Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Povodně...Pro Davídkovou,pro Ešusovou,Pro Ebony
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 11:56
- Nahlásit

jitka HS
ano, přesně to jsem sem taky chtěla hodit, díky

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:22
- Nahlásit

PetraK
gůt, gůt, jak budu vědět konkrétno, ozvala bych se ti, ano?? Řídím se heslem důvěřuj a le prověřuj. Navíc, když čék nejedná sám za sebe, o to víc.
Jasan, úplně chňápu.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:37
- Nahlásit

inu
Chtěla jsem pomoct Rabatinovým,které jsem viděla v televizi,ale Ty jsem na seznamu nenašla.Tak vyberu někoho jiného.Je tam i invalida.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:40
- Nahlásit

to už se ty lidi pose*u úplně
http://www.novinky.cz/domaci/208513-meteorologove- varuji-pred-dalsi-velkou-vodou.html

inu
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:47
- Nahlásit

jitka HS
Chtěla jsem pomoct Rabatinovým,které jsem viděla v televizi,ale Ty jsem na seznamu nenašla.Tak vyberu někoho jiného.Je tam i invalida.

Já myslím, že se cení každá pomoc. My poslali nějaký peníze na konto města

davidkova renata
jo, koukala jsem na to.. doufám, že když už to musí bejt, to ty postižený voblasti obejde, páč si to neumím představit

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 14:46
- Nahlásit

PetraK
v Hejnicích bydlí František Schejbal, dávala jsem na něj sem kontakty kvůli tomu cvičáku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 14:50
- Nahlásit

Ebony

na něj sem kontakty kvůli tomu cvičáku..

díky.
když já se přiznám, že za sebe radši v tomhle případě vidím pomoc nasměrovat na domácnost, protože to je nutnější. Cvičák se může dát dohromady potom později. Ale jestli bych ho mohla případně poprosit o křížový ověření informací, které jsme dostali, tak bych to uvítala.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 15:11
- Nahlásit

PetraK
ale on je i místní hasič, tak určitě bude vědět, komu a jak pomoci, nemyslela jsem teď tomu cvičáku, dala jsem ti jméno člověka, který bydlí v Hejnicích, a zná tam každýho človíčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 15:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ebony

dala jsem ti jméno člověka, který bydlí v Hejnicích, a zná tam každýho človíčka

jojojo, díky, to je fajn. Už mám konkrétní jméno člověka, tak se ozvu jak VerčeZ tak asi i jemu, ať je to nakříž. Ono podle všeho to vypadá, že tam není důvod hledat levou, ale proč si neudělat jistotu. Ono bylo rozhodnuto - nakonec ty vybrané peníze poputují ve formě věcného daru na zařízení nové domácnosti - podle toho co bude potřebné a kolik vybereme.

ale on je i místní hasič

musí už bejt chudák taky vyčerpanej jak žumpa . Je mi líto naprosto všech, těch co jsou pod vodou i těch co jim pomáhají.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 15:56
- Nahlásit

VerčaZ

Verčo - sim Tě hledám v emilu tvojí emilovou adresu. Ale sem bordelář a evidentně jsem to uložila nějak jako .... naprosto debilně. Máš ty mě někde, že mě najdeš? ešivá jo, hoď mi jen prázdnýho emila, ozvala bych se ti. Díkuju.

greyhound
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Chrastava po týdnu : http://www.adopcechrtuforum.cz/zaplavy.html
Velmi smutné, vyčerpávající, pomoc již funguje, u nás našla dočas fenečka Kikinka rodiny Rabatinových, včera jsme pro ni jeli, viz.reportáž. Jak se jim podaří dát dům dohromady, vrátí se Kikinka domů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:14
- Nahlásit

greyhound
Chrastava po týdnu

člověk neví, jestli má mít vztek nebo co.

Takže kdyby někdo nevyužil toho hozeného seznamu, či jiných cest a chtěl by se připojit, tak

http://naszviretnik.net/2010/08/18/zprava-dame-se- do-toho-znovu-aneb-nekonecne-povodne/?#comment-315 14

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:55
- Nahlásit

PetraK
promin,ale můžeš mi nějak dát stručně,co je potřeba? jestli mohu pomoci,penězma to ještě tolik nepůjde,ale jinak asi tak co? jestli tu třebas něco mám,nebo se zeptám mámi a tak...

greyhound
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:50
- Nahlásit

No, opravdu nerozumím této diskuzi, asi jsem z jiného světa a váš humor nechápu. Děkuji za vaši pozornost, opravdu už sem psát nebudu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:33
- Nahlásit

greyhound

halooo Grejhůnde, jsi tu??to je nedorozumění, celý velký.
Ta moje reakce byla myšlena tak, že člověk jako má právě vztek na tu situaci, na počasí, že ty lidi jsou zas po týdnu pod vodou. Ne na to co jsi psala ty. Jo?

Já su magor, ale ne v tomhle směru

Možno zase zamknout a díky za odemčení, nerada bych, aby si Greyhound myslela, že pro dobrotu na žebrotu. Díky moc.

greyhound
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Petro K, v pohodě, netýká se tě to. Myslím, že víme koho se to týká, kdo tady píše pro své pobavení. A tomu prostě nerozumím, a ani nechci porozumět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:16
- Nahlásit

greyhound

Petro K, v pohodě, netýká se tě to

huf, tak dobrý. fajn, fajn. Sem z toho byla vycukaná a letěla za Eire, jestli to může odemknout.
zase prý na severu prší, ani sušit se nedá!! Fakt mám vztek.

greyhound
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:17
- Nahlásit

Psíček
Nehledě na to, že letos ty povodně rozhodně nebyly v rozsahu jako dříve, spíše jde zase o kšeft, kterej se na tý troše vody navíc udělá.

Na to nelze nic dodat, ještě by jsi mohl dodat jako majitelka HAfl ranche ve svém deníčku: "V Chrastavě povodně, asi boží mlýny melou"

Pro tvou informaci ohledně pojištění, spousta lidí nemá nárok, neb rozlišují povodně a záplavy, ale to bych se dlouho rozepisovala a stejně by jsi byl chytřejší. Byla jsem na místě, vím jak to vypadá, jdi se bodnout.

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:19
- Nahlásit

PetraK
greyhound

Děkuji za kontakty,nápady ,kdo bude chtít pomoci jistě potřebnou duši najde.

A k tomu diskutujícímu co všude vleze.
Možná je to nešťastný člověk,třeba mu zkrachovala firma,ženu přebral kamarád,možná trpí úzkostí,že není krásný....,možná ho bolej zuby,a proto je takový...a nebo je to opravdu http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=20060 70201 kdo ví??

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání