| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 10:56
- Nahlásit
Přišlo mi mailem:
Dobrý den!
Obracím se na Vás s velkou prosbou a zasílám Vám letáčky týkající se hledání 2 pejsků (mimo to štěně neb foto již 2 roky staré) p. Daška a 1 pejska pí. Poneschové, kteří se ztratili z Přelouče. Prosíme v případě jakékoliv nového poznatku, zda byste byli tak moc hodní a mohli nás kontaktovat popř. Městskou policii Přelouč. Letáčky máme vylepené po všech vesnicích v oblasti cca 15-20 km od Přelouče, informován je i p. Cincibus z Chvaletic, dále Policie Přelouč, Heřmanův Městec, Chlumec nad Cidlinou atd. Lítáme po polích, voláme, pískáme, ptáme se lidí, ale bohužel do dnešního dne ani jednoho z nich nikdo nikde nezahlédl, takže stále neznáme směr, kterým se "miláčkové" vydali. Proto se snažíme obesílat i útulky,
které jsou od nás dost vzdálené.
Díky Vám moc za případnou pomoc.
S pozdravem
Rutová Lenka
mob.: 607 75 11 62
tel. 466 67 2942
mail: rutolena@centrum.cz
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 09:58
- Nahlásit
posouvám. Psi se stále nenašli. Prosím, není někdo z okolí?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:02
- Nahlásit
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:04
- Nahlásit
Znovu moc a moc prosíme všechny hodné lidičky, aby nám ve svém okolí pomohli pátrat po našich zmizelích miláčcích - fena Rita a její syn Bak Neb do dnešního dne nebyli nikým spatřeni, začínáme se přiklánět k tomu, že byli ukradeni. Proto prosím - dívejte se po zahrádkách,zahradách, popř. i v domech s byty, kdo a jaké má psy (musí je přeci venčit). Hlavně prosím na Přeloučsku a v celém regionu Pardubicka (trasa Pardubice - Kolín + jeho okolí) Díky všem za jakoukoliv pomoc a poznatek!
telefon i na fotkách platný!
Lenka Rutová
607751162
535 01 Pardubice
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:06
- Nahlásit
Pejsci se bohužel stále nenašli
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 07:28
- Nahlásit
http://www.tetovanipsi.estranky.cz/stranka/zlaty-r etrivr
Může to být Brit! GR
Odkaz jsem paní Rutové poslala... v útulku pes dle stránky stále je-evidenční číslo: 1330/2010.
Všimla jsem si až po opakování prosby tady na s.o.s
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 07:44
- Nahlásit
tak to asi Brit nebude...
|