím, nebydlí třeba někdo poblíž? Paní Dedková, kt. se o ně stará v rámci času - jsou to kotce, takže tam nikdo není celou dobu a chodí se k nim jen je nakrmit atd... tam nemá nikoho k ruce, kdo by pejsky mohl nově nafotit. Třeba ten rezavý je plašan - stále schovaný v boudě...

Sice nechápu, proč takové kotce jsou, ale prosím....

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:49
- Nahlásit

Jsou to záchytné kotce, jejichž zřizovatelem je město, ale spadají pod Odbor životního prostředí

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:53
- Nahlásit

V kotcích nyní 5 pejsků, kt. hledají nový domov již delší dobu.

Martinna
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:43
- Nahlásit

Hanca
Hani pošli mi na tu paní Dedkovou maila.

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:47
- Nahlásit

maila bohužel nemám

Hanca
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

Dedková Eva Ochrana přírody a krajiny A 108
dedkova@hlucin.cz Tel: 595020231 Linka: 231
Našla jsem ten kontakt u nich na webu. Díky.

Martinna
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:54
- Nahlásit

Hanca
Jo moc díky.

Hanca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:15
- Nahlásit

Takže pejskové mají hezčí fotky!!!!!

Alík

Aida

Rita

Tim

a pekinézi jsou bohužel zpátky

Martinna
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 13:20 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Hanca
Ahoj Hani, psala jsem paní Dedkové ohledně výpomoci a ona mi odpověděla, že to je v kompetenci ředitele technických služeb a přeposlala mu můj mail. Zatím se nikdo neozva, tak nevím nevím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 13:30
- Nahlásit

Hanca
proč jsou pekinézi zpátky?

Hanca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:19
- Nahlásit

NETUŠÍM, nemluvila jsem s paní.

Martinna
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:43
- Nahlásit

Hanca
Tak po týdnu mi přišla odpověď od jednatele technických služeb v Hlučíně na to, jestli nemají zájem o dobrovolníka na venčení a práci kolem psů v záchytných kotcí. Nemají zájem, májí proškolení dva správce, kteří pejsky obstarávají. Tak nevím, tady u nás o pomoc asi nikdo nemá zájem, Hlučín nemá zájem, Opava nemá zajem, Ostrava nemá zájem .

Hanca
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:05
- Nahlásit

Tak to se omlouvám, měla jsem pocit, že by se jim třeba mohl někdo hodit na uvedené.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:07
- Nahlásit

HancaMartinna
Tady vůbec lidi z venku do útulku neberou. Ostrava to dotáhla tak daleko že psy ani neukazují. otázka je, jestli jim to třeba taky nesnižuje šance na umístění.Je to ale útulek MP, takže se nedá nci dělat.

Martinna
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

Hanca
Nemáš se za co omlouvat , jen že je to škoda no.

makrel
Jn, na jednu stranu si stěžují, že tam psi jsou strašně dlouho, zavření v kotcích s minimem procházek a kontaktu s okolím, ale když se člověk přihlásí, že by pomohl se socializací, úklidem, atd., tak to je problém, protože co kdyby ti náhodou ten pes utekl, je to byrokracie jako prase a většinou ti toto řekne člověk z vedení, který ani neví jak ti psi co má pod sebou vypadají. Je to smutné. Myslím si, že by se určitě lépe udal pejsek co je zvyklý na to chodit na procházky, stýkat se s cizíma lidma a pejskama, než pejsek který je rok většinou v kotci a když si ho pak chce někdo vzít, tak je tak vyděšený a vydivočený, že to zájemce odradí.
S Ostravou mám taky takové zkušenosti, chtěla jsem se informovat na pejska, ošetřovatelka mě postavila k počítači, řekla vyberte si podle fotek, rozmyslete si to, pak přijdte konkrétního psa vám vytáhneme na zahradu, seznámíte se a pak si ho vezmete domů, když to nebude fungovat můžete ho vrátit.

Hanca
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 17:14
- Nahlásit

Tak pekinézi už mají domov, tak snad už jim to vyjde

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 17:33
- Nahlásit

Martinna
postavila k počítači, řekla vyberte si podle fotek, rozmyslete si to, pak přijdte
tak mi ho nedali ani na zahradu, jen k tomu stolu u počítače.Mi je to bylo celkem jedno, co beru, ale "normální" lidi to za 1) odradí a 2) si pak vyberou třeba špatně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:56
- Nahlásit

Hanca
moc bych to pekiňáčkům přála, to nejsou pejsci do kotce.

Martinna
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:20
- Nahlásit

makrel
No mě to taky celkem zarazilo a ještě jsem si tam připadala jako nějaký vetřelec, se na nás dívali jako co tady vůbec chcete! Nevím no.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání