| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Nepíše se mi to lehko, protože vím, jak páníčkům těhle dvou krásných fenek je, ale bohužel osud je někdy krutý a člověk proti němu stojí s prázdnýma rukama
HLEDÁM PROVĚŘENÝ DOMOV, ALE OPRAVDU DOMOV, PRO DVĚ FENKY KAVKAZANA S PP. Oba jejich páníčci se o ně bohužel pro nemoc (život si někdy krutě hraje a namíchá karty tak, že obrana není) nemůžou starat. Nejde o žádné nezodpovědné lidi, takže předem upozorňuju, že každýho rypáka pošlu do pekel, vím, v jaké životní situaci oba jsou a nechci, aby se o ně někdo otíral.
Tady kopíruju info o obou holkách:
SOS pro Darlenku a Elišku:
Z vážných zdravotních důvodů hledám pro své dvě fenky kavkazského pasteveckého psa Darlen Lajdn (6 let) a Elishu Lajdn (5 let) nový domov. Nejsou zvyklé na děti.
L. Švecová, kontakt: lj.svecovi@seznam.cz, tel: 737 36 36 33.
Fotky - http://lajdn.unas.cz
Fenky jsou hlídací-hlídaly farmu, nejsou to gaučáci, nicméně jsou to rodinní příslušníci.
EDIT- Ještě jedna věc: holky můžou jít každá samostatně. Je jasný, že pro dvě by se hledal domov hůř. Ale, kdyby se našel, byla by to ideálka.
Tak chci poprosit, kdybyste věděli o místě, kde by holky našly nový domov a kde by páníčci věděli, že je jim dobře, ozvěte se prosím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:42
- Nahlásit
Psíček
rýp rýp rýp
no já vím, že to myslíte dobře pane, ale vono to nepomáhá. Sedim tu jak hromada hadrů a je mi fakt hrozně z toho, co život umí. U těhle psů je to ještě víc o tom, že ten člověk musí mít pro psy nadání. špatně se takový lidi hledají. U vás v okolí to asi nehrozí co, podle toho co píšete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:44
- Nahlásit
PetraK
hlavně pokud možno prověř možné majitele, mám kavkazana doma, vím co umí, ačkoliv je plně ovladatelná a troufnu si říct dobře vychovaná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:50
- Nahlásit
kejtlin
hlavně pokud možno prověř možné majitele, mám kavkazana doma, vím co umí, ačkoliv je plně ovladatelná a troufnu si říct dobře vychovaná
já vím. A hlavně vědí oni. Nějakou dobu kavkazáky chovají. Proto ne inzerát, ale zkouším to tady, jestli by někdo nevěděl. tohle není pekinéz(nic proti nim)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:22
- Nahlásit
Psíček
A ty fenky jsou s PP
dyk to tam máš napsaný,zlato ,rozbal si ty stránky ,sou tam aji foto..btw..luxusní zvířata ,doufám,že se podaří najít adekvátní domov
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:26
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 13:41
- Nahlásit
Psíček
votní tragédie jsou prostě věc běžná jako cokoliv jiného
já vim, ale prostě to neumim pokousat.
že ne vždy jde všechno odpovědně odhadnout dopředu a připravit se na to.
no právě - a pak ve srovnání s tím, jak lidi dávají "svý milovaný pejsáčky" pryč protože voni přece nevěděli, že pes sežere tolik času a blablabla, se vám chce řvát vzteky, protože víte, že život někdy opravdu připraví tak hrozný komplikace, který nevymyslíte a kdy je to doopravdy v hajzlu.... a vůbec.
Tedy jde to,
já nevim, úplně všechno neošéfujete,
Možná jít cestou ptaní se chovatelů a lidí , co toto plemeno nebo plemena podobná mají. Protože opravdu než ..
to předpokládám že běží, podle odhadu situace.
A ty fenky jsou s PP? Nebo prostě dybyste napisala něco více, třeba by to bylo lepčí.
jojo, jsou o to víc to chce ošéfovat, páč skrzevá množení.
Davítkojc má pravdu, jsou to luxusní feny, z velmi dobrých a zodpovědných rukou.
davidkova renata
.luxusní zvířata,doufám,že se podaří najít adekvátní domov
ano. Prosím, prosím vrchní dohazovačku, aby (i když je zavostalá ) zapojila závity a zkoušela jestli něco zodpovědnýho nemůže najít. Vim, těžko, ale tak zase znáte lidijůch dalších....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:33
- Nahlásit
PetraK
který nevymyslíte
vzpomínám na seriál "To nevymyslíš" nebo tak nějak.
Když mi bylo 18 a o životě jsem věděla leda tak hovno, obdivovala jsem spisovatele, jaké neuvěřitelné a šílené životní příběhy dokážou vymyslet. Dnes vím, že stačí naslouchat....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2010 08:22
- Nahlásit
Psíček
lepčí je vyprávět ;)
nejlepčí je nemít CO vyprávět
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:52 - Změnil/a: jfi
- Nahlásit
Možná jít cestou ptaní se chovatelů a lidí , co toto plemeno nebo plemena podobná mají - To opravdu běží, bohužel ale kavkazani jiného dospěláka do smečky jen tak nepřijmou
Tak snad kdybyste věděli o někom, komu zrovna velký pesan odešel za duhový most (dát inzeráty k veterinářům?), nebo kdo chodí někam profesionálně hlídat...
Jinak info pro ty kdo konkrétně neví: fakt životní příběh který těžko vymyslet - rakovina u obou pánů... (A prosím, vyhněte se komentování této skutečnosti, děkuji.)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2010 21:56
- Nahlásit
PetraK
Poslala jsem to na J.Moravu lidem od kavkazanů,ale v moc nedoufám.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2010 23:16
- Nahlásit
Taky jsem par lidem dala info a nic
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 17:36
- Nahlásit
Zeptam se u nas, ale taky moc neverim.
Nebylo by lepsi pro ty lidi i psy to osefovat tak, ze kdyby se dostali z nejhorsiho a byli opet schopni se o psa (psy) starat, tak jim je novy majitel vrati (pokud by se takovy nasel, co by byl ochoten na to pristoupit)?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 22:28
- Nahlásit
A jak to zadani moc hori? Jinak doufam, ze se ti lidicci uzdravi. Drzim pesti.
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 00:42
- Nahlásit
Dagmar: Kdyby to nehořelo, tak by to sem Petra K. nedávala...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 06:55
- Nahlásit
zkuste dát inzerát na moloss v nouzi (http://moloss-v-nouzi.webnode.cz/) - třeba si jich někdo ujme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:58
- Nahlásit
jfi
máš emila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:24
- Nahlásit
moll
moll díky za nápad, ale prosím Tě.... su blbé - nevidím nikde kontakt ? Chci jim poslat emila , ale nenašla jsem ho ? Což ovšem neznamená, že tam nejni- jen ho asi nevidím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:43
- Nahlásit
moll
už nic, jsem fakt slepá, jfi už mi to ukázala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:50
- Nahlásit
Tož je o jakési mázlé. Ale kdo chce, nechť si to hodí na zeď FB..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:16
- Nahlásit
impact
DÍKY impact za moderku i za letáček.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:24
- Nahlásit
dala sem si to i k sobě na FB.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:32
- Nahlásit
jablunka
dík dík dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:31
- Nahlásit
šup nahoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:10
- Nahlásit
posunuju výš
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:19
- Nahlásit
PetraK
S jednou fenulkou uz se neco rysuje. Jedno oko site zachytilo jednu rybicku. Pravdepodobne jsou uz ve spojeni s majitelkou. Tak cekam na dalsi info telefonem jak to dopadlo. Dam pak hned vedet. Jedna se o pani ktere ted nekdy umrela kavkazanka. Zhostila se pomoci chovatelka od kavkazaku. Myslim ze to cele dopadne dobre.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2010 10:02
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
e neco rysuje. Jedno oko site zachytilo jednu rybicku. Pravdepodobne jsou uz ve spojeni s majitelkou
Ach bože, ach bože, kdyby to vyšlo, kdyby to vyšlo. Já ........... , no nemá cenu psát, co mi furt běhá hlavou, snad se to podaří, moc bych chtěla, aby alespoň věděli, že fenky jsou v dobrých rukou.
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2010 11:36
- Nahlásit
PetraK - máš emila.
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:41
- Nahlásit
(PetraK je někde v divočině, tak hlášení, že zázraky se dějou, sem dávám já)
Zpráva od majitelky:
Z vážných zdravotních důvodů jsem hledala pro své fenky Darlen a Elishu nový domov.
Darlenka a Eliška budou ode dneška poblíž Hodonína hlídat vinice. MOC DĚKUJI VŠEM, kdo pomáhali s hledáním místa, kde by holkám bylo dobře!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:14
- Nahlásit
jfi
Aspoň že tak,krásný konec týdne
|