| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 12:15
- Nahlásit
zkop. z Facebooku :
Prosíme o věci na bazar - cetky, tretky, knihy, cd, dárky a blbůstky, dále o vaše vlastnoruční výrobky. Pokud nám chcete pomoci jako organizátor nebo účinkující, kontaktujte nás též. Vaše dary budeme evidovat a zveřejníme na stránkách podporovaných sdružení, jak s nimi bylo naloženo.
Provětrejte šuplíky a skříně pro dobrou věc! Pomůžete nám velmi i rozesíláním pozvánky - abychom měli celé 3 dny co nabízet, potřebujeme hodně věcí.
Věci možné zasílat na útulek Tibet:
Adresa: Útulek Tibet o.s., Marefy 44, Bučovice 685 01
http://www.utulektibet.cz/
Prosíme, ale o označení balíčku "Plná miska", aby bylo znát,že se jedná o věci do uv. bazárku (útulek totiž průběžně dělá i aukce věciček, tak aby si nemysleli, že to je určené pro tuto aukci)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:46
- Nahlásit
Kopírovací mánie pokračuje.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:26
- Nahlásit
jestli jste si nevšimli, tak jsem se v názvu spletla a hlavně jsem tam doplnila k bazárku víc informací. Musela jsem, abych nemátla, opravit chybu.
Poprosím tedy webmastera diskuzí, aby smázl podobnou zadanou diskuzi pod včerejším datem. Děkuji. Hanka
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 15:07
- Nahlásit
Psíček
nerozumím té připomínce, ale budiž.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:12
- Nahlásit
chci se zeptat, musi to byt tematika zvireci, nebo to muze byt cokoli, co doma najdu a melo by to nejake uziti jeste pro zajemce? S nejakymi plysaky se ale urcite ozveme, o ty by zajem byt mohl, hlavne mezi detmi
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:40
- Nahlásit
Myslím, že všechno. Díky. Kontaktujte, kdyžtak prosím, organizátora akce - mail uveden na letáčku. Já také budu něco posílat - nějaký plyšák, kuchařka se tam určitě najde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 21:09
- Nahlásit
Hanca
hodil by se toner do tiskárny???? mám novej i krabici od něj, ale je z něj staženej takovej ten ochrannej proužek, páč jsem ho stáhla než jsem zjistila že do mý tiskárny nende. Takže je rozbalenej, ale nepoužitej, do lejzrovky canonky
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
Bližší info k akci od pořadatele akce:
Bereme cokoli, ceny budou nízké, od 10-cca 200,- podle toho co se sejde,takže cokoli hezkého, použitelného se hodí.
I ten toner (ALEXO ) se hodí, reklamní předměty, svícny, svíčky,
dárkové předměty, vlastně úplně všechno, mám tam kabelky, ubrusy, věci s kočičí i nekočičí tématikou, obrázky, vlastní výrobky, umělecké fotografie, rámečky, přívěšky, šperky, náramky, korálky,hrníčky, cd a dvd, stojánky na cd, nějakou kosmetiku... prostě cokoli, co
se jiným může hodit.
Věci se mohou posílat i do Tibetu, ale nejlépe ke mně, všechny věci třídím, rozděluji a ukládám u sebe v dílně.
Adresa:
Lucie Klodnerová
Červený kopec 8b
63900 Brno
Celou akci organizuji, akce bude po celou dobu dokumentována a na stránkách se objeví reportáž, čili se věci určitě neztratí, budu se snažit vše co nejvěrněji nafotit.
Akci bude provázet kulturní program - divadlo, hudba,
žongléři, zpěv a vegetariánské občerstvení.
s pozdravem a díky,
Lucie
lucie@afroucesy.cz
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 22:04
- Nahlásit
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:25
- Nahlásit
posouvám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:01
- Nahlásit
malých blbinek co bych mohla darovat mám hodně moc. Ale nejsem z Brna, dá se to poslat poštou,nebo tak něco? Kam?
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
Třeba přímo Bětce do Tibetu, balík označit Plná miska,aby se to nepletlo s věcma do aukcí.
A nebo Elen do Maxe.
A nebo....
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
Věci se mohou posílat i do Tibetu, ale nejlépe k Lucii, všechny věci třídí, rozděluje a ukládá u sebe v dílně.
Adresa:
Lucie Klodnerová
Červený kopec 8b
63900 Brno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:55
- Nahlásit
Hanca
Posouvám nahoru.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 02:00
- Nahlásit
Psíček
Aby to bylo nahoře.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 19:18
- Nahlásit
Psíček
Protože to chci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 19:33
- Nahlásit
Psíček
Aby ses mohl ptát jak hloupej: "plóč?" Kolik Ti je let?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 19:51
- Nahlásit
Psíček
To říká ten pravej. Ale jinak OK, nebudu spamovat.
|