| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 14:13
- Nahlásit
Napadlo mě,že už někdy,někde proběhla akce pro konkretní rodinu v nouzi.
Co spojit síly a informace a poslat nějaké věci,korunky.Prostě vybrat rodinu a jí cíleně pomoci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 14:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Eire
Napadlo mě,že už někdy,někde proběhla akce pro konkretní rodinu v nouz
vím, že se něco kutí na Zvířetníku, ale zatím nevím nic konkrétního. Já si říkala, že když s tím zase vyrukuju, že by se na mě každej vykašlal. Zrovna jsem vznesla dotaz - jak budu vědět víc hodím info
edit- kolegyně spolužák je v nějaký jednotce, který vyjely pomáhat, včera jsem jí říkala, ať zkusí přes něj zjistit, zda by se daly sehnat objektivní informace,.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:27
- Nahlásit
A to tedy budou přispívat jen ty tři ženy v nadpisu fóra?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:38
- Nahlásit
no akce loni proběhla,bylo toho docela hafo,výhoda byla,že Biluše pořešila dopravu kamionem ,ten bylo skoro plnej.-)))) jinak by to nešlo zřejmě provést páč by byl problém s dopravou,bylo to až do orientu.
Jinak co se mě tejče,tak já se zapojila v jedný z prací,kolegyně tam má kámošku co je to spláchlo,poveze to tam o víkendu..jedině bych byla schopná dát něco třeba na starý lidi,včera jsem viděla v telce nějakýho snad 80letýho dědu,co stál v prázdný místnosti a řikal,že nemá ani židli,prostě nic,,tak to mě dost vzalo.nesnášim,když se děje křivda starejm lidem ,ale nemám žádnej nápad jakto pořešit aby se to dostalo zrovna někam tam..
staropramen
A to tedy budou přispívat jen ty tři ženy v nadpisu fóra?
tak to určitě neplatí jen pro nás
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:40
- Nahlásit
Eire
já na tyhle hromadné akce moc nejsem, radši pomáhám po vlastní linii a tam, kde to uznám za vhodné...
ale když už jsi to nakousla, tak libereckým záchranářům a psovodům SDH Hejnice povodeň spláchla cvičák
http://frantaschejbal.rajce.idnes.cz/Povodne_Hejni ce_2010/
takže kdo by jim chtěl pomoci, kontakty jsou tady
http://www.zbklk.wz.cz/index.htm
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
víte co mě sere, ale fakt hodně, že žádnej z těch zas*anejch poslanců nepomůže z vlastní kapsy, kdyby se každej z nich vzdal jednoho platu, taky by to ani nepocítili a těm potřebnejm by to opravdu hodně pomohlo.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
Jsem loni byla u te akce Biluse a jsem nadobro vylecena z dobrocinnych akci typu nekam neco poslu.
Jestli to nekomu pomuze, mam dovolenou, takze muzu vzit na prazdniny max. do konce pristiho tydne nejake dite, deti, aby meli rodice klid na spravovani baraku, odstranovani skod, ale rozhodne pres kohokoliv neposlu ani spendlik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:19
- Nahlásit
Psíček
vim, že je to nemožný, ale srát mě to nepřestane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:33
- Nahlásit
Eire
něco už se rýsuje stejně jako loni, kdy jsem se přes faru a dobrovolníky dopídila konkrétní osoby na kterou sbírání peněz /protože sbírka to vlastně nebyla, nešlo o žádnou nadaci/ proběhlo. Teď to stejným způsobem pozjišťoval někdo jiný ze Zvířetníku a konkrétní místo už je a peníze se začly sbírat.
Přiznám se, že já na materiální sbírku moc nejsem, protože lidi tam začasto odloží to co se jim doma vyloženě motá a je z toho kolikrát spíš odvoz do sběrnýho dvora. Zatímco peníze dodané na konkrétní místo -podle mě pomůžou mnohem víc a pořídí si za ně to co opravdu potřebují. Ale to je čistě jen můj názor.
kejtlin
ale fakt hodně, že žádnej z těch zas*anejch poslanců nepomůže
ale jak si můžeš být jistá, že to nikdo z nich neudělá? Nemusí to přece třeba roztrubovat do světa. Ano je to nepravděpodobný, ale ne nemožný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:35
- Nahlásit
PetraK
jistá si být nemůžu, ale je to nepravděpodobný tak m oc, že je to skoro vyloučený.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:38
- Nahlásit
kejtlin
ale je to nepravděpodobný tak m oc, že je to skoro vyloučený.
