| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
KDO MŮŽE NA PÁR DNÍ POHLÍDAT PEJSKA V NOUZI?
Bada (2 roky) odkopl majitel a my se mu snažíme najít rodinu. Bohužel nemá vůbec kde být a pán, u kterého teď po odkopnutí je, se o něj nemůže postarat a chce se ho zbavit... potřebujeme získat čas, abychom mohli najít náhradní rodinu a vrátit mu psí život, který má smysl. Je čistotný, bezkonfliktní, nyní v Roztokách u Prahy, dopravu i ostatní zajistíme. Více v odkazu. http://www.pesvnouzi.cz/post/urgentni-hledame-ales pon-docasny-domov-pro-bada-specha-35/
Pomůžete Badovi? Prosím volejte 724063218 či pište na email info@pesvnouzi.cz ... děkujeme!
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:42
- Nahlásit
Tak pejsek našel dočasný domov, ale stejně se pro něho hledá stálý....
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:02
- Nahlásit
Ja bych slovo odkopl nepouzila. Pan jak vidno hleda reseni. Az nekdo bude ve stejne situaci se na Vas uz asi neobrati, protoze Vy takove lidi verejne odsuzujete. Kvuli tomuto jednomu slovu jste asi zavrela dvere jinym psum kterym jste mohla pomoci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:08
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Pan jak vidno hleda reseni.
a to se píše kde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:17
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Já to teda pochopila tak, že majitel (pán č.1) psa odkopnul. Postaral se o něj pán č.2 , u kterého však nemohl zůstat - viz pán, u kterého teď po odkopnutí je, se o něj nemůže postarat a chce se ho zbavit...
Proto se hledá pán č.3...popř. 4,5 a tak dál.
Nenávidím lidi
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
Mám pocit, že ho jeho majitel nechal v opuštěném domě, s tím, že ho k sobě vzal pak někdo na dočas - a ten se spojil s psem v nouzi. Takže jeho páníček nehledal řešení, to hlavně pro vysvětlení pro paní Dagmar.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
Biluška
jo, takhle to tam píšou, ale třeba má paní Fišerová nějaké vlastní informace, když kritizuje Hancu.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
Průvodní info o pejskovi jsem zkopírovala z webu Psa v nouzi - text tam měli dříve (není mnou vymyšlený) - chtěla jsem pomoci přes cz-psa pejskovi najít nový domov. Uvedeným jsem nijak nechtěla poškodit organizaci Pes v nouzi.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:37
- Nahlásit
Paní Fišerovou je třeba bráti s rezervou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 11:29
- Nahlásit
inu
Paní Fišerovou je třeba bráti s rezervou
Nevím proč.. V podstatě se jí ani moc nedivím. Čím víc pomáhám psům, tím víc začínám být na podobné "odkopávače" alergická.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 14:33
- Nahlásit
Jedna se mi hlavne o psychologicky aspekt. Dejme tomu, ze ted si to tu cte nekdo, kdo potrebuje (je jedno z jakych pohnutek) dat psa pryc. Protoze nebude chtit aby se do nej nekdo navazel, najde si jine reseni, horsi pro psa. To ze pes cestuje z ruky do ruky je to mensi zlo nez jine praktiky. Abych to priblizila, tak vlastni zkusenost:
Jednalo se o psa v nouzi. Pan me vyhledal, ze na nej nema cas. Pes nasel domov ale ja rekla, ze ho odkopnul apod. Bohuzel nestastne nespravne osobe- známé. Nejakou dobu na to jsem postrehla, ze ta znama uz nema psa. Ptala jsem se ji. Lhala. Za nejaky patek jsem se dovedela ze psa dala utratit. No hned jsem ji volala a ona na to: 'nez abys tvrdila, ze jsem psa odkopla, dala jsem ho utratit' Jen kvuli par slovum pes nezije. Lide takhle mysli. Bohuzel. Nic proti Hance nemam, jen slo o radu. Nic vic.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 13:14
- Nahlásit
Psíček
No bať, ostatně jako všechny, kteří mají názor jiný než hejno.
Tvoje duševní pochody jsou občas neuvěřitelný
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 14:43
- Nahlásit
je, Psíček se ukázal, už jsem myslela, že jsi někde na dovolené. No aspoň se posune téma.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 16:13
- Nahlásit
Psíček
Máš moc hezký pyžamo.
to je kombiné
|