no jsou lidi, kteří svoje činy nedávají okatě najevo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:40
- Nahlásit
PetraK
já vím, že takoví jsou, ale naši poslanci k nim dle mýho nepatří
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:44
- Nahlásit
Psíček
jen oni určitě ne, ale hlavně oni, vždyt´ by tam měli být pro stát a navíc mají na to příjem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Psíček
a proč je volili jiní nevím, já ty co tam jsou nevolila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 20:57
- Nahlásit
Psíček
odpověděl sis sám, aby se starali o naše dobro.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
Psíček
nikde jsem nepsala, aby rozdali vše co mají, ale jen malou část, která jinde pomůže, víš ná byla v roce 2002 zatopená, strhli mi barák v druhém sice voda nebyla, ale má hnutou statiku, doted´ splácím dluhy v roku 2002, kdy jsem přišla o všechno a nikdo mi nic nedal, musela jsem se hodně zadlužit, pracuju za bídný plat, velmi bídný, když přijde voda znova, tak si půjdu hodit mašli, protože do konce život bych jen platila a platila, nikomu bych vodu nepřála, ale poslancům jo+ s platem co mají obyčejní lidi. sorry končím debatu na toto téma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
Kdo jste byl na Kristýně nebo znáte jí ,tadyk
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 22:28
- Nahlásit
Cesmina
rozhodne pres kohokoliv neposlu ani spendlik.
Proč tuším,pokud chceš pošli mi info čeho se vyvarovat na bigdagda zavin seznam.cz
Děkuji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 23:31
- Nahlásit
Psíček
proč bych jim přála zatopení , v tom nejde o to, jestli to zatopilo mě tak at´ to zatopí i je, vůbec ne a ty to dobře víš, chytrý jsi dost, ale aby si trochu poopravili žebříček hodnot, možná by některým došlo, že nemusí letět letadlem z prahy do ostravy na sportovní zápas, nebo jestli je vůbec důležitá dovolená za x tisíc, když jsou lidi, kteří nemají nic a jsou zcela odkázáni na pomoc druhých, zejména těch co si zvolili, jistě čekají marně,protože od nich dostanou kulový, páni poslanci totiž v takový situaci nebyli, proto bych jim to přála+tak na 20 let po povodni dala měsíční plat kolem 12 000, to by byla prča, kdyby čekali, že jim někdo, kdo může pomůže a ono nic, jaké překvapení že.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:00
- Nahlásit
Dnes budu zkoušet v práci, kde ti velkomanažéééři jsou, jestli bychom neuspořádali něco zde. Ráno v radiožurnálu sever řikali, že starosta Nové Vsi potřebuje na pomoc hodně koleček na odvoz bordelu, náklaďák už mám zařízenej, mohli bychom tu ta kolečka nakoupit a dovézt.
Jinak se mi myšlenka výběru konkrétního člověka či rodiny líbí, známí už mají za úkol shromažďovat věci, které bychom mohli věnovat. Pokud to budou věci v opravdu špatné kvalitě, zavezem tím útulky (myslím tím oblečení, co už by nikdo nenosil, ale jako hadr na uklízení se ještě může hodit atd).
Nemám moc času, takže pokud byste někdo tu rodinu vybral, věcma, prachama a možná i osobní pomocí sem k dispo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
Jestli hledáte nějakou konkrétní rodinu, můžu se zeptat, partner má v postižené oblasti rodiče (těch se to díky bohu netýká), ale mohli by o někom nejpotřebnějším vědět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:20
- Nahlásit
inu
ano prosím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:30
- Nahlásit
Gerda
Dobře, zeptám se a dám vědět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
Nemám moc času, takže pokud byste někdo tu rodinu vybral, věcma, prachama a možná i osobní pomocí sem k dispo.
na Zvířetníku už se ke konkrétnímu jménu dopracovali, přes faru a starostu. Jak to budu mít všechno po kupě, hodím to do článku a odkaz dám sem, pokud by se někdo chtěl připojit.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:41
- Nahlásit
OK, tak se teda ptát nebudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:46
- Nahlásit
inu
klid, klidně se zeptej, páč třeba ne každej bude chtít je po Zvířetníkový linii, ne.
Hele neznáte někoho v Hejnici a Raspenavě? Páč ráda si informace ověřuju.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:49
- Nahlásit
PetraK
klid, klidně se zeptej,
tak já se teda zeptám
Hele neznáte někoho v Hejnici a Raspenavě?
Já určitě ne a jestli rodiče, to nevím. Jsou přímo z Chrastavy a to je krapítek z ručky
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 11:11
- Nahlásit
PetraK
Hele neznáte někoho v Hejnici a Raspenavě? Páč ráda si informace ověřuju.
Znám holku, která z Hejnice pochází. Respektive tam do svých cca 20 let bydlela a má tam pořád mámu a bráchu, teď bydlí pět let v Pze. Klidně se jí poptám na co budeš chtít.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 11:47
- Nahlásit
VerčaZ
gůt, gůt, jak budu vědět konkrétno, ozvala bych se ti, ano?? Řídím se heslem důvěřuj a le prověřuj. Navíc, když čék nejedná sám za sebe, o to víc.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
Ahojky,také mi nedá,ale chci pomoct konkrétním lidem.Hodně postižená byla i Chrastava,našla jsem na jejich městském úřadě senam postižených lidí i s kontakty.Já pomohu tady.
http://www.chrastava.cz/
|